متد اسکرول

این تاپیک 5 پاسخ و 2 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  کیوان علی محمدی ،‏ 3 سال و 4 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 877 بازدید داشته است .

نویسنده پست
پنجشنبه ، 25 جولای 2013     6:10 ب.ظ #


حسین محمدی

Subscriber
482 پست60 تاپیک

این کد

صفحه رو بدون استفاده از جی کوئری اسکرول میکنه...

من وقتی این کد رو مطالعه کردم دو جا رو درست متوجه نشدم...

وقتی تابع ورودی نداره چرا از return استفاده شده؟

فرق بین++pos و pos++ چیه؟؟؟

مفصّل برام توضیح بدید که کد چطور کار میکنه...

با تشکر....

0  تشکر
پنجشنبه ، 25 جولای 2013     11:39 ب.ظ #


کیوان علی محمدی

Authorplus
VIP
1792 پست4 تاپیک

سلام دوست عزیز،اول یه سوال،این کد صحفه انتقال لینک سایت ما نیست؟ :) شما ماشاالله چقد کنجکاوی تا کجاها پیش رفتی! ;).

دستور return تو این جا یعنی دیگه ادامه نده و برگرد.

++pos اول مقدار تو شرط چک میشه بعد افزایش پیدا میکنه،اما pos++ اول افزایش پیدا میکنه بعد مقدارش چک میشه.

2  تشکر
جمعه ، 26 جولای 2013     12:10 ب.ظ #


حسین محمدی

Subscriber
482 پست60 تاپیک

سلام آقای علی محمدی

دستور return یعنی ادامه نده؟؟؟

یعنی چی رو ادامه نده؟؟؟

در ضمن چطوری مقدار متغیر stop به اسکرول کردن صفحه اختصاص پیدا میکنه؟

0  تشکر
جمعه ، 26 جولای 2013     1:59 ب.ظ #


کیوان علی محمدی

Authorplus
VIP
1792 پست4 تاپیک

سلام،یعنی دیگه نمی خواد اجرای بدنه تابع رو ادامه بدی (اجرای کد تابع و قطع کن).

شما اگه خوب توجه کنی setTimeOut توی خود بدنه تابع pageScroll تعریف شده (setTimeOut کارش اینه که بعد از یه مدت زمان تعریف شده (پارامتر دوم) یه کد خاص رو (اینجا تابع که میشه پارامتر اول) رو اجرا میکنه)،بعدش تابعی که باید اجرا کنه خود تابع pageScroll هستش،یعنی این تابع هر 10 میلی ثانیه خودش رو فراخوانی میکنه و در هر بار فراخوانی با انداره 1 پیکسل اسکرول ایجاد میکنه،خوب برای اینکه به اندازه کافی اسکرول ایجاد  کنه و تا ابد ادامه نداشته باشه ما یه شرط قرار داریم گفتیم اگه pos (خود pos هم تو هر بار فراخوانی یک واحد افزایش داره) بیشتر از stop (مقدار نهایی اسکرول ما که میشه 100) شد دیگه لازم نیست ادامه بدی و return کن.(راستی تابع pageScroll برای اولین بار توسط رویداد onLoad تگ body فراخوانی میشه)

خلاصه امیدوارم خوب توضیح داده باشم.

این کد ها اختصاصی سایت هستن و خدا کنه لقمان جان از ما ناراحت نشن.

 

 

0  تشکر
جمعه ، 26 جولای 2013     7:57 ب.ظ #


حسین محمدی

Subscriber
482 پست60 تاپیک

اگه آقا لقمان این تاپیک رو می بینند

تورو خدا ما رو ببخشن

من فقط می خواستم ببینم کدهای جی کوئری رو چطور با جاوا اسکریپت می نویسند....

قصد دیگه ای نداشتم...

چون من هرچی کتابخانه جی کوئری رو بررسی کردم  نفهمیدم چطوری افکت ها رو زمان بندی می کنند؟؟؟

0  تشکر
جمعه ، 26 جولای 2013     8:20 ب.ظ #


کیوان علی محمدی

Authorplus
VIP
1792 پست4 تاپیک

زمان بندی اجرای یک کد خاص (مثل تابع) در جاوا اسکرپیت توسط دو متد setTimeOut و setInterval انجام میشه.

0  تشکر
پست 1 تا 6 (از مجموع 6 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .