عوض کردن بک گراند پست

این تاپیک 10 پاسخ و 3 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  بهرام ،‏ 2 سال و 4 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 1234 بازدید داشته است .

نویسنده پست
سه شنبه ، 8 جولای 2014     11:11 ب.ظ #


بهرام

Subscriber
263 پست84 تاپیک

سلام به همه دوستان سون لرنی

نمیدونم جای این سوال تو css بود یا اینجا، میخواستم بدونم راهی وجود داره که رنگ بک گراند پست ها رو یکی در میون تغییر داد. جریان از این قراره که یک لیست قیمت داریم که یک جدول چهار ستونه هست(نام، توضیحات و قیمت درب کارخانه کالا و قیمت مصرف کننده). و هر پست ما میشه یک سطر از این لیست. حالا من واسه این قسمته لیست قیمت یک صفحه درست کردم و میخوام پست هایی که تو این صفحه نشون داده میشن برای خوانایی بیشتر و زیبایی بک گراند ها یکی در میون تیره و روشن باشه. راهی هست؟

0  تشکر
سه شنبه ، 8 جولای 2014     11:20 ب.ظ #


aligh

Subscriber
136 پست33 تاپیک

سلام . با این کد میتونید یکی در میون جدول ها رو سیاه و سفید کنید .

اگر متوجه نمیشید بگیید توضیح بدم

2  تشکر
چهار شنبه ، 9 جولای 2014     4:28 ق.ظ #


علی موحدی

Subscriber
35 پست0 تاپیک

[quote=28709]سلام . با این کد میتونید یکی در میون جدول ها رو سیاه و سفید کنید .

1
2
3
4

$(document).ready(function(){
$('tr:nth-child(even)').css('background-color','black');
$('tr:nth-child(odd)').css('background-color','white');
});

اگر متوجه نمیشید بگیید توضیح بدم [/quote]

قصد توهین نیست ولی شما باید یاد آور بشید که این از jQuery استفاده کردید و بهتره به جای اینکه از یه کتابخانه استفاده کنید و کار رو سنگین کنید از جاوا اسکریپت خالی استفاده کنید.

اگه کد HTML ما اینطوری باشه :

در این حالت ما یه چند خط CSS اضافه می کنیم :

و می رسیم به انتها و فایل جاوااسکریپت که خیلی سادس :

شما فقط کافیه به جای آرگومنت id ، id جدول مورد نطر را بگذارید . مثل این :

به نطر شما الان بهتر نشد و به جای استفاده از کتابخانه و سنگین کردن پروژه از جاوااسکریپت خالی استفاده کردیم ؟؟؟؟؟

2  تشکر
چهار شنبه ، 9 جولای 2014     10:35 ق.ظ #


aligh

Subscriber
136 پست33 تاپیک

دوست عزیز من جوابی ندارم به شما بدم . فقط مقدار کد من رو با کد خودتون مقایسه کنید .

اصلا میخوایید کلا جی کوئری رو بیخیال شیم ؟ (با این کتابخونه ی سنگین !!!!!!!!!!!!!!!!!)

جاوااسکریپت هست دیگه .

فقط اینو بگم که حجم کتابخونه ی جی کوئری 90kb هست و این یعنی خیلی کم .

یارو با سرعت dialUp هم میتونه ده ثانیه ای لودش کنه .

link

در ضمن عقل اونایی که قالب سفارش میدن به چشمشون هست . جی کوئری چیزیست که سایت رو زیبا تر میکنه ولی جاوااسکریپت نه .

این صفحه هم بخونید .

2  تشکر
چهار شنبه ، 9 جولای 2014     12:02 ب.ظ #


علی موحدی

Subscriber
35 پست0 تاپیک

[quote=28727]دوست عزیز من جوابی ندارم به شما بدم . فقط مقدار کد من رو با کد خودتون مقایسه کنید . اصلا میخوایید کلا جی کوئری رو بیخیال شیم ؟ (با این کتابخونه ی سنگین !!!!!!!!!!!!!!!!!) جاوااسکریپت هست دیگه . فقط اینو بگم که حجم کتابخونه ی جی کوئری 90kb هست و این یعنی خیلی کم . یارو با سرعت dialUp هم میتونه ده ثانیه ای لودش کنه . link در ضمن عقل اونایی که قالب سفارش میدن به چشمشون هست . جی کوئری چیزیست که سایت رو زیبا تر میکنه ولی جاوااسکریپت نه . این صفحه هم بخونید . [/quote]

کد من درسته که زیاده اما jQuery نداره شما خط های jQuery رو با کد من مقایسه می کنی؟؟

معلومه که کد من کمتر میشه . در ضمن تو یه پروژه ی 15 مگابایتی مطمین باشید که 100 kb هم غنیمته که از سرعت سایت می گیره

البته تعجب نمی کنم چون ایرانی جماعت همینه پیشنهاد من به شما اگه می خوای کارات جهانی بشه باید سرعت و کم کردن خط های کد در اولویت قرار بدی

در ضمن من واقعا کامل توضیخ دادم. یه چیز دیگه برای یه کار کوچیک یه کتابخانه 100 کیلوبایتی استفاده نمی کنن.

یه چیز دیگه 10 ثانیه خیلی که با کد من 1 ثانیه بیشتر نمی شه عزیزم

2  تشکر
چهار شنبه ، 9 جولای 2014     12:48 ب.ظ #


بهرام

Subscriber
263 پست84 تاپیک

با سلام و تشکر از هر دو شما دوستان عزیزم، واقعا نمیدونم اگه این سون لرن با این بچه های با معرفتش نبودن باید چیکار میکردیم. ببخشید دوستان، واسه این جریان آیا امکانش هست که به جای table از div استفاده کنیم؟ چون من تاحالا با جدول کار نکردم و ترجیح میدم از دیو استفاده کنم. راهی هست؟

با تشکر

0  تشکر
چهار شنبه ، 9 جولای 2014     1:28 ب.ظ #


علی موحدی

Subscriber
35 پست0 تاپیک

[quote=28737]با سلام و تشکر از هر دو شما دوستان عزیزم، واقعا نمیدونم اگه این سون لرن با این بچه های با معرفتش نبودن باید چیکار میکردیم. ببخشید دوستان، واسه این جریان آیا امکانش هست که به جای table از div استفاده کنیم؟ چون من تاحالا با جدول کار نکردم و ترجیح میدم از دیو استفاده کنم. راهی هست؟ با تشکر [/quote]

اول باید div کلی درست کنید و باید از این جاوااسکریپت استفاده کنی

1  تشکر
چهار شنبه ، 9 جولای 2014     2:47 ب.ظ #


بهرام

Subscriber
263 پست84 تاپیک

ممنون علی جان، میشه بیشتر توضیح بدی لطفا چون کد رو نفهمیدم. راستی من جی کوئری هم add کردم واسه قسمت های دیگه، اگه فکر میکنی اونجوری راحت تر میشه.

0  تشکر
چهار شنبه ، 9 جولای 2014     4:07 ب.ظ #


علی موحدی

Subscriber
35 پست0 تاپیک

[quote=28748]ممنون علی جان، میشه بیشتر توضیح بدی لطفا چون کد رو نفهمیدم. راستی من جی کوئری هم add کردم واسه قسمت های دیگه، اگه فکر میکنی اونجوری راحت تر میشه.[/quote]

اگه از جی کویری خیلی استفاده می کنی از کدی که دوست عزیزم دادن استقاده کن ولی نه فقط یه هیمنه استفاده نکن.

موندم چی شو توضیح بدم همش سادس

0  تشکر
پنجشنبه ، 10 جولای 2014     1:15 ب.ظ #


بهرام

Subscriber
263 پست84 تاپیک

ممنون علی جان. من خط 2و3و4 رو نمیفهمم. واینکه الان یعنی دیگه تو html احتیاج نیست table استفاده کنم با این کد؟

0  تشکر
پست 1 تا 10 (از مجموع 11 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .