درج نکردن در جدول

این تاپیک 9 پاسخ و 2 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  eli zand ،‏ 1 سال و 4 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 407 بازدید داشته است .

نویسنده پست
شنبه ، 25 جولای 2015     9:21 ق.ظ #


eli zand

Subscriber
5 پست2 تاپیک

با سلام.من یه کد دارم که توی سه صفحه مختلف نوشته شده.در صفحه اول درس انتخاب میشه،در صفحه دوم نمره وارد میشه و در صفحه سوم همراه بقیه اطلاعات در یک جدول درج میشه.این کد سه صفحه:

صفحه اول:

<html>
<head>
<meta charset="utf-8"/>
<script>
function showUser(str) {
if (str == "") {
document.getElementById("txtHint").innerHTML = "";
return;
} else {
if (window.XMLHttpRequest) {
// code for IE7+, Firefox, Chrome, Opera, Safari
xmlhttp = new XMLHttpRequest();
} else {
// code for IE6, IE5
xmlhttp = new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP");
}
xmlhttp.onreadystatechange = function() {
if (xmlhttp.readyState == 4 && xmlhttp.status == 200) {
document.getElementById("txtHint").innerHTML = xmlhttp.responseText;
}
}
xmlhttp.open("GET","c.php?q="+str,true);
xmlhttp.send();
}
}
</script>
</head>
<body>
<form name="form1" method="get" action="darjnomre.php">
<?php
mysql_connect("localhost", "root");
mysql_select_db("database");
mysql_query('SET NAMES utf8');
$query = "SELECT name,dcode FROM tbdars ORDER BY dcode ";
$result = mysql_query($query) or die(mysql_error()."[".$query."]");
?>

<p>
<select name="categories">
<?php
while ($row = mysql_fetch_array($result))
{
echo "<option value=".$row['dcode']."'>".$row['name']."</option>";
}
?>
</select>
<p>
<input type="submit" name="button" id="button" value="Submit">
</form>
</body>
</html>

صفحه دوم:

<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8"/>
<style>
table {
width: 10%;
border-collapse: collapse;
}

table, td, th {
border: 1px solid black;
padding: 5px;
}

th {text-align: left;}
input, textarea {
width:30px;
}
</style>
</head>
<body>
<form name="form1" method="get" action="sabtenomre.php">
<p>
<?php

$q = intval($_GET['categories']);

$db=mysql_connect("localhost","root");
mysql_query("SET NAMES 'utf8'",$db);
if (!$db) {
die('Could not connect: ' . mysqli_error($db));
}

$dbs=mysql_select_db("database");
$query="SELECT * FROM tbdars,tbstudent WHERE dcode = '".$q."'";
$result = mysql_query($query);

echo "<table>
<tr>
<th>نمره</th>
<th>نام درس</th>
<th>فامیلی</th>
<th>نام</th>

</tr>";
while($row = mysql_fetch_array($result)) {
echo "<tr>";
echo "<td>" . '<input type="text" name="textfield" id="textfield" />' . "</td>";
echo "<td>" . $row['name'] . "</td>";
echo "<td>" . $row['family'] . "</td>";
echo "<td>" . $row['nam'] . "</td>";

echo "</tr>";
}
echo "</table>";
?>

</p>
<p>
<input type="submit" name="button" id="button" value="ثبت">
</p>
</form>
</body>
</html>

و صفحه سوم:

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Untitled Document</title>
</head>
<body>
<form id="form1" name="form1" method="post" action="">
<?php
@$a=$_Get['nomre'];
@$b=$_Get['name'];
@$c=$_Get['family'];
@$d=$_Get['nam'];
$db=mysql_connect("localhost","root");
$dbs=mysql_select_db("database");
if($dbs)
echo "jj";
$query="insert into tbnomre(nam,family,name,nomre)values(N'$d,N'$c,N'$b,N'$a)";
$result=mysql_query($query);
if($result)
echo "sabt shod";
else
echo "no";
?>
</form>
</body>
</html>

مرحله اول و دوم انجام میشه ولی در مرحله سوم که باید توی جدول درج بشه مشکل داره و درج نمیشه.ارتباطش با دیتابیس هم برقراره.میشه یکی بهم بگه مشکل از کجاست؟کمک فوری لازم دارم.

0  تشکر
شنبه ، 25 جولای 2015     5:33 ب.ظ #


حسین پور حسین

Subscriber
30 پست6 تاپیک

طرز کد نویسیتون از نظر من خیلی عجیبه. اینو از خودتون نوشتید یا از جایی دیدید؟

چرا ازGET استفاده کردید؟ Get برای فرم ها امنیت نداره

چرا از توابع mysql استفاده میکنید؟ mysql الان منسوخ شده. کار نمیکنه تو php های ورژن جدید.

اصلا چرا XHTML آخه؟

تو صفحه آخر اون @ چیه قبل از متغیر ها گذاشتین؟

if و else هاتونم آکولاد نداره

 

0  تشکر
شنبه ، 25 جولای 2015     7:34 ب.ظ #


eli zand

Subscriber
5 پست2 تاپیک

هر تیکشو از یجا جمع کردم جور دیگه بلد نیستم.متاسفانه فعلا فرصت افزایش دانسته هامم ندارم چند روز دیگه باید پروژمو تحویل بدم.از get استفاده کردم که اطلاعاتو به صفحه ی بعدی بفرستم.امنیتش اصلا مهم نیست این یه پروژه دانشگاهیه.mysql استفاده کردم چون چیزیه که تو دانشگاه بهم یاد دادن و برای پروژمم همینو ازم میخوان!اون @ ها هم برای شناسایی متغیره.اگه میشه کمکم کنید این پروژه رو باید جمع و جورش کنم و کلی مشکل داره!!

0  تشکر
شنبه ، 25 جولای 2015     8:27 ب.ظ #


حسین پور حسین

Subscriber
30 پست6 تاپیک

فایل sql رو هم  exportکنید بفرستید ببینم چه طوریه

0  تشکر
شنبه ، 25 جولای 2015     8:57 ب.ظ #


eli zand

Subscriber
5 پست2 تاپیک

http://upload7.ir/?p=preview&s=1&q=qzR2CDEx8UPoedX2HxmfK7HOhJYXCYUTpCMR8gf6&s=1

اینم دیتا بیس

0  تشکر
شنبه ، 25 جولای 2015     11:37 ب.ظ #


حسین پور حسین

Subscriber
30 پست6 تاپیک

دیتابیستون import نمیشه متاسفانه. فکر کنم براش محدودیت دسترسی گذاشتید

error access denied میده

0  تشکر
یکشنبه ، 26 جولای 2015     12:03 ق.ظ #


حسین پور حسین

Subscriber
30 پست6 تاپیک

در ضمن اگه ورژن php که استفاده میکنی  5/5 به بعد باشه اون توابع mysql رو قبول نمیکنه error depricated میده از mysqli باید استفاده بشه.

1  تشکر
یکشنبه ، 26 جولای 2015     9:12 ق.ظ #


eli zand

Subscriber
5 پست2 تاپیک

من محدودیتی نذاشتم.اگرم باشه چجوری میتونم برش دارم؟

0  تشکر
یکشنبه ، 26 جولای 2015     9:45 ب.ظ #


حسین پور حسین

Subscriber
30 پست6 تاپیک

راستش نمیدونم . ولی فکر می کنم از قسمت privileges باید باشه. برای root باید grant all privileges باشه

1  تشکر
دوشنبه ، 27 جولای 2015     10:04 ق.ظ #


eli zand

Subscriber
5 پست2 تاپیک

http://upload7.ir/?p=preview&s=1&q=f6JzOxOhT4XdqRDy9EhBXSdnsOpm6wcbsNA7affT&s=1

این فایل تک تک جدولاس امیدوارم جواب بده

0  تشکر
پست 1 تا 10 (از مجموع 10 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .