تغییر html به php

این تاپیک 16 پاسخ و 3 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  لقمان آوند ،‏ 3 سال و 11 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 2768 بازدید داشته است .

نویسنده پست
یکشنبه ، 11 نوامبر 2012     8:58 ب.ظ #


morteza

Subscriber
53 پست21 تاپیک

باسلام

چطوري كد امار گير وبگذر رو به كد php  تبديل كنم؟

1  تشکر
یکشنبه ، 11 نوامبر 2012     11:48 ب.ظ #


لقمان آوند

مدیر ارشد
VIP
1704 پست5 تاپیک

متوجه نشدم !

دقیقا منظورت چیه ؟ با مثال بگو ...

0  تشکر
دوشنبه ، 12 نوامبر 2012     12:41 ب.ظ #


morteza

Subscriber
53 پست21 تاپیک

مثلا ميخوام كد امار گير وبكذر رو به صورت php بزارم توي سايتم كه وردپرس هست چطوري بايد كد html وبگذر رو به php تبديل كنم؟

0  تشکر
دوشنبه ، 12 نوامبر 2012     1:38 ب.ظ #


لقمان آوند

مدیر ارشد
VIP
1704 پست5 تاپیک

نیازی نیست به php تبدیلش کنید و نمیشه ...

شما میتونید همون کد html وبگذر رو در فایل های php قالبتون هم بدون مشکل قرار بدید . درون فایل های php هم می تونید کد html قرار بدید .

0  تشکر
دوشنبه ، 12 نوامبر 2012     10:38 ب.ظ #


morteza

Subscriber
53 پست21 تاپیک

امار گير histas گذاشتم هشدار ميداد

كه بايد به php نياز هست

0  تشکر
دوشنبه ، 12 نوامبر 2012     10:46 ب.ظ #


لقمان آوند

مدیر ارشد
VIP
1704 پست5 تاپیک

خیر .اینطور نیست .
من خودم از histat در صفحات html استفاده کردم وهیچ مشکلی نبود .

0  تشکر
سه شنبه ، 13 نوامبر 2012     2:21 ب.ظ #


morteza

Subscriber
53 پست21 تاپیک

خوب ببين من گذاشتم روي سايتم جواب نداد الان چطوري بايد كد رو تبديل كنم به php

اينم سايتم

ttweb.ir

0  تشکر
سه شنبه ، 13 نوامبر 2012     8:58 ب.ظ #


لقمان آوند

مدیر ارشد
VIP
1704 پست5 تاپیک

دوست عزیز

شما فقط کد html رو توی بلاک php نزار . کار میکنه .

اگه فایل php که می خواید کد رو بزاری توش بهم بدی بهت میگم بزارش کجا ..

آپلود کن آدرس بده .

0  تشکر
سه شنبه ، 13 نوامبر 2012     9:36 ب.ظ #


morteza

Subscriber
53 پست21 تاپیک

بيا

اي لينك دانلود ميخوام تبديلش كنم به php برايم تبديل كن

http://persiandrive.com/8091

0  تشکر
چهار شنبه ، 14 نوامبر 2012     12:12 ب.ظ #


لقمان آوند

مدیر ارشد
VIP
1704 پست5 تاپیک

بیا :

اینم کدی که آمارگیرتو با php توی صفحه میزاره :

echo '
<script type="text/javascript">document.write(unescape("%3Cscript src=%27http://s10.histats.com/js15.js%27 type=%27text/javascript%27%3E%3C/script%3E"));</script>
<a rel="nofollow" href="http://www.histats.com" target="_blank" title="" ><script type="text/javascript" >
try {Histats.start(1,2102775,4,605,110,55,"00011111");
Histats.track_hits();} catch(err){};
</script></a>
<noscript><a rel="nofollow" href="http://www.histats.com" target="_blank"><img src="http://sstatic1.histats.com/0.gif?2102775&101" alt="" border="0"></a></noscript>
';

0  تشکر
پست 1 تا 10 (از مجموع 17 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .