سوالاتی درباره css

این تاپیک 9 پاسخ و 2 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  hamidreza_np ،‏ 3 سال و 10 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 1461 بازدید داشته است .

نویسنده پست
شنبه ، 12 ژانویه 2013     5:26 ق.ظ #


hamidreza_np

Subscriber
4 پست1 تاپیک

سلام دوستان
من یه قالب پس اس دی خودم طراحی کردم و با اندک اطلاعاتی از اچ تی ام ال و سی اس اس شروع به تبدیل این قالب به html کردم و بعد از اون میخوام به وردپرس تبدیلش کنم!
با اطلاعات خودم تونستم قالب رو تا حدیدر بیارم و الان سوالاتی از شما دارم که قالب تکمل بشه

ممنون میشم منو در صورت امکان راهنمایی کنید

این آدرس قالبی که تا حدی رسوندمش

http://nicepatogh.net/test/Nicepatogh/

واینم عکس پی اس دی و قالب نهایی که میخوام در بیارم

http://p30up.ir/up/y5g6wie70gs0xv5353hz.png

همونطور که توی عکس میبینید عنوان منو کناری همون مطلب اختصاصی و یا منو سمت چپ یا همون منوی 2 عکسشون روی بالای کل بلاک قرار داره و اون حال گرافیکی که بهش دادم خیلی واضع و مشخصه!
سوال من اینه چطوری من این عکس عنوان رو بالای این بلوک قرار بدم جوری که اون حالت مشخص باشه؟

سوال دوم در باره منوی وسط که اسمش "وسط" هسته همونطور که توی عکس هم مشخصه این عکس عنوان از سمت راست و چپ مقداری از کل بلوک بیرون زده

میخواستم ببینم این حالت رو چطوری باید ایجاد کنم؟

بقیه قسمت ها رو شاید خودم و یا با آموزش ها بتونم در بیارم ولی این سوالات منو جواب بدید ممنون میشم

سپاس از همه استادان عزیز

0  تشکر
شنبه ، 12 ژانویه 2013     12:35 ب.ظ #


وحید صالحی

Authorplus
VIP
548 پست4 تاپیک

سلام دوست عزیز

ابتدا باید یه div کلی(مادر) تعریف کنی بعد عناصر قالب که همون منوها و کانتنت هستش در داخل div هایی که در  div کلی قرار دارند بزاری و مختصات دهی کنی تا قسمت هایی از صفحت مثل منوی افقی بالا یا اون بک گراند سفید زیر منو های سایتت از کادر نزنه بیرون اصولا هم طول div مادرکه در اصطلاح بهش warpper میگن به اندازه طول هدر سایت هستش بعد باید داخلش  div های دیگر رو تعریف کنی مثلا این قالبی که شما طراحی کردین به 9تا div تو در تو نیاز داره که یکیش div مادر و 8 تای بقیش مربوط به عناصر سایتت هستش البته من سورس صفحت دیدم دیو ها رو تعریف کردی اما خیلی نامنظمن مثلا اومدی برای قسمت footer سه تا دیو مجزا گذاشتی که یه دیو کافیه و این یه دیو رو باید به سه تا دیو داخلی تبدیل کنی نه سه تا دیو جدا از هم در ضمن دیو مادر در سورست ندیدم اگه منظورت از دیو center همون دیو مادره باید تمام دیو های دیگت داخل اون قرار بگیره و یه طول ثابت بهش بدی تا طول تمام دیو های داخل اون ماکزیمم طولشون همون طول دیو مادر بشه تا عناصر صفحت ازش بیرون نزنه...

موفق باشی

1  تشکر
شنبه ، 12 ژانویه 2013     8:23 ب.ظ #


hamidreza_np

Subscriber
4 پست1 تاپیک

[quote=8724]سلام دوست عزیز ابتدا باید یه div کلی(مادر) تعریف کنی بعد عناصر قالب که همون منوها و کانتنت هستش در داخل div هایی که در div کلی قرار دارند بزاری و مختصات دهی کنی تا قسمت هایی از صفحت مثل منوی افقی بالا یا اون بک گراند سفید زیر منو های سایتت از کادر نزنه بیرون اصولا هم طول div مادرکه در اصطلاح بهش warpper میگن به اندازه طول هدر سایت هستش بعد باید داخلش div های دیگر رو تعریف کنی مثلا این قالبی که شما طراحی کردین به 9تا div تو در تو نیاز داره که یکیش div مادر و 8 تای بقیش مربوط به عناصر سایتت هستش البته من سورس صفحت دیدم دیو ها رو تعریف کردی اما خیلی نامنظمن مثلا اومدی برای قسمت footer سه تا دیو مجزا گذاشتی که یه دیو کافیه و این یه دیو رو باید به سه تا دیو داخلی تبدیل کنی نه سه تا دیو جدا از هم در ضمن دیو مادر در سورست ندیدم اگه منظورت از دیو center همون دیو مادره باید تمام دیو های دیگت داخل اون قرار بگیره و یه طول ثابت بهش بدی تا طول تمام دیو های داخل اون ماکزیمم طولشون همون طول دیو مادر بشه تا عناصر صفحت ازش بیرون نزنه... موفق باشی [/quote]
 من div مادر گذاشتم ایناهاش دیگه:

.wrapper {

width: 97%;
height: auto;
margin: 0 auto;
background: #fff;

direction: rtl;
text-align: right;
}

از هیدر به پایید همه توی این div هستن

در مورد فوتر هم که بله باید ببینیم میتونم درستش کنم اینطوری که شما میگید یا نه

فقط الان سوالای من یعنی مشکلش از همیناس؟

مرسی بابت پاسختون

0  تشکر
شنبه ، 12 ژانویه 2013     10:41 ب.ظ #


وحید صالحی

Authorplus
VIP
548 پست4 تاپیک

خوب مشخصه دیگه اندازه عکست به پیکسل هستش ولی اندازه warpper به درصد هستش عکست چون به پیکسل هست مثلا به طول 500px خوب بیشتر ازین که کش نمیاد درسته؟ولی warpper چون به درصد هست 97 درصد صفحه نمایش رو میپوشونه بخاطر همین عکس به اندازه واقعیش میمونه ولی warrper ;a میاد به خاطر همین باید div هدر رو هم در warpper بزاری و اندازه warpper رو به پیکسل بدی (اندازه طول هدر)نه درصد ...

1  تشکر
یکشنبه ، 13 ژانویه 2013     12:30 ق.ظ #


hamidreza_np

Subscriber
4 پست1 تاپیک

[quote=8728]خوب مشخصه دیگه اندازه عکست به پیکسل هستش ولی اندازه warpper به درصد هستش عکست چون به پیکسل هست مثلا به طول 500px خوب بیشتر ازین که کش نمیاد درسته؟ولی warpper چون به درصد هست 97 درصد صفحه نمایش رو میپوشونه بخاطر همین عکس به اندازه واقعیش میمونه ولی warrper ;a میاد به خاطر همین باید div هدر رو هم در warpper بزاری و اندازه warpper رو به پیکسل بدی (اندازه طول هدر)نه درصد ...[/quote]
 درود داداش

دستت درد نکنه من div هدر رو هم توی warpper  قرار دادم و تقریبا هر چی درصد بود رو به پیکسل تبدیل کردم. هنوز بعضیا رو شاید نکرده باشم ولی بیشترش رو پیکسل کردم ولی همچنان مشکل قبلیمن وجود داره

توی عکس پی اس دی ببینید موضوع 1 رو از دو طرف کش اومده و اضافه شده یعنی بزرگ تر از کل بلوک

ولی من به قالب که هر چقدر کش میدم از سمت چپ اضافه میشه فقط و سمت راست توی بلوک اصلی باقی میمونه

خودتون میتونید برید توی لینک ببینید .

من margin: auto; رو هم میزارم که بیاد وسط مثلا ولی عمل نمیکنه

خودتون ببینید متوجه میشید

شرمنده اذیت میکنم

0  تشکر
یکشنبه ، 13 ژانویه 2013     1:00 ب.ظ #


وحید صالحی

Authorplus
VIP
548 پست4 تاپیک

سلام

وقتی که با درصد کار میکنی margin auto دیگه معنایی نداره درسته این از مشکلاتی هستش که با صفحاتی که کش میان وجود داره واگرم در مانیتور خودت بدون 100درصد و بدون اشکال نشون بده تضمینی نیست که تو مانیتور بقیه هم درست باشه بخاطر همین استفاده از صفحاتی که قابلیت کش اومدن دارن و کل مانیتور رو میپوشونن دیگه منسوخ شده استاندارد wci ماکروسافت هم صفحات اینچنینی رو رد میکنه و طول صفحه رو نهایته 760px میدونه حالا لازم نیست اینقد دقیق باشه

من بهت پیشنهاد میکنم از صفحاتی با طول ثابت مثلا 1024 که استاندارد مانیتور هاست و طبق آمار 85 درصد کاربرا از این رزلوشن یا بالا تر از اون استفاده مکنن استفاده کنی تا به مشکل نخوری ...

موفق باشی...

1  تشکر
یکشنبه ، 13 ژانویه 2013     1:02 ب.ظ #


وحید صالحی

Authorplus
VIP
548 پست4 تاپیک

در کل منظورم این بود که همه مقادیرتو پیکسلیش کن و از درصد بیا بیرون...

1  تشکر
یکشنبه ، 13 ژانویه 2013     6:17 ب.ظ #


hamidreza_np

Subscriber
4 پست1 تاپیک

درود

واقعا ممنون بابت کمک ها و راهنمایی هاتون

من از 980px استفاده کردم که مقداری مضای خالی کنار صفحه باشه

مشکلی نیس که؟

بعد من برای عنوان بلوک ها و برای اینکه حرکتشون بدم به جای مناسب از

position:absolute;

استفاده کردم ولی این مثل اینکه یه سری مشکلات ایجاد میکنه

اصلا درسته که از این صفت استفاده کنم؟

بازم ممنون

0  تشکر
یکشنبه ، 13 ژانویه 2013     7:22 ب.ظ #


وحید صالحی

Authorplus
VIP
548 پست4 تاپیک

سلام

خواهش می کنم.نه خوبه مشکلی نیست برای حرکت عنوان بلوک هات هم از دو صفت padding و یا margin  نسبت به جهات چپ .راست .بالا .پایین به حالت ها استفاده کن...

1  تشکر
جمعه ، 18 ژانویه 2013     11:07 ب.ظ #


hamidreza_np

Subscriber
4 پست1 تاپیک

ممنون از همه راهنمایی هاتون من قالبم رو تقربا تکمیل کردم فقط نیدونم چطوری قالب توی نوشته ها رو هم تو وردپرس درست کنم!

میدونم از single.php باید درست کنم ولی نمیدونم چطوری وقتی میریم توی نوشته یه صفحه سفید کلی هست که توی صفحه اصلی هم هست همون div مادر نمیدونم این رو چطوری برای این صفحه خاص کوچیکتر کنم

میشه تو این ضمینه راهنمایی کنید منو؟

 

اینم آدرس سایت میتونید از اینجا چیزی رو که در اومده رو ببینید:

http://www.nicepatogh.net/

سپاس

0  تشکر
پست 1 تا 10 (از مجموع 10 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .