سوال درباره خاصیت Clearfix

این تاپیک 6 پاسخ و 3 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  حمید رضا مصطفی زاده ،‏ 8 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 376 بازدید داشته است .

تگ شده :  

نویسنده پست
سه شنبه ، 5 آوریل 2016     3:32 ب.ظ #


mr.soheil

Subscriber
5 پست3 تاپیک

سلام و عرض ادب خدمت کاربران محترم وب سایت سون لرن

یه سوالی داشتم…من نمیدونم که دقیقا خاصیت clearfix رو در کجای کدم قرار بدم و به چه دلیل اون رو در کد های css خودم قرار بدم…
ممنون میشم اگه یکی از دوستان به خوبی جواب من رو بدن..

با تشکر

0  تشکر
سه شنبه ، 5 آوریل 2016     5:51 ب.ظ #


محمد اسفندیاری

Authorplus
VIP
817 پست10 تاپیک

شما یک div رو در نظر بگیرید که تعدادی فرزند یا child داره. حالا فرض کنید که برای این div هیچ ارتفاعی رو مشخص نکردید. اگر ارتفاع یا height رو مشخص نکنید، ارتفاع div به اندازه ای میشه که همه اعضا و فرزندانش درون اون جا بشن. حالا اگر به همه فرزندان خاصیت float بدیم دیگه این عمل صورت نمیگیره و div فکر میکنه که هیچ فرزندی نداره و ارتفاعش صفر میشه.... برای اینکه این اتفاق نیوفته و اون Div بصورت عادی نمایش داده بشه، میان و کلاس clearfix رو به div مورد نظر نسبت میدن.

این clearfix یک کلاس هست که خودمون در css تعریفش میکنیم و خودش از ابتدا وجود نداره.

برای اینکه بیشتر متوجه بشی میتونین لینکهای زیر رو ببینی:

لینک 1

لینک 2

3  تشکر
سه شنبه ، 5 آوریل 2016     8:58 ب.ظ #


mr.soheil

Subscriber
5 پست3 تاپیک

با تشکر از توضیحات مفیدی که نوشتید...

فقط یه سوال دیگه؟

مثلا من کد زیر رو دارم

<div class="test">

<span>test</span>

<a rel="nofollow" href="#" alt="test">

<p>test</p>

</div>

 

الان من تکه کد زیر رو در کجای کد هام قرار بدم؟؟؟

<div class="clear"></div>

0  تشکر
سه شنبه ، 5 آوریل 2016     9:34 ب.ظ #


حمید رضا مصطفی زاده

Subscriber
124 پست11 تاپیک

سلام دوست عزیز دستور clear مثهenter تو word هست یعنی میبره به خط بعدی شما رو

هر جا شما لازم ندیدی که یه المان (مثلا لوگو کنار منو باشه) باید بعد از اینکه خط کدهای منوت تموم شد و نوبت لوگو رسید از دستور clear بین خط کدهای منو و لوگو (یعنی انتهای خط کد منو و ابتدای شروع خط کدهای لوگو) استفاده کنید

امیدوارم که تونسته باشم کمکتون کنم.

1  تشکر
سه شنبه ، 5 آوریل 2016     9:57 ب.ظ #


mr.soheil

Subscriber
5 پست3 تاپیک

سلام جناب مصطفی زاده

ببخشید میشه واضع تر بگید و یه نمونه مثال بزنید

ممنونتون میشم...

0  تشکر
سه شنبه ، 5 آوریل 2016     10:09 ب.ظ #


حمید رضا مصطفی زاده

Subscriber
124 پست11 تاپیک

این سایت رفرنس خوبیه

http://www.w3schools.com/cssref/pr_class_clear.asp

اگر بازم سوالی بود درخدمتیم

0  تشکر
سه شنبه ، 5 آوریل 2016     10:11 ب.ظ #


حمید رضا مصطفی زاده

Subscriber
124 پست11 تاپیک

مهندسی سرچ رو یادبگیرید دوست عزیز چون به مراتب تو برنامه نویسی به مشکل خواهید خورد در ادامه (حتی اگه حرفه ای هم باشید)

الان مثلا تو گوگل سرچ کنید که clear html example

0  تشکر
پست 1 تا 7 (از مجموع 7 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .