سئوال - ویرایش یک دستور css، برای select متن..

این تاپیک 6 پاسخ و 2 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  مهیار نظری پور ،‏ 3 سال و 8 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 1340 بازدید داشته است .

نویسنده پست
شنبه ، 30 مارس 2013     6:04 ب.ظ #


مهیار نظری پور

Subscriber
50 پست16 تاپیک

درود من چند روزیست، درگیر این موضوع هستم، که دستوری بنویسم، که هنگام Select و یا همان highlight کردن یک متن، بحای "رنگ"، از "تصویر" استفاده کنم..

دستور بنده که "دو رنگ" رو کنترل می کنه، این هاست :

که رنگ "ffe00c" مربوط به تعویض رنگ خود متنه، و رنگ "000000" نیز، مربوط به رنگ پشت متن هست، که اینچنین نتیجه می ده :

"لینک اسکرین شات :"

http://www.dorduneh.ir/forum/uploaded/1_01364650106.png

خُب..

حال، پُرسش های من :

1. چطور ممکنه بجای رنگ سیاه پشت متن، "عکس" ظاهر کرد ؟

2. چطور ممکنه چهار گوشه این مستطیل سیاه رنگ تشکیل شده رو گرد کرد ؟!!

این دو سئوال، بنده رو آژانس شبانه روزی کرده دیگه ! (کار از "سرویس" گذشته..)

سپاس بی کران

مهیار

0  تشکر
شنبه ، 30 مارس 2013     7:06 ب.ظ #


وحید صالحی

Authorplus
VIP
548 پست4 تاپیک

سلام

برای سوال اولیت بجای background-color از تگ background-image استفاده کن و بهش آدرس تصویر مورد نظرت رو بده

برای سوال دومت برای گرد کردن مستطیل هم از تگ border-radius استفاده کن و این مطلب رو هم ببین...

0  تشکر
یکشنبه ، 31 مارس 2013     4:59 ق.ظ #


مهیار نظری پور

Subscriber
50 پست16 تاپیک

درود وحید گرامی
من نیز همین کار رو برای مورد نخست انجام دادم امّا جواب نداد..
دستور ذیل را وارد کردم :

 

من قصد گرد کردن یک "تصویر" رو ندارم.

قصد دارم کادر مشکی ای که بک گراند متن وقتی متی رو سلکت می کنیم بوجود میاد رو گرد کنم..

در اسکرین شات، یکی رو با فوتوشاپ طرّاخی کردم :

http://www.dorduneh.ir/up/images/k6ojls2r9fk0dpizgh7.jpg

0  تشکر
یکشنبه ، 31 مارس 2013     5:21 ق.ظ #


مهیار نظری پور

Subscriber
50 پست16 تاپیک

نمی دونم چرا وقتی پاسخم پست شد، کُدها تغییر گردند اینجا..!
کُد زیر رو زدم برای آوردن تصویر :

background-image:url('http://www.dorduneh.ir/images/love.gif');

0  تشکر
یکشنبه ، 31 مارس 2013     8:03 ب.ظ #


وحید صالحی

Authorplus
VIP
548 پست4 تاپیک

سلام برای حالتی که وقتی متنی رو انتخاب کردی گرد بشه فکر می کنم باید از جی کوئری استفاده کنی  چون قبلا هم یه همچین سوالی ازم شده بود و طرف با جی کوئری مشکلش حل شد چون میشه گفت یه نوع افکته ...

0  تشکر
سه شنبه ، 2 آوریل 2013     6:59 ق.ظ #


مهیار نظری پور

Subscriber
50 پست16 تاپیک

من چیزی ازین "جی کوثری" نمی دونم.
ممکنه مشکلم رو حل کنی وجید ؟

0  تشکر
جمعه ، 5 آوریل 2013     3:37 ب.ظ #


مهیار نظری پور

Subscriber
50 پست16 تاپیک

پاسخ نمی دید ؟

0  تشکر
پست 1 تا 7 (از مجموع 7 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .