دلیل این خطا

این تاپیک 5 پاسخ و 3 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  sadaf ،‏ 1 سال و 3 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 320 بازدید داشته است .

نویسنده پست
سه شنبه ، 11 آگوست 2015     2:54 ب.ظ #


sadaf

Subscriber
VIP
99 پست88 تاپیک

سلام میشه راهنمایی کنید بگین دلیل این خطا چیه؟

خطا از اون خطی هست که ستاره گذاشتم

function getIdea($status = 'all', $search = null, $page = 1, &$numIdea = 0)
{
global $seda;
if (isAdmin()) {
$where = 1;
} else {
$where = 'paziresh!="moalagh"';
}
if ($status == 'all') {
if ($search != null) {
$sql = "select * from post WHERE $where and title LIKE '%$search%' ORDER BY create_date DESC";
$sqlcount = "select count(*) AS c from post WHERE $where and title LIKE '%$search%' ORDER BY create_date DESC";
}
else{
$sql = "select * from post WHERE $where ORDER BY create_date DESC";
$sqlcount = "select count (*)AS c from post WHERE $where ORDER BY create_date DESC";
}
}
/*--------------------------------------------------------------------------*/
else{
if ($search != null) {
$sql = "select * from post WHERE (paziresh='$status' OR status='$status') AND $where and title LIKE '%$search%' ORDER BY create_date DESC";
$sqlcount = "select count (*) AS c from post WHERE (paziresh='$status' OR status='$status') AND $where and title LIKE '%$search%'";
}
else{
$sql = "select * from post WHERE (paziresh='$status' OR status='$status') AND $where ORDER BY create_date DESC";
$sqlcount = "select count (*) AS c from post WHERE (paziresh='$status' OR status='$status') AND $where";
}
}
$result = $seda->query($sql);
if($result){
$idea=$result->fetch_all(1);
$r=$seda->query($sqlcount);
*** $r=$r->fetch_object()->c;
return $idea;
}
return true;
}

پیوست ها:
You must be logged in to view attached files.
1  تشکر
سه شنبه ، 11 آگوست 2015     4:22 ب.ظ #


shima arabi

Subscriber
99 پست29 تاپیک

خوب این c چیه نوشتی؟ اگه متغیره $ش کو؟

$r=$r->fetch_object()->c;

1  تشکر
چهار شنبه ، 12 آگوست 2015     11:09 ق.ظ #


sadaf

Subscriber
VIP
99 پست88 تاپیک

درکد sql کلمه c تعداد پست هارو برمیگردونه

0  تشکر
چهار شنبه ، 12 آگوست 2015     12:57 ب.ظ #


Yazda

Subscriber
87 پست2 تاپیک

من خیلی وقته تمام عکسایی که اینجا آپلود میشه برام bad request میده .. شماها این مشکل رو ندارین؟!

خطا رو اگه ممکنه بنویسید چون الان عکسش باز نمیشه.

1  تشکر
چهار شنبه ، 12 آگوست 2015     2:52 ب.ظ #


shima arabi

Subscriber
99 پست29 تاپیک

یزدا وقتی عکس رو باز میکنی توی url دوبار آدرس سایت اومده از قسمت http به قبل رو پاک کن و صفحه رو رفرش کن لینک این عکس این میشه

http://s.7Learn.com/uploads/2015/08/error.png

 

صدف جان اگه سی رو خودت تعریف کردی فکر میکنم باید $ داشته باشه البته زیاد کدت رو نگاه نکردم.

یک چیز دیگه که من ازش اطلاع ندارم و در کد تو برام سوال پیش اومد اینه که فرم

A->B->C یک فرم استاندارده؟ منظورم اینه که سه تا آبجکت پشت سر هم بیان درسته و لازم نیست به این فرم نوشته بشه:

A->B

B->C

0  تشکر
چهار شنبه ، 12 آگوست 2015     8:00 ب.ظ #


sadaf

Subscriber
VIP
99 پست88 تاپیک

خطا اینه

call to a member function query on a none-object in .....

این خطا هست

دیشب درست بود صبح باز اجراش کردم از خط
$result = $seda->query($sql);

ارور میده کاری که میخوام انجام بدم اینه که داده هارو نشون بده که درست کارمیکنه

ولی وقتی میخوام داده رو   ویرایش کنم دوباره که تابع رو صدا میزنم از این خط ارور میده

0  تشکر
پست 1 تا 6 (از مجموع 6 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .