سوالی در مورد تصاویر در پایگاه داده

این تاپیک 2 پاسخ و 3 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  Mr. MiM ،‏ 1 سال و 9 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 632 بازدید داشته است .

نویسنده پست
پنجشنبه ، 26 فوریه 2015     7:58 ب.ظ #


comp101070

Subscriber
13 پست43 تاپیک

با سلام و احترامبرای اینکه بتوانیم در سایت خود امکان آپلود تصاویر برای پست مورد نظر راایجاد کنیم تا کاربر وارد شود و در قسمت درج پست بتواند 1 یا چند تصویررا آپلود کرده و در پستش درج شود حال این پست ممکن است توضیحات یک کتابباشد و یا یک مقاله ویا ....حال سوالم اینه که کار اصولی چیه این که فقط آدرس تصاویر را در پایگاهداده نگه داریم و خود تصاویر را در هاست و یک پوشه نگهداری کنیم و یااینکه خود تصاویر را در پایگاه داده ذخیره کنیم؟برای حفظ مسائلی چون سرعت و فضا کدام راه اصولی تر است و نوع فید بههنگام ساخت در جدول مورد نظر باید از چه نوعی باشد؟ممنون از پاسختون

0  تشکر
جمعه ، 27 فوریه 2015     2:30 ق.ظ #


علیرضا وی پی

Subscriber
5 پست0 تاپیک

سلام

شما میتونید نوع  encrypt فرم رو multipart/form-data قرار بدین و یک فیلد مثلا با آی دی fileToUpload  و تایپ file تو فرم اضافه کنین و از طرف php این فایل رو دریافت و در یک شاخه مثل uploads در هاست ذخیره کنین همچنین نام فایل رو با $_FILES["fileToUpload"]["name"] در یافت کنید و با آدرس شاخه آپلود در هاست ترکیب کرده و در دیتابیس ذخیره کنید تا بعدا از اونجا فراخانی کنیدش
ببخشین من بلد نیستم بهتر از این توضیح بدم. برای درک بهتر کد زیر رو ببینین:

2  تشکر
شنبه ، 28 فوریه 2015     11:52 ق.ظ #


Mr. MiM

Subscriber
157 پست10 تاپیک

برای اینکه پایگاه اده تون الکی حجیم و بزرگ نشه بهتره رو هاست ذخیره کنید

فقط موقع آپلود عکس باید اسم فایل رو با فایلهایی که قبلا در اون فولدر آپلود شدند مقایسه کنید

که آپلود فایل با اسم تکراری باعث از بین رفتن فایل قبلی نشه

1  تشکر
پست 1 تا 3 (از مجموع 3 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .