رفتن به صفحه جدید در php

این تاپیک 5 پاسخ و 2 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  لقمان آوند ،‏ 4 سال و 3 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 3940 بازدید داشته است .

تگ شده :  , ,

نویسنده پست
سه شنبه ، 4 سپتامبر 2012     11:13 ق.ظ #


ali.h

Subscriber
8 پست11 تاپیک

سلام خسته نباشید...این ایده انجمن واقعا جالبه...اگه کسی میتونه کمکم کنه که من توی تگ فرم توی action آدرس صفحه php رو نوشتم حالا میخام از صفحه php برگردم به صفحه اصلیم.چیکار باید بکنم...مرسی

3  تشکر
سه شنبه ، 4 سپتامبر 2012     12:00 ب.ظ #


لقمان آوند

مدیر ارشد
VIP
1704 پست5 تاپیک

سلام اگه می خوای برگردی به صفحه خاصی از سایتت می تونی توی صفحه php پردازش کننده اطلاعات فرمت ، لینک اون صفحه رو قرار بدی . این کد جاوااسکریپت بازگشت به صفحه قبل :
<input onclick="history.back(-1)" type="button" value="بازگشت"/>
اینم کد php این کار :
<?php
$url = htmlspecialchars($_SERVER['HTTP_REFERER']);
echo "<a rel="nofollow" href='$url' rel="nofollow">بازگشت</a>";
?>

5  تشکر
سه شنبه ، 4 سپتامبر 2012     12:50 ب.ظ #


ali.h

Subscriber
8 پست11 تاپیک

اقای آوند اول بهت بگم واقعا این ایده انجمن خیلی جالبه اصلا این سایت یکی از بهترین سایتهاست.از ته دل امیدوارم به بهترین ها برسی تبلیغ بگیری عضوات برن بالا و ...  خلاصه اینکه پولدار پولدار شی ///دستت درد نکنه واسه جواب اقای ـوند من اگه بخوام اصلاعات فرمم توی صفحه php پردازش بشه بعد خودش بدون اینکه نیاز یه زدن دکمه یا چیزی باشه اتوماتیک بره به یک صفحه دیگه میشه همچین چیزی؟

3  تشکر
سه شنبه ، 4 سپتامبر 2012     1:25 ب.ظ #


لقمان آوند

مدیر ارشد
VIP
1704 پست5 تاپیک

سلام ، ممنون دوست عزیز ، ایشالله که شما هم موفق باشی . راستی سعی کن تاپیک هایی که ایجاد میکنی در انجمن مرتبط به خودش باشه . مثلا من این تاپیکتو آوردم به انجمن php .
آره ، میشه این کار رو کرد . باید از متاتگ رفرش در صفحه php استفاده کنی :
<meta http-equiv="refresh" content="10;URL='http://7Learn.com/'">
به جای 10 زمان موندن در صفحه php رو به ثانیه و به جای 7Learn.com هم آدرس جایی که می خوای پس از n ثانیه به اونجا منتقل بشی وارد کن .
این کد رو درون تگ head در صفحه php قرار بده .

1  تشکر
سه شنبه ، 4 سپتامبر 2012     1:47 ب.ظ #


ali.h

Subscriber
8 پست11 تاپیک

دستت درد نکنه اقای آوند... ی دونه ای...تک دلی

در ضمن اقای آوند من این تاپیک و توی php درست کردم...جای دیگه درست نکردم...

0  تشکر
سه شنبه ، 4 سپتامبر 2012     3:11 ب.ظ #


لقمان آوند

مدیر ارشد
VIP
1704 پست5 تاپیک

[quote=4387]من این تاپیک و توی php درست کردم…جای دیگه درست نکردم…[/quote]

 این تاپیک توی انجمن نکات مهم و قوانین ارسال شده بود که من به اینجا منتقلش کردم . حالا مهم نیست . حتما اشتباهی شده .
1  تشکر
پست 1 تا 6 (از مجموع 6 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .