جانشینی فایل جدید js بجای فایل قدیمی در مرورگر

این تاپیک 9 پاسخ و 3 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  مهرداد چگینی علی آبادی ،‏ 1 سال و 4 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 554 بازدید داشته است .

نویسنده پست
پنجشنبه ، 2 جولای 2015     10:36 ق.ظ #


مهرداد چگینی علی آبادی

Subscriber
15 پست13 تاپیک

در طراحی سایتم یک فایل جاوا اسکریپت دارم هر وقت تفییری می دهم باید حافظه کش مرورگر را پاک کنم آیا راهی وجود دارد که به مرور گر بفهمانم که فایل js  تغییر کرده . اگر تابعی وجود دارد در جاوا اسکریپت لطفا شرح دهید . همچنین برای فایل css.

آدرس دهی جامع برای این فایل ها چگونه است. که بتوانم در پوشه های مختلف دسرسی داشته باشم

0  تشکر
پنجشنبه ، 2 جولای 2015     4:02 ب.ظ #


Mr. MiM

Subscriber
157 پست10 تاپیک

اگر از php برای طراحی سایتت استفاده میکنی میتونی بعنوان مثال برای فایلهای css از این کد استفاده کنی
<link type="text/css" rel="stylesheet" rel="nofollow" rel="nofollow" rel="nofollow" href="arad_style/arad_style.css?<?php echo mt_rand(); ?> >
اینجوری php خودش هر سری یه عدد رندم جلوی فایلت میذاره و مرورگر دیگه از فایل کش شده استفاده نمیکنه

1  تشکر
پنجشنبه ، 2 جولای 2015     4:43 ب.ظ #


علی

ناظم
173 پست3 تاپیک

سلام

1 - برای اینکار میتونید بعد از فایل جاوا اسکریپت بعد از علامت سوال یه چند تا کاراکتر بزاری تا کشن نشن ! دقیقا همین کدی که کاربر عزیز MR.MM دادن !

ولی خب اگه از php استفاده نمیکنی میتونی خودت دستی یه کدی بزنی ! مثلا :

http://test.con/files/sd/javas.js?version=1.36

 

در باره سوال دومتون هم نفهمیدم!! یعی چی آدرس دهی جامع؟؟؟

اینطوری میشه جامع و در هر پوشه ای دسترسی دارید 😀

<script src="/javaScripts/one.js"></script>
با تشکر

0  تشکر
پنجشنبه ، 2 جولای 2015     5:04 ب.ظ #


مهرداد چگینی علی آبادی

Subscriber
15 پست13 تاپیک

فایل های سایتم همگی اچ تی ام ال است وبا کمک فناوری آجاکس با فایل های پی اچ پی ارتباط برقرار می کنم. چطور در داخل فایل جاوا اسکریپت  کار کنم فایل جدید جایگزین شود.

در مرورد آدرس دهی منظورم این است که اگر فایل js  در یک پوشه  وفایل php در پوشه دیگر باشد. و فایل اولیه سایت در ایتدای این دو پوشه باشد

0  تشکر
پنجشنبه ، 2 جولای 2015     10:37 ب.ظ #


علی

ناظم
173 پست3 تاپیک

سوال اولتون رو که جوابش رو دادم !

سوال دوم هم با قرار دادن ../ یک پوشه میتونید به عقب برگردید !

مثال پیوست شد ! در مثال به آدرس دهی عکس توجه کنید !!!!!!!

پیوست ها:
You must be logged in to view attached files.
1  تشکر
جمعه ، 3 جولای 2015     9:29 ق.ظ #


مهرداد چگینی علی آبادی

Subscriber
15 پست13 تاپیک

کد را کجا و چگونه بزارم در فایل js  یا html

به چه صورت کد یا هدر یا توضیح خاص

0  تشکر
جمعه ، 3 جولای 2015     5:33 ب.ظ #


علی

ناظم
173 پست3 تاپیک

سلام

جا نشینی رو میگی؟؟؟ اون علات سوال و اعداد یا حروف (کد) رو فقط بزار آخر آدرس فایل جی اس در فایل اچ تی ام ال که جی اس رو توش آدرس دهی کردی !!!!

0  تشکر
جمعه ، 3 جولای 2015     7:41 ب.ظ #


مهرداد چگینی علی آبادی

Subscriber
15 پست13 تاپیک

آیا تابعی وجو ندارد این کار کند . فکر کنید من 1000 صفحه داشته باشم ایا می توانم براحتی تغییر بدهم.

در مورد آدرس دهی . من در پوشه اصلی دو پوشه مهم دارم یکی js دومی php می خواهم از js  به php بروم  من این کار کردم ولی خطا داد

0  تشکر
شنبه ، 4 جولای 2015     4:24 ق.ظ #


علی

ناظم
173 پست3 تاپیک

با php هم میشه نزاری سایت کش بشه !!

با این کد php:

header('Expires: Sun, 01 Jan 2014 00:00:00 GMT');
header('Cae-Control: no-store, no-cache, must-revalidate');
header('Cache-Control: post-check=0, pre-check=0', FALSE);
header('Pragma: no-cache');

در مورد ادرس دهی هم شما درست عمل کردید و نباید خطا بده ! ! باتشکر

0  تشکر
پنجشنبه ، 16 جولای 2015     9:12 ق.ظ #


مهرداد چگینی علی آبادی

Subscriber
15 پست13 تاپیک

آیا  php قابلیتی دارد که فایل های js , css  را برای مرورگر ارسال کند و در حافظه کش مروگر قرار گیرد. اگر تابعی وجود دارد که این کار را  انجام دهد آنرا کامل برایم شرح دهید. می خواهم  در  php چک کنم اگر کاربر از فایل قدیمی استفاده می کند فایل جدید از سرور برایش ارسال شود

0  تشکر
پست 1 تا 10 (از مجموع 10 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .