راهنمایی در کد نویسی باکس مطالب

این تاپیک 12 پاسخ و 2 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  rezad91 ،‏ 2 سال و 10 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 1421 بازدید داشته است .

نویسنده پست
سه شنبه ، 24 دسامبر 2013     8:47 ب.ظ #


rezad91

Subscriber
50 پست26 تاپیک

سلام ببخشید من می خواستم بدونم که باید نوع کد نویسی یه همچین باکسی چطوری باشه.مشکل من توی این بخش که میخوام که نوع نمایش یکی از تیتر پستها با بقیه توی باکس مطالب متفاوت باشه.

من نمیدونم که کد htmlاون باید چطوری باشه که بشه بهش حالت چرخه رو بهش داد.

ممنون میشم که نوع کد نویسیشو بهم نشون بدید.

پیوست ها:
You must be logged in to view attached files.
1  تشکر
سه شنبه ، 24 دسامبر 2013     10:56 ب.ظ #


لقمان آوند

مدیر ارشد
VIP
1704 پست5 تاپیک

سلام

معمولا در اینجور موارد به یکی از آیتم ها، یک کلاس css خاص (معمولا نام کلاس رو current می ذارن) داده میشه و هر چند ثانیه اون کلاس css به آیتم بعدی منتقل میشه . اون کلاس css رو می تونید استایل بندی متفاوت بدید .  این کار با jQuery قابل پیاده سازیه .  یه مثال ساده که با کلیک روی هر مورد کلاس current به اون اختصاص داده میشه و از بقیه ی آیتم ها حذف میشه به این شکله :

اگر ساختار باکس به این شک باشه :

کد jQuery مربوطه به این شکل میشه :

چنین کاری باید بکنی ...

ضمنا عضویت VIP شما رو تبریک میگم .

به عنوان هدیه 10 روز به عضویت VIP طلایی شما افزوده شد .

موفق باشید

1  تشکر
سه شنبه ، 24 دسامبر 2013     11:05 ب.ظ #


rezad91

Subscriber
50 پست26 تاپیک

ممنون بابت سریع جواب دادنتون

من فقط میخوام که مطلب جدبد استلایش با مطالب گذشته همون باکس متفاوت باشه.

1  تشکر
سه شنبه ، 24 دسامبر 2013     11:09 ب.ظ #


لقمان آوند

مدیر ارشد
VIP
1704 پست5 تاپیک

آدرس این باکستو بده ببینم .

یا اینکه کدشو بده .

1  تشکر
سه شنبه ، 24 دسامبر 2013     11:13 ب.ظ #


rezad91

Subscriber
50 پست26 تاپیک

http://sargarmi-tafrihi.ir/

این کدهای باکس
<div id="slider-tab">

<div>
<div>
<a rel="nofollow" href="#"> بیشتر</a>
</div>
<div>
<li><a rel="nofollow" href="#">آموزش فتوشاپ</a></li>

</div>

</div>
<div>
<?php query_posts('showposts=1&cat=4');while(have_posts() ) : the_post(); ?>

<div>
<div>
<?php if ( has_post_thumbnail()) the_post_thumbnail('home-thumb'); ?>
</div>

<div>
<li><a rel="nofollow" href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a></li>
</div>

<?php endwhile;?>
<?php wp_reset_query();?>

</div>

<div>

<?php query_posts('showposts=7&cat=4');while(have_posts() ) : the_post(); ?>
<div>
<li><a rel="nofollow" href="<?php the_permalink() ?>"> <?php the_title(); ?></a></li>

<center>
<div>
<li>...............................................................................................................................</li>
</div>
</center>
</div>

<?php endwhile;?>
<?php wp_reset_query();?>

</div>

</div>

<div>

</div>

</div>

1  تشکر
سه شنبه ، 24 دسامبر 2013     11:19 ب.ظ #


لقمان آوند

مدیر ارشد
VIP
1704 پست5 تاپیک

اگر می خوای فقط اولین مطلب هر باکس رو تغیر استایل بدی از این کلاس css استفاده کن :

1  تشکر
سه شنبه ، 24 دسامبر 2013     11:30 ب.ظ #


rezad91

Subscriber
50 پست26 تاپیک

ممنون بابت راهنمای خوبتون

ببخشید میخواستم یه سر به این سایت بزنید و ببنید که سایت سنگینی از نظر زمان آپلود هست یا نه؟

http://ansare313.ir/

1  تشکر
سه شنبه ، 24 دسامبر 2013     11:36 ب.ظ #


rezad91

Subscriber
50 پست26 تاپیک

ببخشید منظورم لود شدن بود

 

1  تشکر
سه شنبه ، 24 دسامبر 2013     11:55 ب.ظ #


rezad91

Subscriber
50 پست26 تاپیک

ببخشید اگر تمام لینک پست ها توی باکس دارای تصویر شاخص باشند این کد  first-child  عمل نمیکنه
.

این نمنوه کدی که من میخوام که استایل مطلب جدید با بقیه فرق کنه مثلا سایز تصویر شاخص و ... بزرگتر بشه.

<div>
<div id="ta1">

<div>
<?php query_posts('showposts=6&cat=36');while(have_posts() ) : the_post(); ?>
<div>

<div>
<?php if ( has_post_thumbnail()) the_post_thumbnail('home-thumb'); ?>
</div>
<div>
<a rel="nofollow" href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a>
</div>

</div>
<?php endwhile;?>
<?php wp_reset_query();?>
</div>

</div>
 

پیوست ها:
You must be logged in to view attached files.
1  تشکر
سه شنبه ، 24 دسامبر 2013     11:57 ب.ظ #


لقمان آوند

مدیر ارشد
VIP
1704 پست5 تاپیک

تست کردم ، زمان لود بالا نیست .

می تونید نتایج رو مشاهده کنید .

 

1  تشکر
پست 1 تا 10 (از مجموع 13 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .