جی کوئری .کمک

این تاپیک 9 پاسخ و 2 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  ghaseme ،‏ 2 سال و 12 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 796 بازدید داشته است .

نویسنده پست
پنجشنبه ، 5 دسامبر 2013     11:16 ق.ظ #


ghaseme

Subscriber
5 پست1 تاپیک

با سلام

من طراحی قالب سایت را با آرتیستر انجام میدهم.و این قالب را با وردپرس اجرا میکنم

و میخواهم دورن سایتم از جی کوئری استفاده کنم.ولی طبق آموزش ها هر کاری میکنم باز هم جی کوئری فعال نمیشه

لطفا کسی من را هنمایی کنه

با تشکر

0  تشکر
پنجشنبه ، 5 دسامبر 2013     11:28 ق.ظ #


ghaseme

Subscriber
5 پست1 تاپیک

کسی نیست من را هنمایی کتد

 

0  تشکر
پنجشنبه ، 5 دسامبر 2013     11:45 ق.ظ #


امیر

ناظم
840 پست3 تاپیک

سلام
بدون دیدن کدهاتون نمیشه اشکال رو فهمید.
اگر کدهای جی کوئری رو صحیح نوشتید وکتابخانه رو هم لود کردید، شاید تداخل وجود داره.

0  تشکر
پنجشنبه ، 5 دسامبر 2013     12:29 ب.ظ #


ghaseme

Subscriber
5 پست1 تاپیک

کارهای که من انجام دادم این طوری بود

ابتدا سایت جی کوئری رفتم و آخرین آبدیت را دانلود کردم و درون هاست در قسمت قالب کنار بقیه کدها آپلود کردم

و در قسمت کد هدر دات پی اچ پی در وسط کد های هد کد مربوط به فراخوانی کتابخانه جی کوئری را گذاشته ام و بعد از آن کد مربوط به کاری را که میخواهم انجام دهم را گذاشته ام و در بین کد های بادی کد بعدی را گذاشته ام

ولی فقط متنی را در بادی گذاشته ام نمایش میدهد و هیچ تغییری نمیکند

کئام قسمت از کد ها را برای شما ارسال کنم تا شما یتوانید من را راهنمایی کنید

 

1  تشکر
پنجشنبه ، 5 دسامبر 2013     1:00 ب.ظ #


امیر

ناظم
840 پست3 تاپیک

کد فراخوانی و کدهای جی کوئری ..
اگر هم آنلاینه، آدرسشو بدید..

1  تشکر
پنجشنبه ، 5 دسامبر 2013     1:31 ب.ظ #


ghaseme

Subscriber
5 پست1 تاپیک

<script src="jquery-1.10.2.min.js"></script>

<script type="text/javascript">
$(document).ready(function(){
$("p").click(function(){
$(this).hide();
});
});
</script>

در بادی هم

<p> برای تست می باشد</p>

0  تشکر
پنجشنبه ، 5 دسامبر 2013     1:51 ب.ظ #


امیر

ناظم
840 پست3 تاپیک

این رو امتحان کنید:

2  تشکر
یکشنبه ، 8 دسامبر 2013     10:13 ق.ظ #


ghaseme

Subscriber
5 پست1 تاپیک

سلام

خیلی ممنونم

کدی که داده بودید اجرا شد

واقعا عالی بود

میشه بگید ایراد کار من کجا بود

و من باید چطوری از کدهای دیگه استفاده کنم

شما اولین نفری هستید که تونستید کمک کنید

واقعا ممنونم

 

0  تشکر
یکشنبه ، 8 دسامبر 2013     11:51 ق.ظ #


امیر

ناظم
840 پست3 تاپیک

سلام

خواهش میکنم

ابتدا آدرس کتابخانه رو درون کدهاتون به صورت کامل بنویسید. اگر درست شد، یعنی آدرس دهی اشتباه بوده. اگر بازم درست نشد، یعنی تداخل داشته. اما کدهایی که دادید به تنهایی مشکل خاصی ندارند.

موفق و سربلند باشید

0  تشکر
دوشنبه ، 9 دسامبر 2013     11:55 ق.ظ #


ghaseme

Subscriber
5 پست1 تاپیک

من یک سوال برایم ایجاد شده

اگه کدهای که من داده بودم درست بود چرا اجرا نمیشد

الان من برای کدهای دیگه هم همین مشکل دارم

من میخواهم وقتی روی من کلیک میکنم صفحه ثابت باشد و به صورت نوار ریلی بره روی اون منو در واقع تمام اطلاعات من بروی یک صفحه باشد

الا برای این کار باید چیکار کنم

با تشکر از وقت با ارزش شما

 

0  تشکر
پست 1 تا 10 (از مجموع 10 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .