توابع مورد نیاز برای textarea

این تاپیک 10 پاسخ و 3 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  حسین پور حسین ،‏ 1 سال و 4 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 694 بازدید داشته است .

تگ شده :  ,

نویسنده پست
سه شنبه ، 21 جولای 2015     10:03 ب.ظ #


حسین پور حسین

Subscriber
30 پست6 تاپیک

با عرض سلام و خسته نباشید.

می خواستم بدونم چه توابعی برای اینکه textarea به خوبی کار کنه لازمه. مثل nl2br که اینتر رو به تگ </br> تبدیل میکنه. من اسکریپت ckeditor رو به عنوان ادیتور برای تکست هام ریختم ولی چون تکستم از database میاد ، ckeditor اصلا کاربردی نداره. مثلا رنگ حروف رو که عوض میکنم ، موقعی که روی سایت نمایش داده میشه تگ های html رو فقط نمایش میده

1  تشکر
سه شنبه ، 21 جولای 2015     11:11 ب.ظ #


Programmer

Subscriber
4 پست2 تاپیک

با سلام

به صورت زیر عمل کنید

x مقدار خانوده شده از دیتا بیس هست

0  تشکر
سه شنبه ، 21 جولای 2015     11:45 ب.ظ #


حسین پور حسین

Subscriber
30 پست6 تاپیک

متاسفانه این تابع مشکل رو بر طرف نکرد.

0  تشکر
چهار شنبه ، 22 جولای 2015     12:34 ق.ظ #


آرمین نادری

ناظم
389 پست39 تاپیک

دوست عزیز اگه امکان داره بگید در سورس صفحه کد ها به چه صورت هستند اگه یه عکس ازش بزاری بهتر میتونم کمکت کنم

1  تشکر
چهار شنبه ، 22 جولای 2015     12:50 ق.ظ #


آرمین نادری

ناظم
389 پست39 تاپیک

از این تابع استفاده کن ببین درست میشه
html_entity_decode()

0  تشکر
چهار شنبه ، 22 جولای 2015     12:57 ق.ظ #


حسین پور حسین

Subscriber
30 پست6 تاپیک

content: مقدار text در database

:current_page$ متغیری هست که از get سوپر گلوبال گرفتم (صفحه فعلی)

0  تشکر
چهار شنبه ، 22 جولای 2015     12:59 ق.ظ #


حسین پور حسین

Subscriber
30 پست6 تاپیک

<div class="view-content"><?php echo nl2br(htmlentities($current_page ["content"])); ?></div>

0  تشکر
چهار شنبه ، 22 جولای 2015     1:01 ق.ظ #


حسین پور حسین

Subscriber
30 پست6 تاپیک

اینم ایندکسش.

پیوست ها:
You must be logged in to view attached files.
0  تشکر
چهار شنبه ، 22 جولای 2015     1:09 ق.ظ #


حسین پور حسین

Subscriber
30 پست6 تاپیک

html_entity_decode() این تابع هم متاسفانه چاره ساز نبود.

مشکلی با html entity ندارم. دنبال تابع یا توابعی میگردم که بتونه css رو هم روی text هایی که از database میگیرم پیاده کنه. الان حتی بیشتر از ۱ space رو هم موقع نمایش نشون نمیده!!!!!

0  تشکر
چهار شنبه ، 22 جولای 2015     1:28 ق.ظ #


حسین پور حسین

Subscriber
30 پست6 تاپیک

به نظر خودم به خاطر اینه که محتوای text کاملن string هستش و باید مثلا تابعی باشه که وقتی به css یا اspace می رسه اونا رو string حساب نکنه. مثل همون nl2br

0  تشکر
پست 1 تا 10 (از مجموع 11 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .