مشکل اینکلود کردن فایل css

این تاپیک 1 پاسخ و 2 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  مجله تصویر زندگی ،‏ 1 سال و 2 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 297 بازدید داشته است .

تگ شده :  

نویسنده پست
دوشنبه ، 21 سپتامبر 2015     12:34 ب.ظ #


Hamed Khoda

Subscriber
0 پست1 تاپیک

سلام دوستان من دارم یه قالب جدید برای ورد پرس مینویسم و از همین سایت دارم یاد میگیرم یه کمک میخواستم اونم اینه که فایل style.css رو نمی تونم اینکلود کنم

اینم کدم
<link rel="stylesheet" media="screen" type="text/css" rel="nofollow" href=<?php bloginfo('stylesheet'); ?>>

0  تشکر
دوشنبه ، 21 سپتامبر 2015     10:06 ب.ظ #


مجله تصویر زندگی

Subscriber
3 پست1 تاپیک

سلام دوست گرامی

مشکل اولتون اینه ادرس رو باید بین " " بذارین

بهتره اخرشم قبل بستن / بذارین

نو فالو کردن هم نمیخواد

rel="nofollow" href=" ادرس فایل css"

طراحان قالب css فایل های دیگه رو هرکدومو تو یه پوشه قرار میدن
فرض اینکه شما style.css رو داخل پوشه ای به نام css قرار دادین

باید ادرس رو به این شکل قرار بدین

www.site.com/css/style.css
پس کد شما اینجوری میشه

برای وردپرس هم (برا اینکه برا همه دامنه ها یی که قالب نصب میشه کار کنه و نیاز به تغییر نداشته باشین) به اینصورت عمل کنید

<link rel="stylesheet" media="screen" type="text/css" rel="nofollow" rel="nofollow" href="/css/style.css"/>

0  تشکر
پست 1 تا 2 (از مجموع 2 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .