دایرکتوری

این تاپیک 4 پاسخ و 3 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  وحید زارعی ،‏ 2 سال و 11 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 873 بازدید داشته است .

نویسنده پست
چهار شنبه ، 25 دسامبر 2013     8:59 ب.ظ #


amir sh

Subscriber
1 پست1 تاپیک

http://www.7learn.com/tutorials/html-part-5-1-links/2

سلام در آخر صفحه لینک بالا راجع به طریقه آدرس دهی به دایرکتوری توضیح دادید امامن دو تا توضیح پایینی رو نفمیدم میشه با مثال نشونم بدید مرسی

برای دسترسی به فایل هایی که در دایرکتوری اصلی سایت قرار دارد از / استفاده میشود:

1
<a rel="nofollow" href="/home.html"> Go To Home Page </a>

برای دسترسی به فایلی که در همان دایرکتوری که فایل اصلی قرار دارد از /. استفاده می شود.

1
<a rel="nofollow" href="./logo.gif"> My Logo </a>

1  تشکر
چهار شنبه ، 25 دسامبر 2013     10:14 ب.ظ #


وحید زارعی

Subscriber
6 پست0 تاپیک

درآدرس دهی نسبی relative با توجه به محل قرار گیری فایل اصلی (فایلی که کد در آن نوشته شده) و فایلی که می خواهیم به عنوان سورس(در مثال بالا logo.gif) قرار دهیم به صورت زیر عمل می کنیم:

1- در صورتی که هر دو فایل در یک فولدر باشند

<a rel="nofollow" href='logo.gif'>My logo</a

2- در غیر این صورت محل فایل مورد نظر را با توجه به محل فایل اصلی می نویسم برای برگشت به فولدر قبلی از /.. استفاده می کنیم مثال        'logo.gif/..' یعنی ابتدا یک فولدر به عقب برگرد و سپس فایل logo.gif را انتخاب می کنیم

1  تشکر
پنجشنبه ، 26 دسامبر 2013     4:41 ب.ظ #


amir sh

Subscriber
1 پست1 تاپیک

/. از این برای چه زمانی استفاده می شه؟ مرسی

1  تشکر
پنجشنبه ، 26 دسامبر 2013     11:45 ب.ظ #


امیر

ناظم
840 پست3 تاپیک

بهتره خودتون امتحانشون کنید و عملکرد هر کدوم رو ببینید (آدرس عکس ها رو پس از اجرای کدها در مرورگر ببینید).

جواب سوالتون: همونطور که در همون آموزش اومده، هر دو فایل در یک دایرکتوری قرار داشته باشند.

موفق باشید

0  تشکر
جمعه ، 27 دسامبر 2013     12:40 ب.ظ #


وحید زارعی

Subscriber
6 پست0 تاپیک

مثال زمان استفاده:

در سایت ها معمولا هر قسمت از سایت را با فولدر دسته بندی می کنند به عنوان مثال فایل های عکس در شاخه Image ، کد های جاوااسکریپت در JS و... حال برای آدرس دهی در یک صفحه مشخص با توجه به محل فایل فعلی(فایلی که در آن کد می نویسم) و فایل خارجی (مثلا عکس) از نحوه ی آدرس دهی آموزش داده شده استفاده می کنیم
مثال زمان استفاده:

در سایت ها معمولا هر قسمت از سایت را با فولدر دسته بندی می کنند به عنوان مثال فایل های عکس در شاخه Image ، کد های جاوااسکریپت در JS و... حال برای آدرس دهی در یک صفحه مشخص با توجه به محل فایل فعلی(فایلی که در آن کد می نویسم) و فایل خارجی (مثلا عکس) از نحوه ی آدرس دهی آموزش داده شده استفاده می کنیم

0  تشکر
پست 1 تا 5 (از مجموع 5 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .