درخواست کد ذخیره نوشته های درون فٌرم در یک فایل txt

این تاپیک 11 پاسخ و 4 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  ali.sajad ،‏ 1 سال و 7 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 3952 بازدید داشته است .

نویسنده پست
یکشنبه ، 9 ژوئن 2013     12:00 ق.ظ #


Hadi_90

Subscriber
2 پست1 تاپیک

سلام

لطفا جواب بدید خیلی نیاز دارم.

من یه فٌرم درست کردم با استفاده از html و css

حالا میخوام وقتی طرف روی ارسال اطلاعات و یا ... کلیک کرد اون اطلاعات توی فٌرم ، برای من در یک فایل txt ذخیره بشه.

ممنون میشم اگر کسی بهم این فایل php رو بده.

این هم ایمیل های من ( ترجیها اول ) :

mohammadh_1378@yahoo.com

mohammadn_1378@yahoo.com

taba_hadi13@yahoo.com

0  تشکر
دوشنبه ، 10 ژوئن 2013     5:16 ب.ظ #


علی عباسپور

Subscriber
30 پست4 تاپیک

خوب کد فرم را به من بده تا براش php بنویسم

0  تشکر
دوشنبه ، 10 ژوئن 2013     11:29 ب.ظ #


Hadi_90

Subscriber
2 پست1 تاپیک

سلام
یک فرم تو این آدرس هست :  www.net-deisgn.ir
کد هاشم که تو سورس هست میتونید ببینید     ممنون از اینکه جواب دادید

0  تشکر
سه شنبه ، 11 ژوئن 2013     8:45 ب.ظ #


علی عباسپور

Subscriber
30 پست4 تاپیک

یه کدی براتون نوشتم تا گیرتون حل بشه اما بهتره از یک اسکریپت فرم ساز استفاده کنید.

فایل را دانلود کنید.

2 فایل save.php  و  ajaxsbmt.js  را در هاست خود آپلود کنید.(جایی که فایل حاوی فرم قرار دارد)

کد فرم جدید را جایگزین کنید.

 

 

توسط محمدعلی عباسپور

پیوست ها:
You must be logged in to view attached files.
0  تشکر
سه شنبه ، 11 ژوئن 2013     11:35 ب.ظ #


Hadi_90

Subscriber
2 پست1 تاپیک

1000 بار مرسی

0  تشکر
دوشنبه ، 24 ژوئن 2013     10:24 ق.ظ #


pejman181818

Subscriber
4 پست0 تاپیک

سلام خدمت دوستان

اگر بخوایم که هر نوشته درون یک فایل تکتس جداگانه ذخیره بشه باید چیکار کرد؟؟؟

بجای تابع fopen از چه تابعی باید استفاده کرد؟؟

ممنون میشم

1  تشکر
دوشنبه ، 24 ژوئن 2013     12:10 ب.ظ #


علی عباسپور

Subscriber
30 پست4 تاپیک

منظور شما اینه که هر فرم ارسالی اطلاعاتش داخل یک فایل جدا ذخیره بشه؟ این هم کاری نداره

بیا این کد را جایگزین کد save.php کنید.

2  تشکر
دوشنبه ، 24 ژوئن 2013     12:39 ب.ظ #


pejman181818

Subscriber
4 پست0 تاپیک

تبریک میگم این روز خجسته رو خدمت همه ایرونیای گل!

ممنونم دوست من

واقعیتش میخوام یکی از فیلدهاش رو باهاش کاری کنم که واسه تبلیغات خوب باش
یعنی میخوام تبلیغات رو درون قالب یه سیستم وبلاگ دهی بذارم اما ارور میده،خب روشی هم هست که دوستان میگن کد رو با فرمت js ذخیره کن و آپلود کن.کاری کنم که وقتی که کدهای تبلیغات رو ریختم ،اون رو توی هاست ذخیره کنه و همزمان لینک js رو بهم بده...
اگه اینجوری باشه دیگه نیازی نیست همش آپلود کنم

 

حالا بنظرتون به نتیجه میرسم؟؟یا اینکه همچین کدی وجود داره؟؟

 

تشکر پیشاپیش از راهنماییتون

0  تشکر
دوشنبه ، 24 ژوئن 2013     1:16 ب.ظ #


علی عباسپور

Subscriber
30 پست4 تاپیک

کدام سرویس وبلاگ دهی؟

و یک نمونه از کد تبلیغات را برای من بفرست

0  تشکر
دوشنبه ، 24 ژوئن 2013     2:00 ب.ظ #


pejman181818

Subscriber
4 پست0 تاپیک

گفتم شاید اسم بردن مجاز نباشه

بلاگفا و میهن بلاگ نمیذارن که کدهای تبلیغاتی سایت های کلیکی و تبلیغاتی نشون داده بشه.

سایت های تبلیغاتی هم که ماشالله زیادن

موضوع مهم و مورد بحثم اینه که میخوام این فرم رو ویرایش کنم

الان این کار رو انجام دادم یعنی خروجی فایل ها بجای txt فرمت js هست

فقط مونده موقع نمایش که کد رو میخواد به نمایش بذاره توی این فرمت باشه:
<script type="text/javascript><!--
document.write('<s'+'cript type="text/javascript" src="http://mysite.com/(namefile).js"></s'+'cript>');
// --></script>

نمیدونم نام سایت رو چطور به تابع خروجی مثال بالا بیارم

میخوام خروجی به فرم بالا باشه فقط بجای نام فایل ، همون فایلی که ذخیره شده(که تاریخ سیستم هست و شما زحمتش رو کشیدی) توی این تابع به نمایش دربیاد...

ممنون عزیز

0  تشکر
پست 1 تا 10 (از مجموع 12 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .