سوالی در مورد دسترسی به کدهای جاوا اسکریپت در تگ input

این تاپیک 3 پاسخ و 3 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  comp101070 ،‏ 1 سال و 8 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 672 بازدید داشته است .

نویسنده پست
چهار شنبه ، 18 مارس 2015     7:24 ب.ظ #


comp101070

Subscriber
13 پست43 تاپیک

با سلام و احترام:

فرض کنید در پوشه اصلی سایتمون یک فایل داریم که نامش هست javascript.php و داخل این فایل تمام متد های مورد نیاز جاوا اسکریپت سایتمون رو قرار دادیم.

حال در صفجه ثبت نام که در همین پوشه است و  دارای تگ های input  برای وارد کردن اطلاعات هست در یکی از این تگ ها نیاز پیدا می کنیم که به یکی از متد های درون فایل جاوا اسکریپت که نام متد فرض کنید ()checkUser هست دسترسی پیدا کنیم و از اون استفاده کنیم.

اگر نخواهیم که در بالای صفحه ثبت نام از تگ <script> استفاده کنیم و یه جورایی بگیم که برو به سراغ فایل javascript  و بعد برو سراغ متد ()checkUser  باید برای انجام این کار در داخل تگ اینپوت مورد نظر چگونه آدرس دهی کنیم مثلا می خواهیم بگوییم وقتی کلید صفحه کلید برداشته شد حالا برو  و اون متد را در اون فایل اجرا کن مسیر دهی چگونه است؟

input type="text"   name="user"   id="user"   class="inputleft"    onkeyup="???" required

با تشکر

0  تشکر
پنجشنبه ، 19 مارس 2015     1:45 ب.ظ #


علی امیری

Subscriber
39 پست9 تاپیک

خوب شما اول باید فایلتون رو فرخوانی کنید و بعد از متد تون استفاده کنید !

0  تشکر
جمعه ، 20 مارس 2015     2:13 ق.ظ #


Tarikhi Massud

Subscriber
VIP
5 پست0 تاپیک

خب اول باید فاییلتون رو فراخوانی کنید و بعدا از متدتون استفاده کنیید یا اون متدتون رو در داخل تگ اسکریپت در همان صفحه بنویسید و استفاده کنید بدون فراخوانی کردن

0  تشکر
جمعه ، 20 مارس 2015     4:16 ب.ظ #


comp101070

Subscriber
13 پست43 تاپیک

سلام و احترام:

منظورتون از فراخوانی فایل چیه ؟

منظورتون اینه که از تگ <link> برای لینک کردن فایل جاوا اسکریپت استفاده کنم؟

اون وقت آیا تابع رو می شناسه ؟

لطفا اگر امکان داره کد فراخوانی تابع ()checkUser را  در داخل  فایل javascript بیان فرمایید.

 

لطفا جای علامت سوال رو پر کنید و بفرمایید برای لینک شدن فایل و فراخوانی فایل به صفحه باید از چه روشی استفاده کنم؟

 

ممنون

0  تشکر
پست 1 تا 4 (از مجموع 4 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .