لطفا آموزش دیکد کردن این کد...

این تاپیک 10 پاسخ و 4 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  fable ،‏ 2 سال و 11 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 1227 بازدید داشته است .

نویسنده پست
سه شنبه ، 7 ژانویه 2014     10:26 ب.ظ #


fable

Subscriber
26 پست4 تاپیک

سلام دوستان من با خیلی از دیکدرها خواستم این کُد دیکد کنم اما نشد لطفا برام دیکد کنید و آموزششم قرار بدین خیلی ممنون میشم

var enkripsi="'1Aqapkrv'1Gtcp'02glipkrqk'1F'00'053Cscript'053E'050A/'0:'050A'0520'0520'0520Desinged'0520B'5
@'0520Marjaedownload'0Air'050A'0520'0520'0520Cop'5
@right'05202013'0520'052'1Cc'052'1
@'0520B'5@'0520Marjaedownload'0520'052C'050A'0520'0520'0520All'0520Rights'0520Reserved'0520'0A'050A'050A'0:
/'050A'050Afunction'0520MarjaedownloadThisISTOOL'052'1C'052'1
@'057B'050Adocument'0AgetElementB'5
@Id'052'1C'0527as'5
@dutfr'0527'052'1
@'0Avalue'053D'0527'053Cprogress'0520value'053D'0522'0527'0;document'0AgetElementB'5
@Id'052'1C'0527Marjaedownload-Progress'0527'052'1
@'0Avalue'0;'0527'0522'0520max'053D'0522100'0522'0520'053E'053C/progress'053E'053Cdiv'0520st'5
@le'053D'0522displa'5
@'053Anone'0522'053E'053Ch1'053E'053Ca'0520rel="nofollow" href'053D'0522http'053A//Marjaedownload'0Air'0522'053EFree'0520Codes'0520And'0520Tools'053C
/a'053E'053C/h1'053E'053C/div'053E'0520'0527'050Adocument'0AgetElementB'5
@Id'052'1C'0527as'5
@dutfr'0527'052'1
@'0Ast'5
@le'0Adispla'5
@'053D'0527'42lock'0527'050A'057D'050A'050A'053C/script'053E'050A'00'1
@vgiq'1F'00'00'1
@vgiqcqnk'1F'00'00'1
@tcp'02rclhcle'1
@dmp'02'0:k'1F2'1
@k'1Aglipkrqk,nglevj'1
@k))'0;'5
@'02vgiq)'1FQvpkle,dpmoAjcpAmfg'0:glipkrqk,ajcpAmfgCv'0:k'0;'7G0'0;'5Ffmawoglv,upkvg'0:wlgqacrg'0:vgiq'0;'0;'1
@'1A-qapkrv'1G";teks="";teksasli="";var panjang;for (i=0;i<enkripsi.length;i++){ teks+=String.fromCharCode(enkripsi.charCodeAt(i)^2)}document.write(unescape(teks));

1  تشکر
چهار شنبه ، 8 ژانویه 2014     11:20 ق.ظ #


fable

Subscriber
26 پست4 تاپیک

آقای آوند من تا الان تو انجمن شما چندتا سوال پرسیدم اما به نتیجه درست نرسیدم و مهمتر از همه شما حتی یه بارم جواب ندادین لطفا جواب این بدین خوشحال میشم.

1  تشکر
چهار شنبه ، 8 ژانویه 2014     5:03 ب.ظ #


لقمان آوند

مدیر ارشد
VIP
1704 پست5 تاپیک

سلام دوست عزیز

اینجا انجمنه دیگه ، هر کی بتونه کمک می کنه . من هم تا جایی که وقت داشته باشیم سعی میکنم پاسخ بدم .

دیکد کردن کدها پروسه ی زمانبری هست که متاسفانه شخصا وقت انجامش رو ندارم . امیدوارم که ببخشید .

دوستان اگه می تونن حتما به جناب fable کمک کنند ...

1  تشکر
چهار شنبه ، 8 ژانویه 2014     8:51 ب.ظ #


مهشاد کلانتری

Author
VIP
432 پست67 تاپیک

سلام من امروز صبح یکم رو کدهای شما کار کردم با ابزار web console فایرفاکس تا یه جاهایی هم پیش رفتم ولی دیگه از حوصلم خارج شد

حالا خودتون با اون انجام بدین ایشالا درست میشه

1  تشکر
چهار شنبه ، 8 ژانویه 2014     8:52 ب.ظ #


fable

Subscriber
26 پست4 تاپیک

میشه یکم بیشتر توضیح بدین

1  تشکر
چهار شنبه ، 8 ژانویه 2014     8:59 ب.ظ #


مهشاد کلانتری

Author
VIP
432 پست67 تاپیک

البته مطمئن نیستم که بشه یا نه ها

یک سری چیزهارو باید رعایت کنید مثلا اون علامت های @ باید حذف بشن. کدها پشت سر هم باشن یعنی خط بعدی نرفته باشند.

بعد اینکه unescape(teks) رو داخل متغیر teksasli بریزید و document.write هم پاک کنید

از تو فایرفاکس -> web developer  و بعد web console رو بزنید کدهاتون رو جلوی اون علامت های فلش پایینی بریزین و اینتر بزنین اگر ارور نده یک مقداریشو دیکد میکنه

و دوباره باید همین مراحل رو چندین بار برای کدهایی که بهتون میده تکرار کنید تا کامل دیکد بشه (البته من این هارو جایی خوندم که گفته بود به این صورت انجام بدید ممکنم هست نشه ها!)

1  تشکر
چهار شنبه ، 8 ژانویه 2014     9:04 ب.ظ #


مهشاد کلانتری

Author
VIP
432 پست67 تاپیک

[quote=20358]سلام دوست عزیز اینجا انجمنه دیگه ، هر کی بتونه کمک می کنه . من هم تا جایی که وقت داشته باشیم سعی میکنم پاسخ بدم . دیکد کردن کدها پروسه ی زمانبری هست که متاسفانه شخصا وقت انجامش رو ندارم . امیدوارم که ببخشید . دوستان اگه می تونن حتما به جناب fable کمک کنند ... [/quote]

آقای آوند یه سوال

آخر این کد نوشته

نمیشه یه کاری کرد که آخرش محتوای teks رو یه جایی چاپ کنه؟

چون فکر میکنم اگر بشه یه جایی چاپش کرد درواقع دیکد بشه؟! یا اینطور نیست؟

0  تشکر
چهار شنبه ، 8 ژانویه 2014     9:16 ب.ظ #


سید حسن

Subscriber
22 پست9 تاپیک

فکر کنم کد رو اشتباهی قرار داده وگر نه با قرار دادن یک alert به جای document.write آخر کد و اجرای مجدد کد , کد اصلی نمایش داده میشه.

1  تشکر
چهار شنبه ، 8 ژانویه 2014     9:24 ب.ظ #


fable

Subscriber
26 پست4 تاپیک

لینک کد

http://up.graph-tools.ir/up/graph-tools/Pictures/abzarfarsi_js1.js

1  تشکر
پنجشنبه ، 9 ژانویه 2014     4:29 ق.ظ #


مهشاد کلانتری

Author
VIP
432 پست67 تاپیک

[quote=20401]فکر کنم کد رو اشتباهی قرار داده وگر نه با قرار دادن یک alert به جای document.write آخر کد و اجرای مجدد کد , کد اصلی نمایش داده میشه.[/quote]

ممکنه چندبار انکد شده باشه

1  تشکر
پست 1 تا 10 (از مجموع 11 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .