فرم ارسال و ذخیره در دیتابیس با php

این تاپیک 3 پاسخ و 2 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  reza____ebliser ،‏ 1 سال و 3 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 508 بازدید داشته است .

نویسنده پست
دوشنبه ، 27 جولای 2015     6:24 ب.ظ #


Pouriya Amjadzadeh

Subscriber
1 پست1 تاپیک

درود!

بنده از این طریق یاد گرفتم که یک فرم بسازم و توی دیتابیس ذخیره کنم.

و از این طریق هم یاد گرفتم که اطلاعات را نمایش بدم.

قصد دارم یک فرم بسازم که توش سه input باشه.

نام سایت، آدرس سایت، بنر سایت.

بنر سایت از نوع file باشه و کاربر با آپلود کردن تصویرش به پوشه banners بره. و آدرس تصویر هم توی دیتابیس ذخیره بشه.

امکانش هست این کد را برای من بدید؟

و اینکه بعد از ذخیره شدن آدرس تصویر، چطور میتونم نمایش بدم آدرس را؟

لطف میکنید واقعا. پیشاپیش از همه و 7لرن ممنونم.

0  تشکر
شنبه ، 15 آگوست 2015     7:07 ب.ظ #


reza____ebliser

Subscriber
568 پست67 تاپیک

فرض کن عکست رو توی فولدر pic در روت آپلود کردی

برای نمایش آدرس تصویر از این کد استفاده کن

http://site/pic/ echo $amch["name"];

برای نمایش خود عکس هم به همین طریق فقط آدرس رو توی Src تگ img قرار بده

 

نیازی نیست آدرس کامل عکس رو توی دیتابیس قرار بدید

فقط کافیه اسم و فرمتش رو ذخیره کنید

2  تشکر
یکشنبه ، 23 آگوست 2015     7:23 ب.ظ #


Pouriya Amjadzadeh

Subscriber
1 پست1 تاپیک

فرض کن عکست رو توی فولدر pic در روت آپلود کردی

برای نمایش آدرس تصویر از این کد استفاده کن

http://site/pic/ echo $amch["name"];

برای نمایش خود عکس هم به همین طریق فقط آدرس رو توی Src تگ img قرار بده

نیازی نیست آدرس کامل عکس رو توی دیتابیس قرار بدید

فقط کافیه اسم و فرمتش رو ذخیره کنید

درود عزیز

از پاسخگوییتون ممنونم.

اما چطوری این کار را انجام بدم؟

این که فایل را از کاربر دریافت کنم و نامش را توی دیتابیس ذخیره کنم؟

0  تشکر
یکشنبه ، 23 آگوست 2015     8:58 ب.ظ #


reza____ebliser

Subscriber
568 پست67 تاپیک

در این تایپیک اطلاعاتی در  این باره نوشته شده میتونید مطالعه کنید

http://www.7learn.com/forums/topic/%D8%B0%D8%AE%DB%8C%D8%B1%D9%87-%D8%B9%DA%A9%D8%B3-%D8%AF%D8%B1-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%87

 

و همچنین یک نمونه »

این نمونه فرم

 

این هم کنترلر فرم

 

آدرس فایل img/uploads/filename هست که می تونید برای ذخیره در دیتا بیس ازش استفاده کنید البته نکات امنیتی مثل پسوند یا اندازه ی فایل دریافتی که مهم و ساده هست در بالا چک نشده که شما خودتون میتونید اون رو تکمیل کنید

البته این یه نمونه هست

1  تشکر
پست 1 تا 4 (از مجموع 4 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .