ذخیره عکس با پسوند مشخص با php؟؟؟

این تاپیک 9 پاسخ و 3 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  حسین محمدی ،‏ 3 سال و 1 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 919 بازدید داشته است .

نویسنده پست
دوشنبه ، 4 نوامبر 2013     4:00 ب.ظ #


داوود باقری فارسی

Subscriber
17 پست21 تاپیک

سلام. ببخشید من دوباره مزاحم میشم.

چجوری با php کاری کنم که فقط بشه تو یکی از جدول هام عکس ها رو با پسوند png  یا jpg ذخیره کنم.

مثلا با استفاده از تگ فایل عکس رو انتخاب کنم و بفرستم با صفحه ی مثلا insert image.php و اونجا چک کنم که اگر فایل پسوند png یا jpg داشت بفرستش به بانک.و اگر نه......

0  تشکر
دوشنبه ، 4 نوامبر 2013     5:54 ب.ظ #


امیر

ناظم
840 پست3 تاپیک

سلام

اگر این شرط رو رد کرد،فایل آپلود شده عکس هست.

0  تشکر
دوشنبه ، 4 نوامبر 2013     6:26 ب.ظ #


داوود باقری فارسی

Subscriber
17 پست21 تاپیک

[quote=17840]تشکر[/quote]

خب من من به جای $_FILES['fille'] چی بذارم؟

به جای name چی؟

میشه یکم بشتر توضیح بدید!؟

0  تشکر
دوشنبه ، 4 نوامبر 2013     6:37 ب.ظ #


امیر

ناظم
840 پست3 تاپیک

در فرم html اینپوت باید به این صورت باشه:

در این صورت متغیر زیر نام فایل رو برمیگردونه:

پس نیازی نیست به جای name چیزی نوشته بشه .

0  تشکر
دوشنبه ، 4 نوامبر 2013     6:42 ب.ظ #


داوود باقری فارسی

Subscriber
17 پست21 تاپیک

[quote=17842]در فرم html اینپوت باید به این صورت باشه:
<input type="file" name="file" />
در این صورت متغیر زیر نام فایل رو برمیگردونه:
$_FILES["file"]["name"]
پس نیازی نیست به جای name چیزی نوشته بشه . [/quote]

خب من همین کار رو هم می کنم و باز هم ارور میده میگه file رو پیدا نکردم

 

1  تشکر
دوشنبه ، 4 نوامبر 2013     6:55 ب.ظ #


امیر

ناظم
840 پست3 تاپیک

کدهاتونو بگذارید

0  تشکر
دوشنبه ، 4 نوامبر 2013     7:03 ب.ظ #


داوود باقری فارسی

Subscriber
17 پست21 تاپیک

<!doctype html>
<html>
<head>
<meta charset="utf-8">
<title>Untitled Document</title>
<?php
if(isset($_POST['file']))
{
$file=$_POST['file'];

$allowedExts = array("gif", "jpeg", "jpg", "png");
$temp = explode(".", $_FILES["file"]["name"]);
$extension = end($temp);
if ((($_FILES["file"]["type"] == "image/gif")
|| ($_FILES["file"]["type"] == "image/jpeg")
|| ($_FILES["file"]["type"] == "image/jpg")
|| ($_FILES["file"]["type"] == "image/pjpeg")
|| ($_FILES["file"]["type"] == "image/x-png")
|| ($_FILES["file"]["type"] == "image/png"))
&& in_array($extension, $allowedExts)) {

}
$insert="INSERT INTO `tablename`(`slide`) VALUES ('$file')";
mysql_query("$insert");
}
?>
</head>

<body>
<form action="" method="post" name="form1">
<input type="file" name="file"/>
<input type="submit" value="send"/>

</form>
</body>
</html>

0  تشکر
دوشنبه ، 4 نوامبر 2013     7:08 ب.ظ #


داوود باقری فارسی

Subscriber
17 پست21 تاپیک

اینم فایم

0  تشکر
دوشنبه ، 4 نوامبر 2013     7:46 ب.ظ #


امیر

ناظم
840 پست3 تاپیک

بنده چند نکته رو میگم، بعد لینک میدم که مطالعه کنید.

1. وقتی در فرمی میخواهید فایلی رو آپلود کنید، صفت enctype رو برابر multipart/form-data قرار بدید. به این صورت:

2. خود فایل در دیتابیس قرار نمیگیره، بلکه فایل در پوشه مورد نظر شما قرار میگیره و اطلاعات فایل، از قبیل نام، آدرس، حجم و ... در دیتابیس ذخیره میشود.

3. فایل آپلود شده در سرور ابتدا به صورت موقتی ذخیره میشه، باید با تابع move_uploaded_file فایل رو در مسیر مورد نظرتون ذخیره کنید.

4. برای اتصال به دیتابیس و ذخیره اطلاعات باید مقاله ارسال اطلاعات به دیتابیس در php رو مطالعه بفرمائید.

علی الحساب جهت آموختن آپلود فایل به صورت عادی و آجاکس  اینجا و اینجا رو مشاهده کنید.

موفق باشید

0  تشکر
دوشنبه ، 4 نوامبر 2013     9:30 ب.ظ #


حسین محمدی

Subscriber
482 پست60 تاپیک

در ضمن بهتره تصاویر رو به صورت باینری توی دیتابیس ذخیره نکنید و آدرس عکس رو ذخیره کنید...

1  تشکر
پست 1 تا 10 (از مجموع 10 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .