مشکل این کد در چیست

این تاپیک 5 پاسخ و 3 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  اشکان ودادی گرگری ،‏ 1 سال و 6 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 460 بازدید داشته است .

نویسنده پست
چهار شنبه ، 13 می 2015     6:37 ب.ظ #


اشکان ودادی گرگری

Subscriber
3 پست2 تاپیک

من یک PHP کار تازه هستم

و میخواهم بدونم این کد که نوشتم مشکلش چیه؟
<html>
<body>
<form method="post">
<input type="text" class="a" name="name1">
<input type="submit" class="b" name="send">

<?php

if (isset ($_POST["send"])){
$x=$_POST["name1"];

}

for ($i=1;$i<=$x;$i++)
{
echo ("<input type='text' name='value1'>");
echo ("<input value='dn' type='submit' name='sent'>");

if (isset ($_POST["sent"]))
{
$z=$_POST["value1"];

}
$c=$c+$z;

}
echo ($c);
?>

</form>
</body>
</html>

0  تشکر
چهار شنبه ، 13 می 2015     8:16 ب.ظ #


آرمین نادری

ناظم
389 پست39 تاپیک

مشکل این کد اینه که شما اول چک کردید آیا فرم ارسال شده یا نه اگه ارسال شده بود متغیر x را مقدار دهی میکنی بعد هم از همون متغیر x در حلقه استفاده کردی . فقتی که فرم رو ارسال میکنی متغیر x مقدار دهی میشه بنابراین مشکلی نداره ولی وقتی فرم ارسال نشده باشه متغیر x هم وجود نداره و چون ازش استفاده شده ارور میده . تو باید تمام کد php رو درون شرط if قرار بدی تا این مشکل پیش نیاد موفق باشی .

1  تشکر
پنجشنبه ، 14 می 2015     10:43 ق.ظ #


اشکان ودادی گرگری

Subscriber
3 پست2 تاپیک

مرسی از راهنماییت ، error اولش برطرف شد ولی باز هم وقتی اولین بار عدد می دهد error می دهد

فایل کد را قرار دادم ، اگر میشود آزمایش کنید و مشکلش را بگویید.

خواهشاً زود تر خیلی عجله دارم و بسیار ضروری است

0  تشکر
پنجشنبه ، 14 می 2015     11:08 ق.ظ #


اشکان ودادی گرگری

Subscriber
3 پست2 تاپیک

<html>
<body>
<form method="post">
<input type="text" class="a" name="name1">
<input type="submit" class="b" name="send">

<?php
/* ************************تکلیف***************************** */
if (isset ($_POST["send"])){
$x=$_POST["name1"];

for ($i=1;$i<=$x;$i++)
{
echo ("<input type='text' name='value1'>");
echo ("<input value='dn' type='submit' name='sent'>");

if (isset ($_POST["sent"]))
{
$z=$_POST["value1"];

}
$c=$c+$z;

}
echo ($c);}
?>

</form>
</body>
</html>

اگر می شود درستش را بنویسید ، لطفاً

 

0  تشکر
پنجشنبه ، 14 می 2015     2:28 ب.ظ #


محراب

Subscriber
180 پست52 تاپیک

این کد رو امتحان کنید

2  تشکر
دوشنبه ، 18 می 2015     12:48 ب.ظ #


اشکان ودادی گرگری

Subscriber
3 پست2 تاپیک

مرسی از کد ولی این هم error میدهد .

این کد قرار است مقداری از کاربر بگیرد و به اون تعداد input تولید کند .

سپس در هر input  از کاربر مقداری بگیرد (همزمان) و مقادیر را با هم جمع کند.

0  تشکر
پست 1 تا 6 (از مجموع 6 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .