مثل تب بانک کد(منظورم انیمیشنی) میخوام؟

این تاپیک 9 پاسخ و 2 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  رضا اسفندیاری ،‏ 1 سال و 11 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 489 بازدید داشته است .

نویسنده پست
دوشنبه ، 29 دسامبر 2014     12:50 ق.ظ #


رضا اسفندیاری

Subscriber
23 پست6 تاپیک

با سلام و عرض خسته نباشید

یه تب دارم ولی میخوام مثل همین سون لرن باشه که وقتی میری تب دیگه یه انیمیشن بیاد مثل تب بانک کد

باید چکار کنم؟

0  تشکر
دوشنبه ، 29 دسامبر 2014     10:08 ق.ظ #


رضا نصرالهی

Subscriber
201 پست8 تاپیک

میتونی از fade-in تو جی کوئری استفاده کنی.

http://pars-soft.ir/index.aspx?Article=jquery-effects_fadein

0  تشکر
دوشنبه ، 29 دسامبر 2014     11:17 ق.ظ #


رضا اسفندیاری

Subscriber
23 پست6 تاپیک

چجور باید ازش استفاده کنم؟

0  تشکر
دوشنبه ، 29 دسامبر 2014     11:26 ق.ظ #


رضا نصرالهی

Subscriber
201 پست8 تاپیک

http://www.7learn.com/tutorials/jquery-part4-fade-effect

0  تشکر
دوشنبه ، 29 دسامبر 2014     1:22 ب.ظ #


رضا اسفندیاری

Subscriber
23 پست6 تاپیک

منظورم اینه که میخوام برم تب بعدی تصویر لود بیاد؟

0  تشکر
دوشنبه ، 29 دسامبر 2014     1:59 ب.ظ #


رضا نصرالهی

Subscriber
201 پست8 تاپیک

خب این کد رو برای همون عنصر تعریف کن دیگه

0  تشکر
دوشنبه ، 29 دسامبر 2014     2:01 ب.ظ #


رضا نصرالهی

Subscriber
201 پست8 تاپیک

اگه بازم کارت راه نیافتاد برو از این افزونه استفاده کن

0  تشکر
دوشنبه ، 29 دسامبر 2014     3:52 ب.ظ #


رضا اسفندیاری

Subscriber
23 پست6 تاپیک

اگه کدشو دارین بده؟

0  تشکر
دوشنبه ، 29 دسامبر 2014     4:53 ب.ظ #


رضا نصرالهی

Subscriber
201 پست8 تاپیک

<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/jquery-2.1.0.min.js"></script>
<script type="text/javascript">
$(document).ready(function(){
$("div#box2").hide();
$("div#box3").hide();
$("#bx2").click(function(){
$("div#box2").fadeIn();
$("div#box3").hide();
$("div#box1").hide();
});
$("#bx3").click(function(){
$("div#box3").fadeIn();
$("div#box2").hide();
$("div#box1").hide();
});
$("#bx1").click(function(){
$("div#box1").fadeIn();
$("div#box3").hide();
$("div#box2").hide();
});
});
</script>

1  تشکر
دوشنبه ، 29 دسامبر 2014     5:50 ب.ظ #


رضا اسفندیاری

Subscriber
23 پست6 تاپیک

قربون دستت

 

شرمنده ولی حالا چجور تصویر رو بزارم که وقتی برم تب بعدی لود بشه

0  تشکر
پست 1 تا 10 (از مجموع 10 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .