تصاویر شاخص

این تاپیک 5 پاسخ و 2 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  Mr. MiM ،‏ 10 ماه و 3 هفته پیش .

این تاپیک تاکنون 258 بازدید داشته است .

نویسنده پست
سه شنبه ، 19 ژانویه 2016     7:18 ق.ظ #


محمد قادری

Subscriber
2 پست1 تاپیک

سلام

چطوری میشه تصویر شاخص بزرام ولی وقتی به قسمت ادامه مطلب میرم اونو دوباره نیاره...؟

و اینکه چطوری تصویر شاخصی که میزارم کامل بیافته؟(ینی درهمون اندازه انگشتی و کامل)

0  تشکر
سه شنبه ، 19 ژانویه 2016     10:24 ق.ظ #


محمد قادری

Subscriber
2 پست1 تاپیک

الووووووو

کسی بلد نیست؟

0  تشکر
سه شنبه ، 19 ژانویه 2016     1:30 ب.ظ #


Mr. MiM

Subscriber
157 پست10 تاپیک

فکر میکنم باید در کدهای قالبت تغییراتی اعمال کنی

اینکه دقیقا در کدوم فایل و کجای قالب هست در قالبهای متفاوت فرق میکنه

ولی هر جا که دوست داشتی تصویر شاخص بذاری باید این کد رو اونجا قرار بدی :

 

و هر جا خواستی نباشه این کد رو بردار

1  تشکر
سه شنبه ، 19 ژانویه 2016     1:30 ب.ظ #


Mr. MiM

Subscriber
157 پست10 تاپیک

<code><?php the_post_thumbnail(); ?></code>
 

1  تشکر
چهار شنبه ، 20 ژانویه 2016     9:22 ق.ظ #


محمد قادری

Subscriber
2 پست1 تاپیک

داداش من قالب وبسایتم صحیفه هستش

من مبتدی هستم و زیاد بلد نیستم میشه لطفا بگین

دقیقا چیکار کنم؟

0  تشکر
جمعه ، 22 ژانویه 2016     4:32 ب.ظ #


Mr. MiM

Subscriber
157 پست10 تاپیک

به صورت خیلی مبتدی که نمی تونید کاری انجام بدید

بنده هم با قالب صحیفه کار نکردم و نمیدونم فایلهاش به چه صورتی دسته بندی شده

ولی قاعدتاً شما یک صفحه اصلی دارید که خلاصه مطالب رو نمایش میده و تصویر شاخص هم باید داشته باشه

و یک فایل احتمالاً به اسم post.php دارید که مطلب کامل رو نمایش میده و نمی خواهید تصویر شاخص داشته باشه

خب حالا در این دو تا فایل دنبال تابع the_post_thumbnail(); بگردید

در صفحه اصلی باید این تابع در جای مناسب باشه

و در قسمت نمایش کامل مطلب نباید باشه

همین

1  تشکر
پست 1 تا 6 (از مجموع 6 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .