قالب

این تاپیک 9 پاسخ و 6 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  dark_land18 ،‏ 2 سال و 11 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 887 بازدید داشته است .

نویسنده پست
چهار شنبه ، 25 سپتامبر 2013     12:38 ب.ظ #


sad

Subscriber
76 پست27 تاپیک

قالبم با Ie بهم ریخته هست چیکار کنم کدی وجود داره بگید

0  تشکر
چهار شنبه ، 25 سپتامبر 2013     4:08 ب.ظ #


علی امینی

Author
VIP
146 پست50 تاپیک

حتما یک div رو نبستید یا اشتباه بستید که در مرورگری چون کروم زیاد بهم نمیریزه و شما فکر می کنید کدتون درسته ولی وقتی با ie میبینید قالبتون بهم ریخته میشه.

مشکل هم میتونه این باشه هم باید بگم مرورگر ie از سی اس اس 3 پشتیبانی نمیکنه(مطمئنا اینو خودتون میدونید :))

0  تشکر
چهار شنبه ، 25 سپتامبر 2013     4:09 ب.ظ #


حسین محمدی

Subscriber
482 پست60 تاپیک

خیر باید استایل مخصوص بنویسید و با عبارات شرطی متصل کنید...

1  تشکر
چهار شنبه ، 25 سپتامبر 2013     7:40 ب.ظ #


sad

Subscriber
76 پست27 تاپیک

میشه بگید چه طور شرطی کنم

0  تشکر
چهار شنبه ، 25 سپتامبر 2013     11:23 ب.ظ #


meyti pugo

Subscriber
58 پست10 تاپیک

[quote=16478]خیر باید استایل مخصوص بنویسید و با عبارات شرطی متصل کنید...[/quote]

میتونید از هک های مخصوص این کار استفاده کنید که پیشنهاد نمیشه چون سرعت لوود صفحه رو کند میکنه.. ولی میتونید از فایل reset.css ای که سجاد عزیز زحمت کشیدن توی سایت قرار دادن استفاده کنید و 89% مشکلاتتون بر طرف میشه فقط کافیه reset.css رو تمام محتواشو کپی کنید توی فایل css خودتون (اول همه کد ها , قبلشون)

در اینجا :

http://www.7learn.com/tutorials/design-template-part5-1-css-reset

0  تشکر
شنبه ، 28 سپتامبر 2013     6:51 ب.ظ #


sad

Subscriber
76 پست27 تاپیک

سلام

من مشکلم حل نشد

میشه یه نگاه بندازید ببینم مشکل کجاست فقط با ie مشکل داره

http://yas.kajblog.ir/

0  تشکر
یکشنبه ، 29 سپتامبر 2013     4:48 ب.ظ #


meyti pugo

Subscriber
58 پست10 تاپیک

قالب رو آپلود کنید و بزارید اینجا تا دانلود کنم و مشکلش رو رفع کنم و بتون بگم چیکار کنید تا به این مشکل نخورید

0  تشکر
یکشنبه ، 29 سپتامبر 2013     4:49 ب.ظ #


meyti pugo

Subscriber
58 پست10 تاپیک

تگ <title></title> هم خالی نزارید

0  تشکر
چهار شنبه ، 11 دسامبر 2013     10:00 ق.ظ #


salari

Subscriber
5 پست0 تاپیک

قالبتو عوض کنی بهتره.

یک قالب پیدا کردم خیلی جالبه به این سایت بیا ببین مال دوستمه.

http://eight8.blogfa.com/

http://eight8.blogfa.com/

1  تشکر
چهار شنبه ، 18 دسامبر 2013     12:08 ب.ظ #


dark_land18

Subscriber
1 پست0 تاپیک

س. در کد های قالب وبلاگه من چیزی ب نام (ادامه مطلب)تعریف نشده....کجای کد قالبمو تغییر بدم و چی رو اضافه یا کم کنم ک درست بشه؟؟؟؟؟؟؟

ممنون میشم اگه کمکم کنید....

0  تشکر
پست 1 تا 10 (از مجموع 10 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .