در خواست بررسی کد php

این تاپیک 15 پاسخ و 3 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  وحید صالحی ،‏ 3 سال پیش .

این تاپیک تاکنون 2167 بازدید داشته است .

نویسنده پست
یکشنبه ، 1 دسامبر 2013     12:16 ق.ظ #


وحید صالحی

Authorplus
VIP
548 پست4 تاپیک

سلام عزیزان

من یه فرم  عضویت تحت  php برای وردپرس نوشتم تمام مواردش به درستی کار میکنه بجز قسمت مربوطه سوال امنیتیش که از کاربر میپرسه پایتخت ایران کجاست؟ و جوابشم تهران هست. در این قسمت کاربر باید پاسخ سوال امنیتی رو در فیلد مربوطه وارد کنه اگه درست بود ثبت نام انجام بشه ولی وقتی تستش میکنم و جواب صحیح رو وارد میکنم فرم کار نمیکنه و بجای نمایش ارور پاسخ شما به سوال امنیتی صحیح نمی باشد ارور مربوط به لطفا تمامی فیلدهای الزامی را تکمیل نمایید نمایش میده و اگر پاسخ صحیح رو هم وارد کنم دوباره همین پیغام رو نمایش میده و عمل ثبت نام انجام نمیشه ...

لذا دوستانی که دانشی در این زمینه دارن مخصوصا کیوان عزیز لطفا راهنمایی  و کد رو اصلاح کنن در ضمن کد رو همرا با فرم و استایلش در ادامه میتونید مشاهده کنید

ممنون

2  تشکر
:: این تاپیک، پاسخ تائیدشده دارد : مشاهده پاسخ تائید شده توسط سوال کننده
یکشنبه ، 1 دسامبر 2013     12:46 ق.ظ #


مهشاد کلانتری

Author
VIP
432 پست67 تاپیک

سلام مطمئن نیستم ولی فکر کنم مشکل از این خطه:

که نوشتین $security == "تهران"

1  تشکر
یکشنبه ، 1 دسامبر 2013     1:01 ق.ظ #


وحید صالحی

Authorplus
VIP
548 پست4 تاپیک

[quote=18689]سلام مطمئن نیستم ولی فکر کنم مشکل از این خطه:

که نوشتین $security == "تهران" [/quote]

نه عزیز این خطش مشکلی نداره اینجا شرط گذاشتم که اگر security برابر تهران بود عملیات انجام بشه...

 

1  تشکر
یکشنبه ، 1 دسامبر 2013     1:04 ق.ظ #


مهشاد کلانتری

Author
VIP
432 پست67 تاپیک

اخه مگه نمیگه که اگر security برابر با تهران بود یا ... بیا $err بده؟

2  تشکر
یکشنبه ، 1 دسامبر 2013     11:43 ق.ظ #


کیوان علی محمدی

Authorplus
VIP
1792 پست4 تاپیک

سلام وحید جان،کاربر همه فیلد ها رو پر میکنه و سوال امنیتی رو میذاره تهران تو شرط اول همه مقادیر false میشه چون مقدارشون پر شده،چون تهران جواب صحیحه پس مقدارش true پس کل شرط true میشه و پیغام خطا چاپ میشه.

2  تشکر
یکشنبه ، 1 دسامبر 2013     11:44 ق.ظ #


مهشاد کلانتری

Author
VIP
432 پست67 تاپیک

[quote=18693]سلام وحید جان،کاربر همه فیلد ها رو پر میکنه و سوال امنیتی رو میذاره تهران تو شرط اول همه مقادیر false میشه چون مقدارشون پر شده،چون تهران جواب صحیحه پس مقدارش true پس کل شرط true میشه و پیغام خطا چاپ میشه.[/quote]

سلام.من درست گفتم دیگه؟ :-s

1  تشکر
یکشنبه ، 1 دسامبر 2013     11:48 ق.ظ #


کیوان علی محمدی

Authorplus
VIP
1792 پست4 تاپیک

[quote=18694]

سلام.من درست گفتم دیگه؟ :-s [/quote]

بله حرف شما درسته.

1  تشکر
یکشنبه ، 1 دسامبر 2013     11:49 ق.ظ #


مهشاد کلانتری

Author
VIP
432 پست67 تاپیک

[quote=18695]

مهشاد کلانتری نقل قول:
سلام.من درست گفتم دیگه؟ :-s

بله حرف شما درسته. [/quote]

بعضی وقتا به خودم شک میکنم :((

یکم به خودم امیدوار شدم:)

مرسی

1  تشکر
یکشنبه ، 1 دسامبر 2013     12:11 ب.ظ #


وحید صالحی

Authorplus
VIP
548 پست4 تاپیک

[quote=18693]سلام وحید جان،کاربر همه فیلد ها رو پر میکنه و سوال امنیتی رو میذاره تهران تو شرط اول همه مقادیر false میشه چون مقدارشون پر شده،چون تهران جواب صحیحه پس مقدارش true پس کل شرط true میشه و پیغام خطا چاپ میشه.[/quote]

ok کیوان جان شرط رو معکوس کردم مشکل  حل شد حالا یه سوال دیگه زمانی صفحه post میشه و پیغام خطاها میاد مقادیر تمام فیلد ها پاک میشه چون post شده من میخوام مقادیر فیلدها در زمان post و نمایش خطا درونشون باشه که  کاربر اگه با خطا مواجه شد مجبور نباشه تمام مقادیر رو دوباره وارد کنه بجز مقدار پسورد !  اینو چه کارش کنم؟؟؟

1  تشکر
یکشنبه ، 1 دسامبر 2013     12:22 ب.ظ #


وحید صالحی

Authorplus
VIP
548 پست4 تاپیک

[quote=18696]

مهشاد کلانتری نقل قول:
سلام.من درست گفتم دیگه؟ :-s

بله حرف شما درسته.

بعضی وقتا به خودم شک میکنم :( ( یکم به خودم امیدوار شدم:) مرسی [/quote]

نه خانم کلانتری به خودتون شک نکنید:-) مشکل از من بود من شرط رو برعکس وارد کرده بودم

ممنون...

1  تشکر
پست 1 تا 10 (از مجموع 16 پست)

این تاپیک پاسخ تائید شده دارد و بسته شده است .