مشکل در انتقال به صفحه

این تاپیک 4 پاسخ و 3 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  اکو احمدی ،‏ 1 سال و 1 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 274 بازدید داشته است .

نویسنده پست
جمعه ، 23 اکتبر 2015     12:11 ب.ظ #


اکو احمدی

Subscriber
4 پست4 تاپیک

باسلام خدمت همه دوستان من دارم رویک صفحه لاگین کارمیکنم که وقتی نام کاربری وپسوردطرف درست باشه باید منتقل بشه به یک صفحه دیگه وبراش توی صفحه دیگه کوکی تعریف کردم که کاربربتونه به مدت 1 ساعت بدون لاگین ازسایتم استفاده کنه ولی هرکاری میکنم به صفحه منتقل نمیشه یه عکس ازکدهامومیزارم واقعاممنون میشم جوابموبدین چون پروژه پایان ناممه وبدجوری گیرم.باتشکر...

پیوست ها:
You must be logged in to view attached files.
0  تشکر
شنبه ، 24 اکتبر 2015     1:55 ق.ظ #


محمد اسفندیاری

Authorplus
VIP
817 پست10 تاپیک

فک کنم باید یک space بزاری:

Location:sample.php باید بشه Location: sample.php

یه تست کن ببین جواب میده

0  تشکر
شنبه ، 24 اکتبر 2015     4:45 ق.ظ #


اکو احمدی

Subscriber
4 پست4 تاپیک

سلام دوست عزیز فاصله هم دادم ولی همینجوریه هیچ تغییری نکردتوعکس کدهامودیدین که هیچ مشکلی نداره ولی نمیدونم چرالاگین نمیشه وکوکی واسم ست نمیشه.

 

0  تشکر
شنبه ، 24 اکتبر 2015     8:24 ق.ظ #


asghar

Subscriber
5 پست2 تاپیک

سلام با جاوااسکریپت به صفحه دیگه برو

echo'<script>window.location="sample.php"</script>';

0  تشکر
شنبه ، 24 اکتبر 2015     11:21 ق.ظ #


اکو احمدی

Subscriber
4 پست4 تاپیک

باجاوااسکریپتم نمیشه اگه میشه به عکس کدهام نگاه کنین ببین چه مشکلی داره چون واقعانمیدونم چیکارش کنم کل کارم گیرکرده.

0  تشکر
پست 1 تا 5 (از مجموع 5 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .