عدم نمایش تصاویر در کتابخانه پرونده چند رسانه ای

این تاپیک 5 پاسخ و 3 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  Komeil Akbarnezhad ،‏ 2 سال و 1 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 2114 بازدید داشته است .

نویسنده پست
جمعه ، 4 جولای 2014     6:17 ب.ظ #


بهرام

Subscriber
263 پست84 تاپیک

سلام دوستان خسته نباشید
از وردپرس 3.9 استفاده میکنم و تا الان هم مشکلی نداشتم. جدیدا وقتی میخوام نوشته جدیدی منتشر کنم وقتی میخوام تصویری رو اضافه کنم به پستم و وردپرس برای اضافه کردن تصویر به کتابخانه چند رسانه ای میره تصاویر قبلی رو نشون نمیده. یه دایره هست که نشون میده داره لود میکنه اما هرچقدر هم که وایستی چیزی نمیاد. اما تصویر جدید میشه بارگذاری کرد و بعد از بارگذاری میکنم هم داخل کتابخانه پرونده های چند رسانه ای میاد اما باز اگه خارج بشید و دوباره بیاید داخل هیچ تصویری رو داخل کتابخانه نشون نمیده. جالب اینجانست که همینو وقتی از مسیر صفحه اصلی وردپرس، منوی رسانه، کتابخانه میرم همه تصاویری که تاحالا بارگذاری شدند رو نشون میده. به نظرتون مشکل از کجاست

0  تشکر
جمعه ، 4 جولای 2014     9:02 ب.ظ #


بهرام

Subscriber
263 پست84 تاپیک

فهمیدم که مشکل از پوسته من هست چون با پوسته 2014 این مشکل رو نداره اما نمیدونم از کجاشه.

0  تشکر
جمعه ، 4 جولای 2014     9:49 ب.ظ #


محمد مهدی اکرمی

Subscriber
605 پست28 تاپیک

از چه قالبی استفاده می کنید ؟

آیا از شورت کد هم استفاده کرده ؟

ممکنه با وردپرس تداخل داشته باشه که باید رفع خطا شه .

1  تشکر
شنبه ، 5 جولای 2014     11:48 ق.ظ #


بهرام

Subscriber
263 پست84 تاپیک

سلام

قالبم رو خودم نوشتم و دارم کامل میکنم. چند وقته دارم باهاش کار میکنم و تست میکنم تا الان مشکلی نداشت. شورت کد نمیدونم یعنی چی؟ میشه توضیح بدی؟ یادم نمیاد کاره خاصی انجام داده باشم که بخواد اینجوری بشه. چند تا کاستوم پست تایپ درست کرده بودم که پاک کردم. همین.

0  تشکر
شنبه ، 5 جولای 2014     12:27 ب.ظ #


بهرام

Subscriber
263 پست84 تاپیک

با تشکر از مهدی عزیز برای تلاشش تو حل این مشکل، ایراد از یک تابع تو فانکشن بود که برای نمایش فایل های آپلود شده هر یوزر تنها به خودش و ادمین بود

0  تشکر
یکشنبه ، 19 اکتبر 2014     9:58 ق.ظ #


Komeil Akbarnezhad

Subscriber
1 پست0 تاپیک

سلام خسته نباشید
از وردپرس 4 استفاده میکنم .وقتی میخوام نوشته جدیدی منتشر کنم وقتی میخوام تصویری رو اضافه کنم به پستم و وردپرس برای اضافه کردن تصویر به کتابخانه چند رسانه ای میره تصاویر قبلی رو نشون نمیده. یه دایره هست که نشون میده داره لود میکنه اما هرچقدر هم که وایستی چیزی نمیاد. اما تصویر جدید میشه بارگذاری کرد و بعد از بارگذاری میکنم هم داخل کتابخانه پرونده های چند رسانه ای میاد اما باز اگه خارج بشید و دوباره بیاید داخل هیچ تصویری رو داخل کتابخانه نشون نمیده. جالب اینجانست که همینو وقتی از مسیر صفحه اصلی وردپرس، منوی رسانه، کتابخانه میرم همه تصاویری که تاحالا بارگذاری شدند رو نشون میده. و وقتی هم که پوسته را به (دیفالت ورد پرس ) بر میگردونم درست میشه .به نظرتون مشکل از کجاست؟؟؟

0  تشکر
پست 1 تا 6 (از مجموع 6 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .