دوستان مشکل این کد Html چیه که به هم ریخته اجرا می شه؟

این تاپیک 5 پاسخ و 2 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  امیر ،‏ 3 سال و 8 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 1356 بازدید داشته است .

نویسنده پست
جمعه ، 22 مارس 2013     4:32 ب.ظ #


complexcoding

Subscriber
13 پست17 تاپیک

دوستان سلام
دوستان مشكل اين كد Html چيه كه به هم ريخته اجرا مي شه؟ مربوط به ايجاد تب هستش.

/* override the root element to enable scrolling */
.css-panes {
height: 410px;
width: 702px;
position:relative;
overflow:hidden;
clear:both;
background-color: transparent;
}

/* override single pane */
.css-panes div {
float:left;
display:block;
width:660px;
font-size:14px;
background-color: transparent;
}

/* our additional wrapper element for the items */
.css-panes .items {
width:20000em;
position:absolute;
clear:both;
margin:0;
padding:0;
border:0;
}

.css-panes .less, .css-panes .less a {
color:#999 !important;
font-size:11px;
}

// wait until document is fully scriptable
$(function() {

// select #flowplanes and make it scrollable. use circular and navigator plugins
$(".css-panes").scrollable({ circular: true, mousewheel: true }).navigator({

// select #flowtabs to be used as navigator
navi: ".css-tabs",

// select A tags inside the navigator to work as items (not direct children)
naviItem: 'a',

// assign "current" class name for the active A tag inside navigator
activeClass: 'current',

// make browser's back button work
history: true

});
});

« Previous


Next »

The Story
Features
Plugins
Demos


[ any HTML here ]
[ any HTML here ]
[ any HTML here ]
[ any HTML here ]

0  تشکر
جمعه ، 22 مارس 2013     7:02 ب.ظ #


امیر

ناظم
840 پست3 تاپیک

سلام
این کد همه چیزی داره جز HTML !!
ابتدا استایل هست، بعد بدون هیچ تگ اسکریپتی وارد جی کوئری شده! اگر درست کار میکرد، تعجب داشت.

0  تشکر
جمعه ، 22 مارس 2013     8:26 ب.ظ #


complexcoding

Subscriber
13 پست17 تاپیک

مي شه درستشو از همين كد بذاريد ... ممنون

0  تشکر
جمعه ، 22 مارس 2013     10:53 ب.ظ #


امیر

ناظم
840 پست3 تاپیک

این کدها رو باید دید کجا استفاده میشن. اگر آدرس و هسته سایتتون که این کدها رو درونش گذاشتین بدین، بهتر میشه راهنمایی کرد.
پیشنهاد میکنم برای ایجاد تب، از آموزشی که در همین سایت برای ایجاد تب هستش استفاده کنید و یا اگر از وردپرس استفاده میکنید، از افزونه ...

0  تشکر
شنبه ، 23 مارس 2013     12:30 ق.ظ #


complexcoding

Subscriber
13 پست17 تاپیک

درون اين سايت... مي شه لينكشو بدين؟ ممنون

0  تشکر
شنبه ، 23 مارس 2013     11:16 ق.ظ #


امیر

ناظم
840 پست3 تاپیک

ایجاد انواع منوها و باکس های تب دار در چند گام ساده !

0  تشکر
پست 1 تا 6 (از مجموع 6 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .