خطای برنامه Poedit در هنگام ترجمه قالب

این تاپیک 6 پاسخ و 2 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  لقمان آوند ،‏ 2 سال و 5 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 593 بازدید داشته است .

نویسنده پست
چهار شنبه ، 2 جولای 2014     7:20 ب.ظ #


Shahab

Subscriber
7 پست13 تاپیک

سلام دوستان. در هنگام ترجمه قالب، وقتی روی دکمه Update از برنامه Poedit کلیک می کنم، پس از چند لحظه این پیغام خطا برام نمایش داده می شه!

http://upload7.ir/imgs/2014-07/87145772400174682553.png

مشکل از کجاست؟!

با احترام.

0  تشکر
:: این تاپیک، پاسخ تائیدشده دارد : مشاهده پاسخ تائید شده توسط سوال کننده
پنجشنبه ، 3 جولای 2014     6:07 ب.ظ #


لقمان آوند

مدیر ارشد
VIP
1704 پست5 تاپیک

تو خطوطی که گفته، msgid خالی داری که میگه رزرو شدست و نباید خالی باشه ...

اگر حل نشد فایل رو بزار اینجا ..

1  تشکر
جمعه ، 4 جولای 2014     1:34 ق.ظ #


Shahab

Subscriber
7 پست13 تاپیک

عذرخواهی می کنم. چون به زبان PHP تسلط چندانی ندارم لذا فایل رو براتون گذاشتم. ممنونم.

http://upir.ir/934/bigshop.zip

0  تشکر
جمعه ، 4 جولای 2014     1:35 ق.ظ #


Shahab

Subscriber
7 پست13 تاپیک

[quote=28392]تو خطوطی که گفته، msgid خالی داری که میگه رزرو شدست و نباید خالی باشه ... اگر حل نشد فایل رو بزار اینجا .. [/quote]

عذرخواهی می کنم. چون به زبان PHP تسلط چندانی ندارم لذا فایل رو براتون گذاشتم. ممنونم.

 

http://upir.ir/934/bigshop.zip

0  تشکر
جمعه ، 4 جولای 2014     3:01 ق.ظ #


لقمان آوند

مدیر ارشد
VIP
1704 پست5 تاپیک

دوست عزیز من فایل .po ی زبان رو گفتم بزار نه کل فایلاتو ...

فقط اونو بهم بده .

0  تشکر
جمعه ، 4 جولای 2014     3:23 ب.ظ #


Shahab

Subscriber
7 پست13 تاپیک

[quote=28424]دوست عزیز من فایل .po ی زبان رو گفتم بزار نه کل فایلاتو ... فقط اونو بهم بده . [/quote]

ببخشید.

فایل زبان رو براتون پیوست کردم. ممنونم.

البته هنوز ترجمه ای انجام ندادم. یعنی اگه همه رشته ها رو ترجمه کنم دیگه با این پیغام مواجه نمیشم؟ من به گمان این بودم که مشکل از یکی از فایل های PHP ست، به همین جهت فایل اصلی رو واستون گذاشتم. با احترام.

پیوست ها:
You must be logged in to view attached files.
0  تشکر
شنبه ، 5 جولای 2014     12:45 ق.ظ # پاسخ تائید شده توسط سوال کننده


لقمان آوند

مدیر ارشد
VIP
1704 پست5 تاپیک

در خط 23 فایل post.php و در خط 41 فایل menu_vertical.php عبارتی که برای ترجمه (به عنوان پارامتر اول تابع __() ) استفاده شده یک مقدار خالی هست که باعث خطا شده .

به جای عبارت __( '', TEXTDOMAIN ); در این دو خط یه چیزی مثل __( 'text', TEXTDOMAIN ); قرار بدید درست میشه . به جای text متن مورد نظرتون رو بزارید .

1  تشکر
پست 1 تا 7 (از مجموع 7 پست)

این تاپیک پاسخ تائید شده دارد و بسته شده است .