مشاهدۀ بخشی مربوط به توضیح وبلاگ از همان ابتدای ورود

این تاپیک 9 پاسخ و 2 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  لقمان آوند ،‏ 4 سال و 1 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 1358 بازدید داشته است .

نویسنده پست
چهار شنبه ، 17 اکتبر 2012     11:05 ب.ظ #


mpedram

Subscriber
4 پست3 تاپیک

سلام... در بلاگر که نظام مقدس آن را بصورت فله ای تفتیش نموده، بخشی از وبلاگ را به شرح اهداف وبلاگ که زیرِ "هیدر بلاگ" قرار داشت، اختصاص داده می شد که می توانستیم جدا از سایر پست ها، مطالبی را درج کنیم که به محض ورود به وبلاگ، آن را مشاهده کنیم؛ و قادر به تشخیص کلیّت سیستم فکری وبلاگنویس می شدیم... حالا من از بلاگفا استفاده میکنم، می خواستم ببینم چه کدی را بایستی وارد نمود تا قادر به بیان برنامه های وبلاگ در مختصر جملاتی بشویم؟

0  تشکر
یکشنبه ، 21 اکتبر 2012     4:19 ب.ظ #


لقمان آوند

مدیر ارشد
VIP
1704 پست5 تاپیک

می تونی تو یه منو اهدافت رو بنویسی . در سایدبار .

یا اینکه یه صفحه اضافی ایجاد کنی و اهداف رو درون اون بنویسی و به اون صفحه لینک بدی .

1  تشکر
دوشنبه ، 22 اکتبر 2012     4:26 ب.ظ #


mpedram

Subscriber
4 پست3 تاپیک

ممنون... ولی بگذارید به یه شکل دیگه بیان کنم، قسمتی از وبلاگ در بلاگفا مربوط میشه به "دربارۀ وبلاگ" که سمت چپ یا راست وبلاگ قرار داره؛ حالا می خوام اونو انتقالش بدم به زیر هیدر بلاگ... حال، چه غلطی بکنم؟

0  تشکر
چهار شنبه ، 24 اکتبر 2012     7:55 ب.ظ #


لقمان آوند

مدیر ارشد
VIP
1704 پست5 تاپیک

خوب اون قسمت رو در قالب پیدا کن و به بخش هدر قالبت منتقل کن . مگه اینکه با کدهای قالب آشنایی نداشته باشه . اینجا می تونی راهنمای کدهای قالب های بلاگفا رو ببینی : http://www.blogfa.com/help/show.aspx?id=template

2  تشکر
یکشنبه ، 28 اکتبر 2012     4:43 ب.ظ #


mpedram

Subscriber
4 پست3 تاپیک

مجدداً  سلام... ممنون از وقتی که برای من گذاشتین؛ آقا کاری که شما فرمودین رو انجام دادم، کد about weblog را انتقال دادم به زیر منو (که زیر هیدر وبلاگ هستش)؛ اما مشکل اینجاست که چسبیده به دیوارۀ چپ وبلاگ!

من میخوام اونو بیارم وسط تا دقیق زیر منو و یا هیدر بلاگ قرار بگیره. چه کنم؟

این وبلاگ آزمایشی من:

http://dofiga.blogfa.com/

 

0  تشکر
یکشنبه ، 28 اکتبر 2012     8:33 ب.ظ #


لقمان آوند

مدیر ارشد
VIP
1704 پست5 تاپیک

ویژگی margin رو با مقدار 5px auto به جدولت اضافه کن :
<table ... style="margin:5px auto"> ... </table>

3  تشکر
سه شنبه ، 30 اکتبر 2012     8:31 ب.ظ #


mpedram

Subscriber
4 پست3 تاپیک

واقعاً مرســـــــــی

1  تشکر
چهار شنبه ، 31 اکتبر 2012     1:14 ق.ظ #


لقمان آوند

مدیر ارشد
VIP
1704 پست5 تاپیک

خواهش می کنم عزیز ...

موفق باشی

3  تشکر
چهار شنبه ، 31 اکتبر 2012     4:07 ب.ظ #


mpedram

Subscriber
4 پست3 تاپیک

آقا باز مزاحم شما شدیم! یه سؤال دیگه: یه متن متحرک گذاشتم زیر هیدر وبلاگ، اما باز هم اینم چسبونده شد به دیوارۀ چپ وبلاگ؛ چون این کد، tableی قبل و بعدش نداشت، نمیدونم از چه ویزگی ئی براش استفاده کن؟  از همون مارگین استفاده کنم اگه بخوام دقیق بیاد زیر هیدر بلاگ؟

 

0  تشکر
پنجشنبه ، 1 نوامبر 2012     12:33 ق.ظ #


لقمان آوند

مدیر ارشد
VIP
1704 پست5 تاپیک

سلام

کدش رو بزار درون یک تگ div و از همون margin برای اون div استفاده کن .

1  تشکر
پست 1 تا 10 (از مجموع 10 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .