ساخت صفحه ورود

این تاپیک 9 پاسخ و 5 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  aaa sss ،‏ 4 ماه و 2 هفته پیش .

این تاپیک تاکنون 2055 بازدید داشته است .

نویسنده پست
دوشنبه ، 26 نوامبر 2012     3:24 ق.ظ #


hawre

Subscriber
13 پست4 تاپیک

سلام

به یک کد php جهت ورود به بخش مدیریت یه یه صفحه دیگه اختیاج دارم که اینطوری باشه وقتی وارد  صفحه مثلا login.php شد درخواست یک نام کاربری و 2 تا پسورد بکنه ، اگر همه رو درست وارد کرد، به یک صفحه دیگه انتقال داده بشه یک صفحه html .

1  تشکر
سه شنبه ، 27 نوامبر 2012     3:33 ب.ظ #


لقمان آوند

مدیر ارشد
VIP
1704 پست5 تاپیک

سلام

بیا ، یه سری آموزش ساخت فرم لاگین هست . فایل ها رو هم گذاشتن . فقط کافیه یه فیلد پسورد اضافه خودت به اینا اضافه کنی تا بشه اون چیزی که می خوای :
http://www.html-form-guide.com/php-form/php-login-form.html
http://www.phpeasystep.com/phptu/6.html
http://devlup.com/programming/php/toa-simple-php-login-form-mysql/200/

1  تشکر
چهار شنبه ، 19 دسامبر 2012     4:27 ب.ظ #


+amirali

Subscriber
202 پست28 تاپیک

سلام
خسته نباشید
ممنون از این همه زحمت و همت و تلاش
وقتی میام اینجا لذت میبرم
همیشه که میام کلی چیز یاد میگیرم و کلی چیز دانلود میکنم
خواستم بدونم از این صفحه لاگین میشه برای صفحات داخلی وبلاگ استفاده کرد؟چجوری؟
مثلا میخوام قبل این صفحه دوم وبلاگم باز بشه این صفحه باز شه و اگر یوزر و پسورد درست بود صفحه دوم وبلاگ رو نشون بده
میخوام از اینجور کد php ساده یا هر کد ساده دیگه ای که بشه این کار رو کرد استفاده کنم

مثل همینی که تو سایت هست لینک

ممنونم

0  تشکر
چهار شنبه ، 19 دسامبر 2012     5:42 ب.ظ #


لقمان آوند

مدیر ارشد
VIP
1704 پست5 تاپیک

اگه از سرویس ها وبلاگدهی مثل میهن بلاگ ، بلاگفا و ... استفاده می کنی نمیشه چنین کاری کرد .

باید سایت مستقل داشته باشی تا بتونی کدهای php رو اجرا کنی .

0  تشکر
سه شنبه ، 5 فوریه 2013     11:13 ب.ظ #


+amirali

Subscriber
202 پست28 تاپیک

مهندس جان خسته نباشی

تو یه تایپیک بهم گفتین که باید از دستور ری دایرکت استفاده کنم ولی تجربه ای در زمینه پی اچ پی ندارم میشه بگی دستور ری دایرکت رو باید تو کدوم خط و به چه شکلی بنویسم؟؟؟

====

ببخشید که دیر پیگیر این سوالم شدم،به خاطر مشغله و گرفتاریه...

0  تشکر
سه شنبه ، 5 فوریه 2013     11:20 ب.ظ #


لقمان آوند

مدیر ارشد
VIP
1704 پست5 تاپیک

سلام

تو همون تاپیک مطرح می کردی . من نمیدونم در چه موردی بود . در عین حال دستور ریدایرکت در php به شکل زیره :
header("Location: http://www.example.com/");

2  تشکر
چهار شنبه ، 6 فوریه 2013     10:28 ق.ظ #


+amirali

Subscriber
202 پست28 تاپیک

مهندس ممنون کارم راه افتاد خیلی عالی بود

شرمنده ام دنبال همون تایپیک خیلی تو سایت و انجمن گشتم ولی پیداش نکردم واسه همین دوباره همینجا مطرحش کردم

میدونم که نباید این تشکر و ممنون و ... رو ارسال میکردم ولی شما به بزرگی خودتون ببخشیداخه تشکر زدم فقط یه دونه برات ثبت کرد منم اینو نوشتم

0  تشکر
جمعه ، 8 آوریل 2016     6:41 ب.ظ #


امیرمهدی قلعه نوئی

Subscriber
2 پست0 تاپیک

با سلام.

این اولین پست من است.

ببین تو میتونی تو صفحه ورودت کد زیر رو قرار بدی.

و بعد یک صفحه به اسم login.php بساز و کد زیر رو داخلش بزار

فقط یادت نره که تو دیتا بیس هم باید جدول ها به صورت زیر باشد.
username
password
password2
و اینکه اطلاعات دیتا بیس رو در فایل login.php بالا درست وارد کن
و اینکه وقتی صفحه عضویت هم میسازی باید اونجا هم کاری کنی که کاربر
پسوورد دوم هم وارد کنه.

0  تشکر
جمعه ، 8 آوریل 2016     6:43 ب.ظ #


امیرمهدی قلعه نوئی

Subscriber
2 پست0 تاپیک

اگه کد ها بد شکل هستن من اون ها رو برای شما ارسال میکنم.

 

0  تشکر
یکشنبه ، 24 جولای 2016     10:10 ب.ظ #


aaa sss

Subscriber
1 پست0 تاپیک

سلام من یک صفحه لاگین و رجیستر ساختم .در صفحه رجیستر رمز ورود کاربران بصورت هش شده فرستاده میشود حالا ممکنه راهنماییم کنید که چطوردر زمان لاگین میتوانم چک کنم که رمزورود وارد شده با هش شده ان یکی است؟
صفحه register.php

صفحه ;login.php

 

0  تشکر
پست 1 تا 10 (از مجموع 10 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .