دوستان با تجربه جواب بدن

این تاپیک 8 پاسخ و 4 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  امیر ،‏ 1 سال و 2 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 436 بازدید داشته است .

نویسنده پست
پنجشنبه ، 10 سپتامبر 2015     1:54 ب.ظ #


Ali Pakbaz

Subscriber
61 پست35 تاپیک

در پروژه های php کلاسها (class) تا چه حد مهم هستند ؟

و تا چه حد از کلاس ها در پروژه ها استفاده میشه ؟

1  تشکر
:: این تاپیک، پاسخ تائیدشده دارد : مشاهده پاسخ تائید شده توسط سوال کننده
پنجشنبه ، 10 سپتامبر 2015     3:56 ب.ظ # پاسخ تائید شده توسط سوال کننده


محمد مهدی اکرمی

Subscriber
605 پست28 تاپیک

سلام دوست عزیز

اگر پروژه شما یه پروژه بزرگ باشه اون وقت مهم میشه . تا جایی که حتی برای اتصال به بانک اطلاعاتی هم شما باید از class ها استفاده کنی .

بستگی به نیاز شما داره . الان شما cms وردپرس رو در نظر بگیر . اگر از class استفاده نمی کرد دیگه این انعطاف بالا رو نداشت و شما نمی تونستی اون جوری که باید شخصی سازیش کنی .

من خودم وقتی از class ها استفاده میکنم که مثلا  پروژه من بالای 20-30 تا فایل php داشته باشه . چون class ها از تکرار جلوگیری میکنن و ویرایش رو هم آسون تر میکنن .

یه مثال برای ویرایش بزنم .

فرض کن در پروژه شما 40 تا فایل php هست که در هر کدوم شما مجبوری حداقل 4 بار query بزنی .و برای فرستادن query به دیتابیس از دستور قدیمی php یعنی mysql استفاده میکنی . حالا بعد از یه مدت با اومدن ورزن جدید php شما میبینی که دیکه نمیشه از دستور mysql استفاده کرد و به جای اون باید از دستور mysqli و با کمی تفاوت با تابع قبلی استفاده کنی .

شما در این حالت مجبوری 40 تا فایل رو تک تک ویرایش کنی .در حالی که اگر از class استفاده کنی فقط باید یه بار این تغییر رو اعمال کنی.

موفق باشید .... :)

2  تشکر
جمعه ، 18 سپتامبر 2015     8:53 ب.ظ #


zahra mohamadi

Subscriber
4 پست2 تاپیک

سلام. در تگ styleمیشه از عکس به عنوان back groundاستفاده کرد؟کدشو برام بذارین

0  تشکر
جمعه ، 18 سپتامبر 2015     9:19 ب.ظ #


محمد مهدی اکرمی

Subscriber
605 پست28 تاپیک

سلام دوست عزیز

تگ استایل از لحاظ نوع محتوایی که درونش قرار میگیره هیچ تفاوتی با css معمولی نداره .

شما میتونی همون کد های css رو درون این تگ بزاری . مثلا :

<div style="background-image:url(img.png)"></div>

موفق باشید ... :)

1  تشکر
جمعه ، 18 سپتامبر 2015     9:41 ب.ظ #


zahra mohamadi

Subscriber
4 پست2 تاپیک

جواب نمیده عکس هم تو پوشه فایلمه.....راهنمایی بفرمایید ممنون میشم

 

0  تشکر
جمعه ، 18 سپتامبر 2015     9:44 ب.ظ #


محمد مهدی اکرمی

Subscriber
605 پست28 تاپیک

خوب برای اینه که شما کدت اشتباه هست . url رو ننوشتید قبل از ) .از این استفاده کنید :
<body style="background-image:url(4.jpg)" >

در ضمن اگر بازم مشکلتون حل نشد یه تاپیک دیگه باز کنید . اینجا نباید سوال میکردید .

موفق باشید ... :)

0  تشکر
جمعه ، 18 سپتامبر 2015     9:57 ب.ظ #


zahra mohamadi

Subscriber
4 پست2 تاپیک

url جامونده....خودم متوجه شدم ببخشید

 

0  تشکر
یکشنبه ، 20 سپتامبر 2015     11:09 ق.ظ #


zahra mohamadi

Subscriber
4 پست2 تاپیک

سلام کاربرد divتو درتو رو میتونین برام توضیح بدین

0  تشکر
یکشنبه ، 20 سپتامبر 2015     1:30 ب.ظ #


امیر

ناظم
840 پست3 تاپیک

برای سوالات خود تاپیک جداگانه بزنید. متشکر

0  تشکر
پست 1 تا 9 (از مجموع 9 پست)

این تاپیک پاسخ تائید شده دارد و بسته شده است .