کد های پی اچ پی

این تاپیک 10 پاسخ و 3 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  لقمان آوند ،‏ 3 سال و 10 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 6661 بازدید داشته است .

نویسنده پست
پنجشنبه ، 31 ژانویه 2013     3:19 ب.ظ #


javaplus

Subscriber
9 پست2 تاپیک

سلام يك سوال  من زبان جاوا سكريپت نويسي خوب بلدم اما يك مشكل من ميتونم هر گونه كدي بنويسم اما براي ساخت يك كد ميدونيد كه از document.write  استفاده ميشود براي اينكه مثلا

يك كد بازديد از هر مطلب بسازيم اما اين كد چه جوري بايد به صورت پي چي پي اپلود كرد (php)

كار راحتي اما اپلود سنتر دستور زبان فارسي اپلود نميكنن نميشه مثال ميخوايم يه كد بازديد از هر مطلب بسازيم           (بازديد از اين مطلب )document.write          خوب حالا همين تيكه بايد اپلود

بشه به صورت پي اچ پي  ممنون چگونه ميشه اين كار كرد

4  تشکر
پنجشنبه ، 31 ژانویه 2013     3:26 ب.ظ #


javaplus

Subscriber
9 پست2 تاپیک

[quote=9065]سلام يك سوال من زبان جاوا سكريپت نويسي خوب بلدم اما يك مشكل من ميتونم هر گونه كدي بنويسم اما براي ساخت يك كد ميدونيد كه از document.write استفاده ميشود براي اينكه مثلا يك كد بازديد از هر مطلب بسازيم اما اين كد چه جوري بايد به صورت پي چي پي اپلود كرد (php) كار راحتي اما اپلود سنتر دستور زبان فارسي اپلود نميكنن نميشه مثال ميخوايم يه كد بازديد از هر مطلب بسازيم (بازديد از اين مطلب )document.write خوب حالا همين تيكه بايد اپلود بشه به صورت پي اچ پي ممنون چگونه ميشه اين كار كرد [/quote]
 يه چيز ديگه براي مثال در بلاگفا ميخوايم يك كد بگذاريم كه ديگران تو وبلاگ خودشون بگذارن اما
بلاگفا ارور ميده نميزاره اين كارو كنيم درج فريم محسوب ميكنه

و يك نكته به طور مثال ما يك كد ميسازيم و ميخوايم تو سايت خودم بگذاريم
مثال كد هركت هر متني به دنبال موس
بعد ميخوايم يك  دونه مستطيل باز بشه تو اون متن بنويس همون فرد و پايين همون متن نوشته باشه
دريافت كد
و بعد پاينن همون متن دوباره يم مستطيل بزرگ تر باشه كه كد تو اون نوشته شه و همون كدي كه ما ساختيم توش نوشته بشه ممنون

2  تشکر
پنجشنبه ، 31 ژانویه 2013     4:28 ب.ظ #


لقمان آوند

مدیر ارشد
VIP
1704 پست5 تاپیک

ببخشید ولی خیلی مبهم و نامفهوم نوشتید . متوجه نشدم . میشه واضحتر بگید ...

2  تشکر
پنجشنبه ، 31 ژانویه 2013     5:29 ب.ظ #


javaplus

Subscriber
9 پست2 تاپیک

[quote=9070]ببخشید ولی خیلی مبهم و نامفهوم نوشتید . متوجه نشدم . میشه واضحتر بگید ...[/quote[quote=9070]ببخشید ولی خیلی مبهم و نامفهوم نوشتید . متوجه نشدم . میشه واضحتر بگید ...[/quote]
 كد هاي جاوا اسكريپت چگونه ميشود اپلود كرد به صورت كه اخر اپلود پي اچ پي باشد
براي كد نويسي چگونه ميشود يك كلمه فارسي در پي اچ پي اپلود كرد ممنون

1  تشکر
پنجشنبه ، 31 ژانویه 2013     6:01 ب.ظ #


لقمان آوند

مدیر ارشد
VIP
1704 پست5 تاپیک

اگه منظورت اینه که توی فایل php چطور میشه از جاوااسکریپت استفاده کرد باید بگم همونطوری که توی html استفاده میکنی . مثلا این محتویات یه فایل php :

2  تشکر
جمعه ، 1 فوریه 2013     1:44 ب.ظ #


javaplus

Subscriber
9 پست2 تاپیک

[quote=9076]اگه منظورت اینه که توی فایل php چطور میشه از جاوااسکریپت استفاده کرد باید بگم همونطوری که توی html استفاده میکنی . مثلا این محتویات یه فایل php :
<html> <head> <title>Php Code</title> </head> <body> <?php echo "Hello"; $num=7; ?> <script type="text/javascript"> document.write(<?php echo $num;?>) </script> </body> <html>
[/quote]
 درست ولي وقتي ميخواهيم كدي كه ساختيم را توي بلاگفا بگذاريم بلاگفا Eror ميده و ما نميتوانيم
كد در داخلا بلاگفا بگذاريم ميخواستم بدونم چگونه ميتونيم كد در داخل بلاگفا بگذاريم

1  تشکر
جمعه ، 1 فوریه 2013     1:49 ب.ظ #


لقمان آوند

مدیر ارشد
VIP
1704 پست5 تاپیک

شما نمی تونید از کدهای php در بلاگفا استفاده کنید . این قابلیت اونجا وجود نداره .

یه سری کدها رو هم محدود کرده . اونها رو هم نمی تونید !

1  تشکر
جمعه ، 1 فوریه 2013     2:06 ب.ظ #


javaplus

Subscriber
9 پست2 تاپیک

[quote=9095]شما نمی تونید از کدهای php در بلاگفا استفاده کنید . این قابلیت اونجا وجود نداره . یه سری کدها رو هم محدود کرده . اونها رو هم نمی تونید ! [/quote]
يك سوال ديگر به طور مثال ميخواهيم يك كد بازديد از هر مطلب بسازيم
و بعد ميخواهيم كد به سايرين بدهيم كه در وبلاگ خودشون استفاده كنند
نوشته شده بازديد از هر مطلب خوب حالا ما ميخواهيم وقتي رو قسمتي كه به طور مثال نوشته
بازديد از اين مطلب مثال 50 فرد وقتي رو بازديد كليك كند وبلاگ ما باز شود اين چگونه انجام بدهيم
نگاه كنيد

<!-- Static by www.20tools.com --->
<script type="text/javascript" src="http://www.20tools.com/counter/posts/count.php?url=<-[/cod]BlogUrl->/post/<-PostId->&bg=FFFFFF&color=0F4F86&size=11"></script>
<!-- Static by www.20tools.com --->

 

اين يك كد بازديد از هر مطلب كه بيست تولز ساخته اما خوب نگاه كنيد به قسمت

www.20tools.com/counter/posts/count.php?

اين قسمت كپي كنيد تو همون قسمتي كه ميخواهيد وارد سايتي شويد

بعد يك صفحه باز ميشود كه سفسد سفيد فقط يك گوشه نوشته document.write("بازديد : ");

زير بازديد نگاه كنيد لينك داره و وقتي روش كليك ميشود ادرس صفحه بيست تولز باز ميشود

اما من نميتونم اپلود سنتر فارسي اپلود نميكنند بعلاوه لينك هم نميتونيم بديمش كه مثلا سون لرن باز بشه ميخواستم بدونم چجوري ميشه يه چيز همين طوري فارسي اپلود كرد زيرش لينك هم داشته باشه اين كار چجوري به چه صورت به صورت PHP ميشود اپلود كرد ممنون

1  تشکر
جمعه ، 1 فوریه 2013     2:46 ب.ظ #


لقمان آوند

مدیر ارشد
VIP
1704 پست5 تاپیک

ببین جانم !

برای اینکه ابزار اینطوری بنویسی باید اول یه هاست php داشته باشی . ابزاراتو اونجا طراحی کنی و بنویسی (که خودش نیاز به تخصص و برنامه نویسی در حد خوبی داره) . یه سری اصول هم ابزار نویسی داره که باید بدونی ...

اینا (طراحی ابزار) مقوله های زمانبری هستند و نمیشه توی این تاپیک گفت باید چیکار کنی .

اگه بتونی کسی رو گیر بیاری که حضوری بهت یاد بده خوب میشه .

1  تشکر
جمعه ، 1 فوریه 2013     3:56 ب.ظ #


امیر

ناظم
840 پست3 تاپیک

[quote=9076]
<script type="text/javascript"> document.write(<?php echo $num;?>) </script>
[/quote]
 اگر بخوایم جاوا اسکریپت رو درون پی اچ پی استفاده کنیم چی؟
مثلا میشه یه تابع که با زبان جاوا اسکریپت هست توی پی اچ پی فراخوانی کرد؟ چگونه؟

0  تشکر
پست 1 تا 10 (از مجموع 11 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .