روش ایجاد فوتر

این تاپیک 11 پاسخ و 3 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  s.alifarrokh ،‏ 2 سال و 3 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 1087 بازدید داشته است .

نویسنده پست
یکشنبه ، 24 آگوست 2014     5:38 ب.ظ #


nedaaa

Subscriber
9 پست4 تاپیک

من میخوام برای سایتم یه فوتر درست کنم که اسم طراح و حق کپی رایتو بزنم داخلش ... باید یه Div بسازم اما وقتی میسازم وبهش بک گراند میدم و صفحمو اسکرول میکنم میاد روی مطالبم و پایین صفحم فیکس قرار نمیگیره که با اسکرول کردن بیاد در آخر صفحه و مطالبام نشون داده بشه... اگه ممکنه راهنمایی کنید که مشکل کدای من چیه ؟؟
این مشخصات رو میدم در کل :
#footer{
background:#377E5E;
bottom:5px;
position: fixed;
width:100%;
height:100px;
}

0  تشکر
یکشنبه ، 24 آگوست 2014     5:58 ب.ظ #


آرمین نادری

ناظم
389 پست39 تاپیک

سلام وقتی که مقدار position رو fixed قرار بدی اون div همون طور ثابت باقی میمونه و با اسکرول کردن هم تکون نمیخوره پس شما که میخوای این div آخر صفحه قرار بگیره باید از این کد استفاده کنی

#footer{
background:#377E5E;
margin:5px auto;
width:100%;
height:100px;
}

1  تشکر
یکشنبه ، 24 آگوست 2014     6:12 ب.ظ #


nedaaa

Subscriber
9 پست4 تاپیک

این کاری که شما گفتی رو انجام دادم اما باز هم Div من وسط صفحه قرار گرفته و پایین نیومده . bottom هم میزنم اما بازم حل نمیشه متاسفانه :(

0  تشکر
یکشنبه ، 24 آگوست 2014     6:20 ب.ظ #


آرمین نادری

ناظم
389 پست39 تاپیک

یه پیش نمایش بهم بده تا بهتر کمکت کنم .

1  تشکر
یکشنبه ، 24 آگوست 2014     6:47 ب.ظ #


nedaaa

Subscriber
9 پست4 تاپیک

محتوای اصلیمو بلور کردم شرمنده .. اما کلیت همینه.. نگاه کنید اون دایوم وسط صفحه قرار گرفته

پیوست ها:
You must be logged in to view attached files.
0  تشکر
یکشنبه ، 24 آگوست 2014     7:04 ب.ظ #


آرمین نادری

ناظم
389 پست39 تاپیک

div رو کجای قالبت گزاشتی ؟ باید قبل از تگ body بسته قرارش بدی .

1  تشکر
یکشنبه ، 24 آگوست 2014     7:11 ب.ظ #


nedaaa

Subscriber
9 پست4 تاپیک

بله همونجا قرار دادم اما نمیشه :(

0  تشکر
یکشنبه ، 24 آگوست 2014     7:56 ب.ظ #


s.alifarrokh

Subscriber
396 پست119 تاپیک

سلام

برا چی این بنده خدا رو میفرستین دنبال نخود سیاه.بنده خدا همه کار کرد ولی هیچ کدوم از راه حل ها درست نبود.

برای ایجاد فوتر نیازی به استفاده از position نیست و این همه دردسر نداره.این کد رو به استایل های فوترتون اضافه کنید.به اصلی ترین و بزرگ ترین div فوتر.

1  تشکر
یکشنبه ، 24 آگوست 2014     8:05 ب.ظ #


آرمین نادری

ناظم
389 پست39 تاپیک

آقای سید علی میدونی چی داری میگی چه نخود سیاهی ؟

ندا خانوم قالبت رو اینجا پیوست کن تا برات درستش کنم :)

1  تشکر
یکشنبه ، 24 آگوست 2014     8:26 ب.ظ #


nedaaa

Subscriber
9 پست4 تاپیک

دوستان اجازه بدید من دوباره کار کنم نتیجه رو اینجا میذارم اگه درست شد ...

اقای ارمین متاسفانه نمیتونم آپلود کنم عذر میخوام ...

0  تشکر
پست 1 تا 10 (از مجموع 12 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .