تعیین مقدار تگ title و keyword و description با php

این تاپیک 4 پاسخ و 3 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  طاها دریس ،‏ 2 سال و 4 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 579 بازدید داشته است .

نویسنده پست
پنجشنبه ، 31 جولای 2014     6:37 ب.ظ #


moj ala

Subscriber
69 پست54 تاپیک

همه ی ما میدونیم که تگهایtitle و keyword و description تگهای مهمی از نظر سئو برای سایت می باشند. من می خواستم در قسمت مدیریت سایتم یه قسمت به نام تنظیمات سایت ایجاد کنم  که بتونیم در آن عنوان هر صفحه سایت و متا تگ های keyword و description رو در اون تنظیم کنم .(مثلا سه تا فیلد text برای وارد کردن مقادیر باشه)که وقتی روی یک دکمه کلیک کردم متا تگ ها و تگ title به مقادیر که ما در text ها دادیم تغییر کنه. لطفا اگه کدی در این رابطه دارید بدید. و به علاوه ی این میخواستم بدونم آیا این که ما مقادیر این سه تگ مهم رو به php می سپاریم موتورهای جستجوگر این مقادیر را تشخیص می دهند؟و در سئوی سایت پایین نمیاد؟

0  تشکر
پنجشنبه ، 31 جولای 2014     11:06 ب.ظ #


Flash_Bang

Subscriber
21 پست2 تاپیک

با سلام ...

شما برای این کار باید یک تیبل در پایگاه داده ساخته باشید برای اطلاعات سایتتون بعد این سه تا فیلد رو با جاوا اسکریپت به سمت یک صفحه عملگر میفرستین به طور مثال : web_info.php

خوب اطلاعات فیلد رو میگیرید با php بعد به سمت تیبلتون تو اس کیو ال میفرستین بعد میرسین به فایل صفحه سایتتون

تو صفحه سایت معلوم دیگه باید به جایی ورودیهای این متا تگ ها فیلد های مربوط رو با php از اس کیو ال فراخونی کرد...

در مورد سوال دوم بگم که موتور جستجو خروجی های شما رو نیگاه میکنه روبات های جستجو گر توانایی تجزیه و تحلیل و دسترسی به کد های سمت سرور رو به غیر از برخی موارد ندارد پس این حرکت به پویا بودن صفحه و در اصل مثل این میمونه که شما اون تگ ها رو دستی وارد کرده باشین ... به درورد

1  تشکر
جمعه ، 1 آگوست 2014     7:49 ق.ظ #


moj ala

Subscriber
69 پست54 تاپیک

ممنون از راهنماییتون ، اما اگه یک اشاره کوچک به این کد جاوا اسکریپت که اطلاعات رو به فایل php ارسال می کنه داشته باشید خیلی خوب میشه.چون من با جاوا اسکریپت خیلی کار نکردم و بیشتر php کار می کنم.

1  تشکر
جمعه ، 1 آگوست 2014     10:53 ب.ظ #


Flash_Bang

Subscriber
21 پست2 تاپیک

سلام..

خوب من خودم اعصاب جاوااسکریپت رو ندارم کد جی کوئری رو براتون مینویسم :

فقط قبل این کار باید تو هد (head) فایل جی کوئری رو ایمپورت (link) کنین :

برای متد GET :


$.get('url',{'data'},'options');

برای متد POST :


$.post('url',{'data'},'options');

برای AJAX :


$.ajax({
url:'',
type:"POST"/*[OR]*/"GET"
data:{/*data*/},
//options
});

0  تشکر
شنبه ، 2 آگوست 2014     11:36 ق.ظ #


طاها دریس

Authorplus
VIP
451 پست5 تاپیک

جاوا اسکریپت واسه چی؟!

inputهارو درون یک تگ فرم قرار بدین و action اون رو آدرس صفحه ی phpتون که کدهارو پردازش می کنه بذارید، بعد هم از اون صفحه اطلاعات رو بگیرید و توی دیتابیس ذخیره کنید!

1  تشکر
پست 1 تا 5 (از مجموع 5 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .