فارسی سازی با پسوند .mo

این تاپیک 6 پاسخ و 2 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  sad ،‏ 2 سال و 7 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 636 بازدید داشته است .

نویسنده پست
پنجشنبه ، 1 می 2014     10:22 ق.ظ #


sad

Subscriber
76 پست27 تاپیک

سلام من افزونه ای رو فارسی کردم فقط مشکل اینجاست که پسوند رو moداده و این پسوند رو با چه کد در افزونه تعریف کنم که فارسی نشون بده

 با تشکر

0  تشکر
پنجشنبه ، 1 می 2014     11:13 ق.ظ #


حسین محمدی

Subscriber
482 پست60 تاپیک

یه تابعی هست به این شکل load_plugin_textdomain که توضیحاتش توی این صفحه هست که فایل mo  رو برای ترجمه باز میکنه

یا می تونید به شکل مستقیم پلاگین رو به فارسی ترجمه کنید...

1  تشکر
پنجشنبه ، 1 می 2014     11:59 ق.ظ #


sad

Subscriber
76 پست27 تاپیک

میشه لطف کنید یکم واضح تر توضیح بدید با پسوند mo آخه هر کاری کردم نشد

0  تشکر
پنجشنبه ، 1 می 2014     7:43 ب.ظ #


sad

Subscriber
76 پست27 تاپیک

کسی نیست بیشتر راهنمایی کنه

منظورتون قراردادن این  کد

<?php load_plugin_textdomain( $domain, $abs_rel_path, $plugin_rel_path ) ?>

0  تشکر
جمعه ، 2 می 2014     9:19 ق.ظ #


sad

Subscriber
76 پست27 تاپیک

قبلا بهتر راهنمایی می کردید

0  تشکر
جمعه ، 2 می 2014     11:58 ق.ظ #


حسین محمدی

Subscriber
482 پست60 تاپیک

سلام و عرض ادب

این تابع سه تا ورودی داره

$domain همون شاخصه که به صورت رشته ای هست.

شاخص هم که به توابع ترجمه __ و e_ و n_ و... داده میشه و یکتا هست...

$abs_rel_path: که این ورودی از وردپرس 2.7 به بعد منسوخ شده...

$plugin_rel_path: آدرس فایل با پسوند mo

مثلا افزونه Captcha به این صورت زبانهای خودش رو لود میکنه...

اطلاعات بیشتر رو هم باید از جستجو توی اینترنت بدست بیارید...

موفق باشید.

1  تشکر
جمعه ، 2 می 2014     8:00 ب.ظ #


sad

Subscriber
76 پست27 تاپیک

تشمکر بازم سون لرن تشکر از تمام اساتید محترم

0  تشکر
پست 1 تا 7 (از مجموع 7 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .