تداخل direction با جی کوئری

این تاپیک 10 پاسخ و 2 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  simorg ،‏ 1 سال و 3 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 830 بازدید داشته است .

نویسنده پست
پنجشنبه ، 3 سپتامبر 2015     8:43 ق.ظ #


simorg

Subscriber
5 پست2 تاپیک

سلام خسته نباشید وقتتون بخیر بنده یه قالب دارم طراحی میکنم و ی اسلایدر براش گذاشتم که از جی کوئری استفاده شده. وقتی direction :rtl رو میزارم تو کد های استایل برای راست چین کردن این اسلایدر کار نمیکنه. اما وقتی برمیدارم یا ltr میکنمش کار میکنه ! چندتا اسلایدر گذاشتم همین مشکل رو داشته

جی کوئری

استایل

 

 

 

0  تشکر
:: این تاپیک، پاسخ تائیدشده دارد : مشاهده پاسخ تائید شده توسط سوال کننده
پنجشنبه ، 3 سپتامبر 2015     8:45 ق.ظ #


simorg

Subscriber
5 پست2 تاپیک

0  تشکر
پنجشنبه ، 3 سپتامبر 2015     1:07 ب.ظ #


محمد مهدی اکرمی

Subscriber
605 پست28 تاپیک

سلام دوست عزیز

این مشکل طبیعی هست چون اسلایدر رو برای rtl تنظیم نکردن و من هم با خیلی از این پلاگین ها روبرو شدم .

شما 2 تا راه حل داری :

1 => برید و کلا پلاگین رو rtl کنید . این که میگم فقط به گذاشتن direction :rtl و text-align ختم نمیشه و شما باید با نحوه فارسی سازی و کار با css و javascript آشنا باشی .

در این حالت شما حتی در بعضی مواقع مجبو هستید فایل های js رو هم تغییر بدید که این خودش خیلی کار میبره مخصوصا اگر یه جوری نوشته باشن که آدم رو گیج کنن !

2=> برید و فقط اون بخش هایی رو که متن هست خاصیت direction :rtl یا text-align:right بهش بدید و با بقیه بخش ها کاری نداشته باشید (توضیه میکنم این یکی رو انجام بدی :))

البته یه راه حل 3 هست چون بعضی پلاگین ها راه حل 2 روشون جواب نمیده . اونم اینکه بدی یه نفر برات rtl کنه اون پلاگین رو .

در ضمن شما که کدهات زیاده لازم نیست اینجا بزاری . بریز تو یه فایل اینجا پیوست کن .

الان من هیچی از کدهات نمیفهمم .

اسم اون پلاگین رو هم بگو شاید قبلا یکی rtl کرده باشه .

موفق باشید ... :)

2  تشکر
پنجشنبه ، 3 سپتامبر 2015     2:28 ب.ظ #


simorg

Subscriber
5 پست2 تاپیک

شرمنده به قوانین این انجمن اشنایی نداشتم

http://www.jqueryscript.net/slider/Simple-jQuery-Infinite-Carousel-Plugin-lbSlider.html

این پلاگین هست در مورد اینکه بشینم همه فایل ها رو direction بزارم براشون خیلی سخت میشه و منطقی نیست ! چون شاید ی چیز اضافه شد و باز ار تی ال نشه ! اگه بشه پلاگین رو فارسی کرد خیلی خوب میشه. کسی هست راهنمایی کنه ؟

0  تشکر
پنجشنبه ، 3 سپتامبر 2015     2:58 ب.ظ #


محمد مهدی اکرمی

Subscriber
605 پست28 تاپیک

خوب عزیز من css رو گذاشتن برای همین .

شما فقط یه بار باید direction رو بزاری . اصلا بازم به تکرار نیست .

بعد باید ببینی اون بخش هایی که متن دارن مثل عنوان اسلاید چه کلاسی دارن اون وقت تو css برای اون کلاس direction تعریف کنی .

0  تشکر
پنجشنبه ، 3 سپتامبر 2015     2:59 ب.ظ #


محمد مهدی اکرمی

Subscriber
605 پست28 تاپیک

الان پلاگین رو دیدم .

شما میخوای چی این رو فارسی سازی کنی ؟

اینکه فقط اسلاید داره که میاد و میره .

اگر چیزی بهش اضافه کردی مثلا متن و اینا فایل ها تو بفرست تا برات فارسی سازی کنم .

پلاگینش خیلی راحته چیز سختی نیست فارسی سازیش .

1  تشکر
پنجشنبه ، 3 سپتامبر 2015     3:05 ب.ظ #


simorg

Subscriber
5 پست2 تاپیک

فارسی نمیخوام بکنمش عزیز من این پلاگین رو میزارم رو قالب وقتی direction rtl أاره قالب این لود نمیشه. ولی وقتی برداشته میشه لود میشه

0  تشکر
پنجشنبه ، 3 سپتامبر 2015     3:08 ب.ظ #


محمد مهدی اکرمی

Subscriber
605 پست28 تاپیک

خوب پسر خوب بزار کل قالب direction:rtl داشته باشه .

ولی به اولین div که اسلایدر با اون شروع میشه این رو به صورت html اضافه کن مثلا :

<div direction="ltr"></div>

اینجوری فقط این اسلایدر ltr هست و کارم میکنه . ولی بقیه صفحه rtl میمونه .

1  تشکر
پنجشنبه ، 3 سپتامبر 2015     3:12 ب.ظ #


simorg

Subscriber
5 پست2 تاپیک

دوست عزیز من همه این کارا ک شما میگی رو قبلا امتحان کردم ! نمیشه

1  تشکر
پنجشنبه ، 3 سپتامبر 2015     3:18 ب.ظ # پاسخ تائید شده توسط سوال کننده


محمد مهدی اکرمی

Subscriber
605 پست28 تاپیک

نمیهش که نشه . راه دیگه ای نداره .

چک کن ببین direction اعمال میشه یا نه .

ممکنه اون direction اصلی که روی قالب اعمال میشه دستور important! داره .

از این استفاده کن :

.sliderClass {
direction:ltr!important;
}

کلاس اسلایدر رو بجایگزین کن تو کد بالا .

اگر درست نشد قالبت رو برام ارسال کن . شما یه جا رو اشتباه میری که نمیشه .

من خودم 10 تا پلاگین مثل این رو از همین روش درست کردم .

 

3  تشکر
پست 1 تا 10 (از مجموع 11 پست)

این تاپیک پاسخ تائید شده دارد و بسته شده است .