مشکل در قالب وردپرس

این تاپیک 2 پاسخ و 3 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  boysun ،‏ 1 سال و 1 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 250 بازدید داشته است .

نویسنده پست
دوشنبه ، 2 نوامبر 2015     2:08 ب.ظ #


amir

Subscriber
2 پست5 تاپیک

سلام،یه سوال
یه قالب با html وcss نوشتم
به وردپرس ترجمه کردم،توی پوسته های وردپرس هم اومده،فقط نمیدونم چرا قالب اجرا میشه فقط فایل index.php رو میخونه،نه style،نه sidebar و نه فایل های دیگه
ناگفته نماند این اولین قالبیه که خودم نوشتم و به وردپرس ترجمه کردم،قالب های قبلی رو اماده از نت میگرفتم،بعد به وردپرس ترجمه میکردم،بدون هیچ مشکلی نشون مییداد. اما اینو نمیدونم چرا فقط فایل ایندکس رو میخونه.ممنون میشم راهنماییم کنید
سورس صفحه رو هم که گرفتم اینو نشون من میده

<?php get_header(); ?>
<div class="warper">
<!-- start slider -->
<div class="slider"></div>
<!-- end slider -->
<!-- start content -->
<div id="explan">
<div class="text">
خدمات ما
</div>
<div class="logo" title="ارشام صنعت"></div>

</div>
<div class="content">
<a rel="nofollow" href="#"><img src="img/slide-1.jpg" title="عوان عکس"></a>
<li><a rel="nofollow" href="#">
<div class="title">عنوان مطلب<div class="crc1"></div>
</div></a></li>
<div class="text2">
psum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer nec odio. Praesent libero. <a rel="nofollow" href="#">Duis sagittis ipsum</a>. Sed cursus ante dapibus diam. Sed nisi. Nulla quis sem at nibh elementum imperdiet. Praesent mauris. Fusce nec tellus sed augue semper porta. Mauris massa. Vestibulum lacinia arcu eget nulla. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Curabitur sodales ligula in libero. Sed dignissim lacinia nunc. Duo partem graeco repudiare ne, vix cu graeci nostrud blandit. Agam graecis omnesque usu ut, veniam commune ne sit, vide lucilius complectitur at ius.</p>
<p>Eu eirmod interesset temporibus eum, sea cu amet reque quaestio. Qui erroribus assentior disputando an, quo quot accumsan menandri te, accumsan aliquando dissentias mei ea. Autem verear molestiae an mel, nominavi expetenda similique sit ei. Commodo utroque scribentur id nam, an ferri eruditi perpetua his, et has esse facer nominavi. Mei et essent dictas aliquip. Saepe eligendi phaedrum ne vix, sit putant eruditi eloquentiam at.</p>
</div>
<div class="bottom">
<a rel="nofollow" href="#"><div class="Readmore">
ادامه مطلب
</div></a>

</div>
</div>
<!-- end content -->
<!-- start sidebar -->
<?php get_sidebar(); ?>
<!-- end sidebar -->

</div>
<!-- start footer -->
<?php get_footer(); ?>

0  تشکر
:: این تاپیک، پاسخ تائیدشده دارد : مشاهده پاسخ تائید شده توسط سوال کننده
دوشنبه ، 2 نوامبر 2015     5:48 ب.ظ #


سید محمد رضا صدیقی

Subscriber
203 پست21 تاپیک

دوست عزیز احتمالا فایل های css را با لینک های نسبی آدرس دهی کردید که باید از طریق کد های مخصوص وردپرس لود بشه

3  تشکر
دوشنبه ، 2 نوامبر 2015     11:05 ب.ظ # پاسخ تائید شده توسط سوال کننده


boysun

Subscriber
107 پست10 تاپیک

سلام امیر عزیز،

ممنون آقای صدیقی عزیز، بنده پاسختون رو تکمیل میکنم

برای اینکه فایل css قالب رو در وردپرس فراخوانی کنید باید اینجوری آدرس فایل رو بدی

<link rel="stylesheet" type="text/css" rel="nofollow" href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/style.css" />

امیدوارم مشکلتون حل بشه

موفق باشید

2  تشکر
پست 1 تا 3 (از مجموع 3 پست)

این تاپیک پاسخ تائید شده دارد و بسته شده است .