عدم قرارگیری باکس اصلی در وسط صفحه

این تاپیک 11 پاسخ و 4 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  lili ،‏ 2 سال و 10 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 1435 بازدید داشته است .

نویسنده پست
دوشنبه ، 27 ژانویه 2014     3:10 ب.ظ #


lili

Subscriber
184 پست38 تاپیک

من کل divهام و توی یک باکس اصلی گذاشتم به اسم div: master  که float راست و چپش و auto قرار دادم ولی وسط صفحه قرار نمیگیره و یه اسکرول افقی پایین صفحه هست باکس اصلیم از سمت راست خیلی فاصله داره کد های css و اینطوری نوشتم:

من عرض باکس اصلیم و بیشتر دادم چون میخواستم تقریبا بیشتر صفحه رو بگیره ولی الان کلی از سمت راست اسکرول میخوره و بکگراند و نشون میده

0  تشکر
دوشنبه ، 27 ژانویه 2014     3:22 ب.ظ #


hamid7n

Subscriber
50 پست1 تاپیک

سلام

مرجین master  را به اینصورت بنویسید.

margin:0 auto;

 

0  تشکر
دوشنبه ، 27 ژانویه 2014     3:28 ب.ظ #


lili

Subscriber
184 پست38 تاپیک

ممنون از جوابتون تاثیری نداشت

0  تشکر
دوشنبه ، 27 ژانویه 2014     3:45 ب.ظ #


hamid7n

Subscriber
50 پست1 تاپیک

[quote=21700]ممنون از جوابتون تاثیری نداشت[/quote]

کد css و html رو اینجا قرارذ بدید تا بررسی کنم.

0  تشکر
دوشنبه ، 27 ژانویه 2014     3:45 ب.ظ #


کیوان علی محمدی

Authorplus
VIP
1792 پست4 تاپیک

برای قرار دادن وسط صفحه نیاز نیست float بدین.اینو اضافه کنید.

1  تشکر
دوشنبه ، 27 ژانویه 2014     3:55 ب.ظ #


hamid7n

Subscriber
50 پست1 تاپیک

علی آقا درست می گن من به جای margin نوشتم float .

0  تشکر
دوشنبه ، 27 ژانویه 2014     4:00 ب.ظ #


lili

Subscriber
184 پست38 تاپیک

[quote=21702]برای قرار دادن وسط صفحه نیاز نیست float بدین.اینو اضافه کنید.

1
2
3
4
5
6
7
8

*{
margin:0;
padding:0;
}
#main{
width:980px;
margin:10pxauto;
}

[/quote]

اینم امتحان کردم نشد عکسش و میذارم که چطوری از سمت راست فاصله گرفته

 

0  تشکر
دوشنبه ، 27 ژانویه 2014     4:03 ب.ظ #


lili

Subscriber
184 پست38 تاپیک

حجمش بالا بود این عکسشه

پیوست ها:
You must be logged in to view attached files.
0  تشکر
دوشنبه ، 27 ژانویه 2014     4:09 ب.ظ #


کیوان علی محمدی

Authorplus
VIP
1792 پست4 تاپیک

اون کدی که بهتون دادم کاملا کار میکنه.عکستون هم که خیلی واضح نیست.

0  تشکر
دوشنبه ، 27 ژانویه 2014     4:22 ب.ظ #


hamid7n

Subscriber
50 پست1 تاپیک

آدرس سایت یا سورس کد رو قرار بدید...

0  تشکر
پست 1 تا 10 (از مجموع 12 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .