مشکل در تعیین ارتفاع المان های سایت در طراحی ریسپانسیو

این تاپیک 7 پاسخ و 3 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  محمد ،‏ 1 سال پیش .

این تاپیک تاکنون 454 بازدید داشته است .

تگ شده :  , ,

نویسنده پست
سه شنبه ، 1 دسامبر 2015     7:53 ب.ظ #


امین خادمیان

Subscriber
3 پست1 تاپیک

سلام وقتتون بخیر می خوام ببینم میشه مقدار عرض یه عنصر که با css نوشته شده رو توی صفحه با jquery گرفت و همونو به ارتفاعش هم اختصاص داد ...

width:calc(100%- 30%);
height:120px;

در این حالت مقدار عرض div با توجه به عرض صفحه نمایش تغییر میکنه میخوام مقدار ارتفاع div ثابت نباشه و دقیقا همون مقداری رو بگیره که width گرفته ! مثلا اگه توی یه صفحه نمایش عرض div شد 500px ارتفاعش هم 500px بشه امیدوارم منظورمو رسونده باشم

0  تشکر
چهار شنبه ، 2 دسامبر 2015     1:08 ق.ظ #


محمد

Subscriber
87 پست0 تاپیک

سلام

سلام وقتتون بخیر می خوام ببینم میشه مقدار عرض یه عنصر که با css نوشته شده رو توی صفحه با jquery گرفت و همونو به ارتفاعش هم اختصاص داد ...

در این مورد باید بگم آره میشه و  عرف اینه از کلاس ها استفاده کنید و روش های دیگری هم تو جی کوئری هست

یه کلاس تو صفحه تعریف کنید و مقدار عرضی رو تعریف کنید و با جی کوئری  میتونید هم اون کلاس رو بگیرید هم کلاس های دیگری رو بهش اضافه کنید

با متد addClass() میشه اینکارو کرد

1  تشکر
چهار شنبه ، 2 دسامبر 2015     1:09 ق.ظ #


محمد

Subscriber
87 پست0 تاپیک

ولی سوال بعدیتون رو متوجه نشدم

0  تشکر
چهار شنبه ، 2 دسامبر 2015     12:44 ب.ظ #


امین خادمیان

Subscriber
3 پست1 تاپیک

ببینید فرض کنید من یه مربع توی صفحه وبم دارم که عرضش رو گذاشتم 50% خب توی این حالت برای این که حالت مربع بودنش حفظ بشه باید همون مقداری رو بگیره که عرضش گرفته , اما عملا نمیشه برای ارتفاع هم از مقدار 50% استفاده کرد . کل مشکل من همینه ....

0  تشکر
چهار شنبه ، 2 دسامبر 2015     12:55 ب.ظ #


امین خادمیان

Subscriber
3 پست1 تاپیک

مثلا برای ساخت یه باکس مربع شکل که توی همه رزولوشن ها 50% عرض صفحه رو بگیره باید چیکار کرد ؟!

0  تشکر
چهار شنبه ، 2 دسامبر 2015     1:12 ب.ظ #


Sajjad Sohrabi

Subscriber
118 پست8 تاپیک

باید مدیا کوئری تعریف کنید که وقتی صفحه ریسایز شد تو هر اندازه و ارتفاعی  این باکس مربع نشون داده بشه

1  تشکر
چهار شنبه ، 2 دسامبر 2015     5:15 ب.ظ #


امین خادمیان

Subscriber
3 پست1 تاپیک

به جز مدیا کوئری راه دیگه ای نیست ؟! مثلا با جی کوئری نمیشه ؟!

0  تشکر
چهار شنبه ، 2 دسامبر 2015     6:33 ب.ظ #


محمد

Subscriber
87 پست0 تاپیک

خب با جی کوئری هم  باید مدیا کوئری تغریف بشه ولی css  اینکارو آسون تر کرده و خیلی آسون تر از اون اینه که از فریم ورک ها استفاده کنید مثل فریم ورک بوت استرب  که هم سایت رسپانسیو میشه هم اون چیزی که میخواین رو به راحتی میتونید  ایجاد کنید

0  تشکر
پست 1 تا 8 (از مجموع 8 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .