شمارنده تایمر معکوس با ساعت سرور

این تاپیک 11 پاسخ و 2 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  cuty ،‏ 2 سال و 5 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 1915 بازدید داشته است .

نویسنده پست
یکشنبه ، 6 جولای 2014     5:22 ب.ظ #


cuty

Subscriber
24 پست66 تاپیک

سلام من می خوام یک شمارنده تایمر معکوس داشته باشم که مطابق ساعت سرور کار کنه نه ساعت لوکال سیستم باید چکار کنم ؟ لطفا راهنماییم کنید یا اگر کد آماده ای سراغ دارید که بهم کمک کنه لینک بدید ممنون میشم

1  تشکر
یکشنبه ، 6 جولای 2014     7:36 ب.ظ #


حسین محمدی

Subscriber
482 پست60 تاپیک

شما اگر با جاوا اسکریپت کار کرده باشید این کار راحته...

در حقیقت کدها همون کدهای جاوا اسکریپت هستش ولی ساعت رو با php وارد javascript میکنند.

0  تشکر
دوشنبه ، 7 جولای 2014     9:18 ق.ظ #


cuty

Subscriber
24 پست66 تاپیک

دقیقا مشکل من هم با وارد کردن ساعت با php هست اینکارو چطور باید انجام بدم و کجای کد جاوااسکریپت بذارم

0  تشکر
دوشنبه ، 7 جولای 2014     12:09 ب.ظ #


حسین محمدی

Subscriber
482 پست60 تاپیک

چون php قبل از لود صفحه کد ها رو تفسیر میکنه شما توی یه متغیر بنویسید یعنی اینجوری::

1  تشکر
دوشنبه ، 7 جولای 2014     2:50 ب.ظ #


cuty

Subscriber
24 پست66 تاپیک

مرسی که به سوالام جواب می دید پس من اگر این کد رو توی جاوااسکریپتم بذارم ساعت رو از سرور می خونه ؟ چون می خوام تایمر معکوس با ساعت سرور کار کنه و با رفرش کردن هم از اول بر نگرده مثل تایمرهایی که در سایت های تخفیف گروهی گذاشته میشه

0  تشکر
دوشنبه ، 7 جولای 2014     3:37 ب.ظ #


حسین محمدی

Subscriber
482 پست60 تاپیک

بله ولی قبلش یه امتحان کنید من کد captcha رو به همین صورت وارد js کردم واعتبارسنجی رو انجام دادم ....

1  تشکر
دوشنبه ، 7 جولای 2014     3:39 ب.ظ #


حسین محمدی

Subscriber
482 پست60 تاپیک

البته اگه بخواهید توی وردپرس این کار رو انجام بدید قضیه فرق میکنه...

1  تشکر
سه شنبه ، 8 جولای 2014     10:35 ق.ظ #


cuty

Subscriber
24 پست66 تاپیک

سلام مجدد ببینید من یه کد از یه سایت گرفتم که کدش رو میذارم ببینید ساعت رو از سیستم می گیره برای اینکه از سرور بگیره باید چه تغییری بدم ؟ لطفا اگر می تونید کمکم کنید مرسی
<html>
<head>
<title></title>
<script type="text/javascript">
dateFuture1 = new Date(2014,6,8,0,40,49);
function GetCount(ddate,iid){
dateNow = new Date(); //grab current date
amount = ddate.getTime() - dateNow.getTime(); //calc milliseconds between dates
delete dateNow;
// if time is already past
if(amount < 0){
document.getElementById(iid).innerHTML="Now!";
}
// else date is still good
else{
hours=0;mins=0;secs=0;out="";
amount = Math.floor(amount/1000);//kill the "milliseconds" so just secs
hours=Math.floor(amount/3600);//hours
amount=amount%3600;
mins=Math.floor(amount/60);//minutes
amount=amount%60;
secs=Math.floor(amount);//seconds
if(hours != 0){out += hours +" "+((hours==1)?"hour":"hours")+", ";}
out += mins +" "+((mins==1)?"min":"mins")+", ";
out += secs +" "+((secs==1)?"sec":"secs")+", ";
out = out.substr(0,out.length-2);
document.getElementById(iid).innerHTML=out;
setTimeout(function(){GetCount(ddate,iid)}, 1000);
}
}
window.onload=function(){
GetCount(dateFuture1, 'countbox1');
//you can add additional countdowns here (just make sure you create dateFuture2 and countbox2 etc for each)
};
</script>
</head>
<body>
<div id="countbox1"></div>
</body>
</html>

0  تشکر
سه شنبه ، 8 جولای 2014     11:42 ق.ظ #


حسین محمدی

Subscriber
482 پست60 تاپیک

سلام و عرض ادب

من کد جی کوئری این کار رو پیدا کردم....بدون استفاده از php هم میشه این کار رو انجام داد... هر چند ممکنه ساعت کاربر درست تنظیم نشده باشه....

پیوست ها:
You must be logged in to view attached files.
1  تشکر
سه شنبه ، 8 جولای 2014     1:13 ب.ظ #


cuty

Subscriber
24 پست66 تاپیک

از اینکه زود جوابمو میدید خیلی ممنونم ولی این کد مشکلم رو حل نکرد من می خوام  تمام سیستم ها ساعت باقی مانده رو یه جور نمایش بده ولی این کد و کدهای خودم ساعت رو در هر سیستم متفاوت نمایش میده بازم مرسی

0  تشکر
پست 1 تا 10 (از مجموع 12 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .