قرار دادن رکورد در جدول

این تاپیک 4 پاسخ و 2 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  yaserjvani ،‏ 4 سال و 1 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 1664 بازدید داشته است .

نویسنده پست
یکشنبه ، 28 اکتبر 2012     1:27 ب.ظ #


yaserjvani

Subscriber
16 پست7 تاپیک

<?php
$con = mysql_connect("localhost","root","");
if (!$con)
{
die('Could not connect: ' . mysql_error());
}
mysql_select_db("testdb");
$sql="INSERT INTO testtable (name, tel, address)
VALUES
('$_POST[firstname]','$_POST[lastname]','$_POST[age]')";
if (!mysql_query($sql,$con))
{
die('Error: ' . mysql_error());
}
echo "1 record added";
mysql_close($con);
?>
<html>
<body>
<form action="insert.php" method="post">
Firstname: <input type="text" name="firstname" />
Lastname: <input type="text" name="lastname" />
Age: <input type="text" name="age" />
<input type="submit" />
</form>
</body>
</html>

اقا من این تکه کد رونوشتم برای وارد کردن اطلاعات توی جدول از طریق سرور ولی وقتی از فرم دیگه وارد این فرم میشم خودش اتوماتیک یه رکورد ثبت میکنه لطفا راهنمایی کنید چیکارش کنم که با فشاردادن دکمه کار کنه

0  تشکر
یکشنبه ، 28 اکتبر 2012     1:47 ب.ظ #


لقمان آوند

مدیر ارشد
VIP
1704 پست5 تاپیک

سلام

خوب معلومه .

اونجا که نوشتید !mysql_query توی شرط if ، داره کوئری insert رو به دیتابیس می فرسته .

کاری که باید بکنید اینه که این درخواست فقط زمانی به دیتابیس ارسال بشه که یه متغیری توسط متد پست که توی فرمتون گذاشتید به این صفحه ارسال بشه . برای اینکار از متد is_set استفاده کنید . به این شکل :

if ( isset($_POST["submit"]) ){
if (!mysql_query($sql,$con))
{
die('Error: ' . mysql_error());
}
echo "1 record added";
}

بعد به دکمه submit فرمتون هم مقدار نامش رو هم submit بزارید .

<input type="submit" name="submit" />

2  تشکر
یکشنبه ، 28 اکتبر 2012     1:58 ب.ظ #


yaserjvani

Subscriber
16 پست7 تاپیک

<?php
$con = mysql_connect("localhost","root","");
if (!$con)
{
die('Could not connect: ' . mysql_error());
}
mysql_select_db("testdb");
//$sql="INSERT INTO testtable (name, tel, address)
//VALUES('$_POST[firstname]','$_POST[lastname]','$_POST[age]')";
function UnEscape($string) {
if (get_magic_quotes_gpc()) {
return stripslashes($string);
} else {
return $string;
}
}
if (isset($_POST['Submit'])) {
$username = UnEscape($_POST['firstname']);
$password = UnEscape($_POST['firstname']);
mysql_query("INSERT INTO testtable (name, tel, address)
VALUES ('$_POST[username]','$_POST[password]','$_POST[password]'");
if (!mysql_query($sql,$con))
{
die('Error: ' . mysql_error());
}
echo "1 record added";
mysql_close($con);
}
?>
<html>
<body>
<form action="insert.php" method="post">
Firstname: <input type="text" name="firstname" />
Lastname: <input type="text" name="lastname" />
Age: <input type="text" name="age" />
<input type="submit" name="submit"  />
</form>
</body>
</html>

میشه ایراد این کد رو توی جدول چیزی درج نمیشه

0  تشکر
یکشنبه ، 28 اکتبر 2012     8:30 ب.ظ #


لقمان آوند

مدیر ارشد
VIP
1704 پست5 تاپیک

Submit رو توی شرط if با s کوچیک بنویس .

0  تشکر
یکشنبه ، 28 اکتبر 2012     9:13 ب.ظ #


yaserjvani

Subscriber
16 پست7 تاپیک

بازهم مشکل همونه چیزیدرجنمیشه ولی خطاایی هم نمیده

0  تشکر
پست 1 تا 5 (از مجموع 5 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .