راهنمایی در موردجاوااسکریپت

این تاپیک 3 پاسخ و 3 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  cronel2 cronel2 ،‏ 2 سال و 5 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 597 بازدید داشته است .

نویسنده پست
سه شنبه ، 24 ژوئن 2014     5:38 ب.ظ #


cronel2 cronel2

Subscriber
6 پست2 تاپیک

سلام

چجور میشه مثل آدرس زیر :

yon.ir/gBAK

تعداد خط هایی رو که کاربر وارد باکس می کنه شمرد ؟

توی ادیتور ها چجور می فهمند که کاربر داخل متن چه قسمتی رو انتخاب کرده؟مثلا با متد WINDOW.GETSELECTION میشه پیدا کرد که چه قسمتی رو انتخاب کرده و بعد با کلیک بر روی دکمه ی B (BOLD) در ادیتور جاوا اسکریپت باید تمامی متن های انتخاب شده موجود در پنجره رو برجسته کنه ولی در ادیتور ها اینجور نیست

مثلا در همین ادیتور انجمن وقتی من داخل ادیتور س رو انتخاب می کنم و روی B کلیک می کنم باید همه ی س های متن برجسته بشن اما اینطور نیست

لطفا توضیح بدید

ممنون

2  تشکر
:: این تاپیک، پاسخ تائیدشده دارد : مشاهده پاسخ تائید شده توسط سوال کننده
سه شنبه ، 24 ژوئن 2014     7:10 ب.ظ #


s.alifarrokh

Subscriber
396 پست119 تاپیک

سلام

میشه یه کم بیشتر توضیح بدین؟

0  تشکر
سه شنبه ، 24 ژوئن 2014     8:21 ب.ظ # پاسخ تائید شده توسط سوال کننده


aligh

Subscriber
136 پست33 تاپیک

سلام .

این لینک میتونه مشکلتون رو حل کنه .

اگه متوجه نمیشید بگید خودم توضیح بدم .

 

0  تشکر
سه شنبه ، 24 ژوئن 2014     8:37 ب.ظ #


cronel2 cronel2

Subscriber
6 پست2 تاپیک

سلام

سوال اولیم رو خودم حل کردم

درباره ی سوال دومیم هم می خوام بدونم یه ادیتور چجور کار می کنه؟

با اینکه خودم کد نویسی و جاوا اسکریپت رو به صورت خیلی حرفه ای بلدم و تجربه ی زیادی دارم نتوستم بفهمم که بعضی از کار های ادیتور چجور انجام میشه البته من اصلا عادت ندارم سورس رو نگاه کنم.

سوالم اینه که وقتی رو دکمه < B >  که در همه ی ادیتور ها هست کلیک می کنی چه عملیاتی انجام میشه که متن انتخابی ما به شکل زخیم در میاد به صورت کلی چجور متن انتخاب شده ی ما رو بین متن پیدا می کنه ؟

از متد window.getSelection() هم استفاده کردم اما به صورت حرفه ای نمیشه باهاش کاکرد

1  تشکر
پست 1 تا 4 (از مجموع 4 پست)

این تاپیک پاسخ تائید شده دارد و بسته شده است .