مشکل با header("Content-type: image/jpg");

این تاپیک 9 پاسخ و 2 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  Saeed Ahmadi ،‏ 1 سال و 6 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 460 بازدید داشته است .

نویسنده پست
یکشنبه ، 10 می 2015     10:45 ق.ظ #


Saeed Ahmadi

Subscriber
10 پست2 تاپیک

<form name="loginform" id="loginform" action="http://lib.raheroshd.net/wp-login.php" method="post">

<?php
if(!empty($_GET["imageNumber"])){
$number=$_GET["imageNumber"];
$image="images/$number.jpg";
if(file_exists($image)){
header("Content-type: image/jpg");
readfile($image);
}else
echo "فایل مورد نظر پیدا نشد ...";
}
?>
<?php if(empty($_GET["imageNumber"])){ ?>
<form method="get" action="">
<input type="text" align="center" name="imageNumber"><br>
<input type="submit" align="center" value="مشاهده کارت">
</form>
<?php } ?>

<p>

 

 

سلام توی این کد من از

header("Content-type: image/jpg");

ایراد میگیره و نمیزاره باز شه کسی میدونه مشکل از کجاس

ممنون

0  تشکر
یکشنبه ، 10 می 2015     3:03 ب.ظ #


آرمین نادری

ناظم
389 پست39 تاپیک

سلام سعید جان دیروز تاپیکی رو که ایجاد کرده بودی رو بستی بخاطر همین نتونستم بهت جواب بدم

الان بگو دقیقا میخوای چی کار کنی تا راهنماییت کنم

1  تشکر
یکشنبه ، 10 می 2015     3:09 ب.ظ #


Saeed Ahmadi

Subscriber
10 پست2 تاپیک

سلام هیچی دیگه میخوام اون کدی که دایدو بزارم توی یه صفحه دیگه ولی از اون که گفتم ایراد میگیره

 

0  تشکر
یکشنبه ، 10 می 2015     3:13 ب.ظ #


آرمین نادری

ناظم
389 پست39 تاپیک

کدت به هم ریخته و معلوم نیست چیه از شورتکد cod استفاده کن کد رو بزار توش

0  تشکر
یکشنبه ، 10 می 2015     3:38 ب.ظ #


آرمین نادری

ناظم
389 پست39 تاپیک

حالا کاری به کد نداریم اروری هم که میده به خاطر اینه که قبل از دستور header هیچ چیزی نباید در صفحه چاپ بشه حتی یه اسپیس ولی اگه این مورد رو رعایت نکنی ارور header already sent رو میده موفق باشی .

1  تشکر
یکشنبه ، 10 می 2015     11:28 ب.ظ #


Saeed Ahmadi

Subscriber
10 پست2 تاپیک

الان اگه من بهوام موقعي كه عكسو نشون ميده يه دكمه پرينت هم اضافه كنم تا بتونه چاپ كنه چه جوري ميشه؟؟!

0  تشکر
دوشنبه ، 11 می 2015     12:37 ب.ظ #


آرمین نادری

ناظم
389 پست39 تاپیک

وقتی که شما میخواید در مرورگرتون یک عکس رو نشون بدی دیگه نمیشه از کد های html درش استفاده کرد . مگر اینکه اون متغیری رو که درون تابع readfile() استفاده میکنی رو در صفحه به عنوان src برای تگ img قرار بدی اون موقع میشه این کاری که گفتی انجام داد .

0  تشکر
دوشنبه ، 11 می 2015     12:39 ب.ظ #


Saeed Ahmadi

Subscriber
10 پست2 تاپیک

ميشه لطفا كامل بگين با مثال

0  تشکر
دوشنبه ، 11 می 2015     1:57 ب.ظ #


آرمین نادری

ناظم
389 پست39 تاپیک

1  تشکر
یکشنبه ، 17 می 2015     7:47 ق.ظ #


Saeed Ahmadi

Subscriber
10 پست2 تاپیک

الان یعنی من نمیتاونم از این فایل در یک فرم دیگه استفاده کنم برای زیبا سازی؟

1  تشکر
پست 1 تا 10 (از مجموع 10 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .