درخواست مشورت در مورد دستور iframe..

این تاپیک 6 پاسخ و 2 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  مهیار نظری پور ،‏ 4 سال و 1 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 1649 بازدید داشته است .

نویسنده پست
چهار شنبه ، 7 نوامبر 2012     7:58 ق.ظ #


مهیار نظری پور

Subscriber
50 پست16 تاپیک

درود

من یک انجمن با سیستم وی بی دارم..

می خواستم از دستور iframe طوری استفاده کنم که هر زمان وارد هر بخشی میشه، بنا بر شماره ID اون بخش، به iframe دستور داده بشه که فلان صفحه رو باز کنه.

دستور زیر رو دادم که درست هم کار کرد :

<iframe src="bile{vb:raw foruminfo.forumid}.htm" frameborder="0" border="0" style="margin: 0px;"
scrolling="no" width="100%" height="100%"></iframe>

خب.

صفحاتی که می خوام فراخوانی بشند، بطور مثال اینجوریند :

forum/bile256.htm

forum/bile370.htm

و..

من این صفحات رو از قبل طرّاحی و آپلود کردم، و شماره روبروی bile در آدرس، یعنی bileSHOMARE.htm بنا بر شماره ID بخشی که واردش می شیم، که با متغیّر {vb:raw foruminfo.forumid} تعریف میشه و اون صفحه رو فراخوانی می کنه.

حالا مشکل :

بنده، برای "همه" بخش ها در انجمنم، این صفحات bile.htm رو طرّاحی نکردم.

فقط برای تعدادی محدود از بخش ها طرّاحی کردم.

حالا وقتی وارد بخشی میشم که براش صفحه bileSHOMARE.htm طرّاحی نکردم، چون تعریف شده بوده که اگر صفحه ای وجود نداشت وارد home انجمن بشه، توی iframe هم همین home انجمن ظاهر میشه !

سئوال :

آیا اینجا دستور if یا چیزی دیگر هست که اگر صفحه ای با شماره بخشی که واردش میشیم وجود نداشته باشه، بکل دستور Iframe رو لغو کنه ؟

یعنی بصورت شرطی بشه که "اگر صفحه با شماره متغیّری که تعریف شده (عدد ID بخشی که وارد اون میشیم) وجود "نداشته باشد"، بطور کلّی دستور iframe کنسل گردد..".

آیا چنین چیزی شدنی ست یا خیر ؟

امّیدوارم گیجتون نکرده باشم.

ادبیّات توضیح دادنم خیلی شوته !

منتظر پاسخ شما هستم.

سپاس

نظری پور

1  تشکر
پنجشنبه ، 8 نوامبر 2012     12:17 ق.ظ #


لقمان آوند

مدیر ارشد
VIP
1704 پست5 تاپیک

سلام

خوب توضیح دادی .

می تونی آیدی صفحه هایی که طراحی کردی رو توی یه آرایه نگهداری کنی و چک کنی اگه آیدی صفحه کنونی توی آرایه بود نمایشش بده و اگه نبود خیر . منتهی اگر این صفحات html شما تعدادشون زیاد بشه سایز ارایه هم بزرگ میشه که شاید جالب نباشه . تعدادشون چقدره اینایی که طراحی کردید ؟

2  تشکر
پنجشنبه ، 8 نوامبر 2012     8:00 ق.ظ #


مهیار نظری پور

Subscriber
50 پست16 تاپیک

شصت و هفت صفحه..

راستی جناب لقمان آوند، بنده "هیچ" سردر نمیارم از گذاشتن آیدی صفحه هام توی یه آرایه..

اگر ممکنه برام توضیح بدید و کد دیفالتش رو نیز به بنده بدید تا این شصت و هفت شماره آی دی رو، واردش کنم..

سپاسگذارم بخاطر پاسخ شما.

نظری پور

1  تشکر
جمعه ، 9 نوامبر 2012     12:23 ب.ظ #


لقمان آوند

مدیر ارشد
VIP
1704 پست5 تاپیک

توی قالب انجمنت می تونی از کد پی اچ پی استفاده کنی یا نه ؟ فرمت فایل های قالبت php هست ؟ اگه هست بگو تا کد php برات بنویسم .

1  تشکر
جمعه ، 9 نوامبر 2012     11:14 ب.ظ #


مهیار نظری پور

Subscriber
50 پست16 تاپیک

خیر HTML هست : (

1  تشکر
شنبه ، 10 نوامبر 2012     7:34 ق.ظ #


لقمان آوند

مدیر ارشد
VIP
1704 پست5 تاپیک

سلام

اینو استفاده کن ببین جواب نمیده :

<script type="text/javascript">
ids=[34,567,2345,7656];
if(ids.indexOf({vb:raw foruminfo.forumid}) != -1){
document.write('<iframe src="bile{vb:raw foruminfo.forumid}.htm" frameborder="0" border="0" style="margin: 0px;" scrolling="no" width="100%" height="100%"></iframe>');
}
</script>

فقط آیدی ها رو توی آرایه ids بزار و با کاما از هم جداشون کن . من همینطوری 4 تا عدد گذاشتم توش .

3  تشکر
شنبه ، 10 نوامبر 2012     10:59 ب.ظ #


مهیار نظری پور

Subscriber
50 پست16 تاپیک

جناب لقمان

با این کد، شما هرچه کابوس داشتم را از بین بردید !!

از شما بی نهایت سپاسگذارم..

کار می کنه، کاملاً صحیح هم کار می کنه.

سپاسگذارم

2  تشکر
پست 1 تا 7 (از مجموع 7 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .