درج تاریخ (شمسی)جاری سیستم به db

این تاپیک 10 پاسخ و 3 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  mooosti ،‏ 3 سال و 1 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 2160 بازدید داشته است .

نویسنده پست
شنبه ، 17 آگوست 2013     2:15 ب.ظ #


keramatfar

Subscriber
20 پست7 تاپیک

سلام.

ببخشید من میخواستم تاریخ جاری سیستمو بگیرم وارد DB کنم. یک فیلد از نوع DATE گذاشتم.فایل JDF رو INCLUDE کردم اما نمیدونم کدوم تابع هست که تاریخ جاری رو میگیره به شمسی تبدیل میکنه؟؟؟ تمام اموزشهای سایت jdf را دیدم اما چیزی که بتوند تاریخ جاری را بگیرد و تبدیل کند را پیدا نکردم.من تاریخ جاری رو میخوام. ممنون میشم کمکم کنید

0  تشکر
شنبه ، 17 آگوست 2013     6:01 ب.ظ #


کیوان علی محمدی

Authorplus
VIP
1792 پست4 تاپیک

سلام jdf میتونه برای شما تبدیل انجام بده،روش کارش هم آسونه.شما توی php یه تابع ()time دارید که زمان جاری سیستم رو برمیگردونه،حالا باید با استفاده از توابعی مثل strftime این زمان رو قالب بندی کنیم.توی فایل jdf همین تابع وجود داره که فقط اولش یه j اضافه میشه،یعنی میشه jstrftime حالا نحوه استفاده اش هم اینطوره.

حالا شما اون قسمت فرمت دهی خروجی (A,%e%) رو با استفاده از راهنمای خود jdf به دلخواه خودتون تغییر بدین،اگه نمیخواین خروجی به صورت اعداد فارسی باشه اون fa رو بردارید.

1  تشکر
شنبه ، 17 آگوست 2013     10:24 ب.ظ #


keramatfar

Subscriber
20 پست7 تاپیک

ممنون جواب گرفتم. فقط باید نوع فیلد تاریخو varchar کنیم. اینو برای کسایی میگم که این پستو میبینن. نمونه کد خودمو میزارم:

1  تشکر
شنبه ، 17 آگوست 2013     11:16 ب.ظ #


کیوان علی محمدی

Authorplus
VIP
1792 پست4 تاپیک

البته بهتره شما از همون فیلد datetime استفاده کنی،شما اصلا تاریخ فارسی توی دیتابیس ذخیره نکن چون برای موقعی که میخوای مقایسه انجام بدی دچار مشکل میشی،بهترین کار اینکه از همون فرمت استاندارد خود mysql و تاریخ میلادی استفاده کنی و موقع نیاز اونو با همین کلاس jdf به تاریخ شمسی برگردونی.

پ.ن:لطفا برای درج کد از اون دکمه کد تعبیه شده توی ادیتور استفاده کنید.(من براتون ویرایش کردم)

2  تشکر
یکشنبه ، 18 آگوست 2013     1:57 ق.ظ #


keramatfar

Subscriber
20 پست7 تاپیک

ببخشید آخه من وقتی نوع فیلدو به datetime میزارم همرو صفر وارد میکنه. date هم گذاشتم باز جوا نگرفتم.فقط varchar جواب میده

0  تشکر
یکشنبه ، 18 آگوست 2013     11:59 ب.ظ #


کیوان علی محمدی

Authorplus
VIP
1792 پست4 تاپیک

اگه datetime بذراید باید تاریخ میلادی وارد کنید باید با این فرمت باشه:23:55:00 18-08-2013

این فرمت رو میتونی با این کد تولید کنی.

1  تشکر
دوشنبه ، 19 آگوست 2013     12:17 ب.ظ #


keramatfar

Subscriber
20 پست7 تاپیک

ببخشید عصبانی نشید ولی باز صفر وارد میشه. این نمونه کد منه.
require_once('config/config.php');
include_once('jdf.php');
$date=strftime("%Y-%m-%d  %H:%M:%S",time());
$p_date=jstrftime("%Y-%m-%e ",$date,'','Asia/Tehran');
$insert='insert into images(imgdate) values("'.$p_date.'")';
mysql_query($insert);
echo 'okkkkkkkkkkk';

پیوست ها:
You must be logged in to view attached files.
0  تشکر
دوشنبه ، 19 آگوست 2013     12:47 ب.ظ #


کیوان علی محمدی

Authorplus
VIP
1792 پست4 تاپیک

من منظورم اینه که شما تاریخ میلادی رو وارد دیتابیس کنید نه اینکه تبدیلش کنید به شمسی و بعد درجس کنید،همون تاریخ میلادی رو وارد دیتابیس کنید و بعد زمانی که نیاز داشتید اونو به تاریخ شمسی تبدیل کنید.

1  تشکر
دوشنبه ، 19 آگوست 2013     3:00 ب.ظ #


keramatfar

Subscriber
20 پست7 تاپیک

مرسی. ببخشید اخه من با زبان php  تازه اشنا شدم.

ممنون از راهنماییتون

0  تشکر
دوشنبه ، 19 آگوست 2013     4:19 ب.ظ #


کیوان علی محمدی

Authorplus
VIP
1792 پست4 تاپیک

خواهش میکنم،الان همین سیستم وردپرس خودش از همین نوع تبدیل استفاده میکنه،بهتره که شما برای این کار هم توابع مختلفی رو بنوسید و ازش استفاده کنید،مثلا یه تابع برای نمایش تاریخ به صورت عدد،یکی برای نمایش به صورت حروف ،یکی برای نمایش کامل تاریخ امروز و ...،اینجوری مجبوری نیستین برای هر بار تبدیل، کلی کد رو تکرار کنید.

1  تشکر
پست 1 تا 10 (از مجموع 11 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .