خطا در اجرای کوئری

این تاپیک 7 پاسخ و 2 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  sadaf ،‏ 1 سال و 2 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 366 بازدید داشته است .

نویسنده پست
چهار شنبه ، 9 سپتامبر 2015     8:36 ب.ظ #


sadaf

Subscriber
VIP
99 پست88 تاپیک

سلام من این کوئری رو نوشتم در بانک که مینویسم بعد از اجازه گرفتن

فیلد مورد نظر رو پاک میکنه اما وقتی دقیقا همین کد رو در تابع مینویسم

کوئری اجرا نمیشه

delete from comment where id=$id
$result=$db->query(sql)
if($result)
return tru;

کد کاملا درسته و هیچ خطایی نمیده اما نمیدونم مشکل چیه که فیلد رو حذف نمیکنه
 

0  تشکر
چهار شنبه ، 9 سپتامبر 2015     10:16 ب.ظ #


محمد مهدی اکرمی

Subscriber
605 پست28 تاپیک

خوب دوست من کدت کلا غلط هست .

وقتی شما تو بانک کد میزنی فقط بخش query رو مینویسی و تو php باید اون رو این جوری بنویسی :


$result=$db->query("delete from comment where id='{$id}'");
if($result)
return true;

موفق باشید ... :)

1  تشکر
چهار شنبه ، 9 سپتامبر 2015     10:17 ب.ظ #


محمد مهدی اکرمی

Subscriber
605 پست28 تاپیک

در ضمن کد کامل رو بده . شاید بخش connect مشکل داره . ببین درست وصل میشی به بانک یا نه .

1  تشکر
جمعه ، 11 سپتامبر 2015     10:06 ق.ظ #


sadaf

Subscriber
VIP
99 پست88 تاپیک

دقیقا همین کد روهم نوشتم بازهم هیچ عکس العملی نشون نمیده و نتیجه false

برمیگردونه

چکار کنم و قتی در یک جدول کلید خارجی تعریف کردم بتونم فیلد های اون رو حذف کنم

مثلا یک جدول دسته بندی دارم که به جدول پست وصله وقتی میخوام یکی از فیلدهای

جدول دسته بندی رو حذف کنم اجازه حذف نمیده

برای سوال قبلیم هم اگه راه حل دیگه ای هست لطفا بگین

1  تشکر
جمعه ، 11 سپتامبر 2015     10:08 ق.ظ #


محمد مهدی اکرمی

Subscriber
605 پست28 تاپیک

از mysql استفاده میکنی یا mysqli ?

1  تشکر
جمعه ، 11 سپتامبر 2015     10:36 ق.ظ #


sadaf

Subscriber
VIP
99 پست88 تاپیک

mysqli

1  تشکر
جمعه ، 11 سپتامبر 2015     10:55 ق.ظ #


محمد مهدی اکرمی

Subscriber
605 پست28 تاپیک

یه بار به صورت دستی به دیتابیس وصل شو ببین درست میشه یا نه .

نمیشه اسکریپتت رو بزاری ببینم ؟

1  تشکر
جمعه ، 11 سپتامبر 2015     2:38 ب.ظ #


sadaf

Subscriber
VIP
99 پست88 تاپیک

فایل هارو براتون گذاشتم بقیه کاراش انجام میشه فقط حذف کار نمیکنه

ممنون که راهنمایی میکنید

پیوست ها:
You must be logged in to view attached files.
0  تشکر
پست 1 تا 8 (از مجموع 8 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .