تگ Blink

این تاپیک 10 پاسخ و 2 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  طاها دریس ،‏ 3 سال و 7 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 3242 بازدید داشته است .

نویسنده پست
پنجشنبه ، 9 می 2013     2:52 ب.ظ #


Xin

Subscriber
10 پست11 تاپیک

داداش من تو سایتم از تگ Blink استفاده کردم

ولی فقط تو mozila متنم چشمک میزنه و تو opera IE Chrome چشمک نمیزنه

یک راه حلی لطفا بدید

0  تشکر
پنجشنبه ، 9 می 2013     7:08 ب.ظ #


طاها دریس

Authorplus
VIP
451 پست5 تاپیک

سلام.

این تگ، از تگ های منسوخ شده است که کمتر مرورگری از اون پشتیبانی میکنه. واسه همین فقط توی فایرفاکس عمل میکنه.

[quote=11064]یک راه حلی لطفا بدید[/quote]

کد css رو براتون مینویسم.

0  تشکر
پنجشنبه ، 9 می 2013     7:23 ب.ظ #


Xin

Subscriber
10 پست11 تاپیک

#blink{text-decoration:blink}

 

کد Css هم نوشتم ولی فقط Opera درست شد , موزیلا هم که درست بود از اول , Chrome & IE نشون نمیدند , واقعا مسخرست

0  تشکر
پنجشنبه ، 9 می 2013     7:36 ب.ظ #


طاها دریس

Authorplus
VIP
451 پست5 تاپیک

پس باید یک انیمیشن با استفاده از css بسازید.

انیمشن های css3 در مرورگرهای firefox opera chrome و ie9+ کار میکنن.

کدش رو دارم براتون مینویسم، اماده که شد براتون میفرستم.

0  تشکر
پنجشنبه ، 9 می 2013     7:43 ب.ظ #


Xin

Subscriber
10 پست11 تاپیک

خیلی ممنون بی صبرانه منتظرم

1  تشکر
پنجشنبه ، 9 می 2013     7:51 ب.ظ #


طاها دریس

Authorplus
VIP
451 پست5 تاپیک

سلام.

این کد در انتهای فایل css اضافه کنید.

و سپس برای blink شدن متن مورد نظرتون فقط کافیه که کلاس blink رو بهش بدین مانند کد html زیر
[/code]
<p class="blink">Sajad Deris</p>

[/code]

درضمن میتونید زمان blink شدن متن رو هم تغییر بدین برای اینکار زمانی رو کم یا زیاد کنید و بجای .5s زمان مورد نظرتون رو بدین.

///از این به بعد نه فقط متون بلکه به هر تگی که کلاس blink رو بدین اون تگ ظاهر و مخفی میشه.

دمو

0  تشکر
پنجشنبه ، 9 می 2013     7:53 ب.ظ #


طاها دریس

Authorplus
VIP
451 پست5 تاپیک

کدها به درستی توی انجمن نمایش داده نمیشن فایل دمو رو دانلود کنید و از کدهای اون استفاده کنید. به طریقه ای که در پست قبلی گفتم.

0  تشکر
پنجشنبه ، 9 می 2013     8:15 ب.ظ #


Xin

Subscriber
10 پست11 تاپیک

من یک مشکل دیگه دارم اینکهاین متن من داخل یک کلاس دیگس

چطوری 2 تا کلاس بزارم

الان من کلاس شمارو چطوری درون این بزارم ؟

<a rel="nofollow" href="http:........"  Clas="menulink">Sven</a>

0  تشکر
پنجشنبه ، 9 می 2013     8:18 ب.ظ #


طاها دریس

Authorplus
VIP
451 پست5 تاپیک

با یک space کلاس رو بنویسید

به این صورت

<a rel="nofollow" href="http:........"  Clas="menulink blink">Sven</a>

1  تشکر
پنجشنبه ، 9 می 2013     8:28 ب.ظ #


Xin

Subscriber
10 پست11 تاپیک

اون چیزی که شما گفتید space بزارم نشد ولی اینطوری کردم درست شد

 

<a rel="nofollow" href="http://dota2item.blogfa.com/post/3" ><div>Sven</div></a>

به نظر شما مشکلی داره ؟

0  تشکر
پست 1 تا 10 (از مجموع 11 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .