ذخیره اندازه فایل در mysql و php

این تاپیک 5 پاسخ و 3 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  ESI ReZaI ،‏ 3 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 157 بازدید داشته است .

نویسنده پست
چهار شنبه ، 31 آگوست 2016     4:28 ب.ظ #


amirreza

Subscriber
16 پست10 تاپیک

سلام
ببخشید من میخوام اندازه فایل رو با دستور زیر داخل دیتابیس ذخیره کنم اما نمیشه :\ بنظرتون مشکل کجاست؟ ممنون میشم راهنماییم کنید (چندتا راه دیگه هم امتحان کردم مثلا جای $target_path از $file_nameاستفاده کردم اما باز جواب نداد)

0  تشکر
چهار شنبه ، 31 آگوست 2016     8:19 ب.ظ #


سید احسان عظیمی

Subscriber
105 پست14 تاپیک

قبلش سایزو بریز تو یه متغیری و بعد از اون متغیر استفاده کن ببین حل میشه یا نه

0  تشکر
چهار شنبه ، 31 آگوست 2016     8:54 ب.ظ #


amirreza

Subscriber
16 پست10 تاپیک

این کارو کردم اما اسم متغیر رو وارد دیتابیس میکنه

0  تشکر
جمعه ، 2 سپتامبر 2016     3:52 ب.ظ #


ESI ReZaI

Subscriber
2 پست1 تاپیک

سلام.از pdo استفاده کن.تو کویری از علامت سوال استفاده کن.جواب میده.

 

0  تشکر
شنبه ، 3 سپتامبر 2016     1:58 ب.ظ #


amirreza

Subscriber
16 پست10 تاپیک

ببخشید میشه یکم بیشتر توضیح بدید؟

0  تشکر
یکشنبه ، 4 سپتامبر 2016     11:41 ق.ظ #


ESI ReZaI

Subscriber
2 پست1 تاپیک

سلام

$db = new PDO("mysql:host=localhost;dbname=databese name;charset=utf8",'root','');
$statment = $db->prepare("INSERT INTO tablename VALUE (?);");
$statment->execute(array($var));

متغیر $var میره جای علامت سوال قرار می گیره و در داخل دیتابیس ذخیره می شه

0  تشکر
پست 1 تا 6 (از مجموع 6 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .